A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
Böllérfesztivál Esztergomban, a piacon 2025. január 18-án, ahol a hagyományok és a kulináris élvezetek találkoznak! Kényeztessük érzékeinket a falusi disznóvágások hangulatát idéző fesztiválon. Merüljünk el a gazdag ízekben és az ünnepi hangulatban. Kóstoljuk meg a különböző vendéglátóhelyek által szakszerűen elkészített, ínycsiklandó disznóhúsételeket. A pikáns kolbásztól a zamatos sültig, minden ízlést kielégítő ételek között válogathatunk.
Böllérfesztivál Esztergomban, a piacon 2025. január 18-án, ahol a hagyományok és a kulináris élvezetek találkoznak! Kényeztessük érzékeinket a falusi disznóvágások hangulatát idéző fesztiválon. Merüljünk el a gazdag ízekben és az ünnepi hangulatban. Kóstoljuk meg a különböző vendéglátóhelyek által szakszerűen elkészített, ínycsiklandó disznóhúsételeket. A pikáns kolbásztól a zamatos sültig, minden ízlést kielégítő ételek között válogathatunk.
Böllérfesztivál Esztergomban, a piacon 2025. január 18-án, ahol a hagyományok és a kulináris élvezetek találkoznak! Kényeztessük érzékeinket a falusi disznóvágások hangulatát idéző fesztiválon. Merüljünk el a gazdag ízekben és az ünnepi hangulatban. Kóstoljuk meg a különböző vendéglátóhelyek által szakszerűen elkészített, ínycsiklandó disznóhúsételeket. A pikáns kolbásztól a zamatos sültig, minden ízlést kielégítő ételek között válogathatunk.
Második alkalommal rendezik meg a Gödi Kolbásztusa kolbásztöltő versenyt és fesztivált 2025. január 18-án a Feneketlen-tónál, ahol a csapatok nem csak a kolbásztöltésben és sütésben mérhetik össze tudásukat, hanem külön versenyeztethetik fogópálinkájukat és sós süteményeiket is a szakmai zsűri előtt. A versenyzőknek csapatonként összesen annyi kolbászt kell megtölteniük és kisütniük, amiből kijön 100 adag. Az elkészült finomságokból kóstolójegy váltása után bárki fogyaszthat.
Második alkalommal rendezik meg a Gödi Kolbásztusa kolbásztöltő versenyt és fesztivált 2025. január 18-án a Feneketlen-tónál, ahol a csapatok nem csak a kolbásztöltésben és sütésben mérhetik össze tudásukat, hanem külön versenyeztethetik fogópálinkájukat és sós süteményeiket is a szakmai zsűri előtt. A versenyzőknek csapatonként összesen annyi kolbászt kell megtölteniük és kisütniük, amiből kijön 100 adag. Az elkészült finomságokból kóstolójegy váltása után bárki fogyaszthat.
Második alkalommal rendezik meg a Gödi Kolbásztusa kolbásztöltő versenyt és fesztivált 2025. január 18-án a Feneketlen-tónál, ahol a csapatok nem csak a kolbásztöltésben és sütésben mérhetik össze tudásukat, hanem külön versenyeztethetik fogópálinkájukat és sós süteményeiket is a szakmai zsűri előtt. A versenyzőknek csapatonként összesen annyi kolbászt kell megtölteniük és kisütniük, amiből kijön 100 adag. Az elkészült finomságokból kóstolójegy váltása után bárki fogyaszthat.
Várunk mindenkit sok szeretettel idén is a Kolbászfesztiválra! Sok színes és izgalmas programmal várjuk az érdeklődőket. Tartson velünk és lépjen be a hagyományok világába, nézze meg milyen, amikor tapasztalt mesterek lenyűgöző kopjafákat faragnak, láthatja hogy a székelyek hogyan pattintanak zsindelyt, sőt végig nézhető ahogyan a téli csodákat megelevenítve jégszobrokat faragnak. A tömérdek gasztronómiai különlegesség mellett megtekinthető, hogyan kell 150 méter hosszú kolbászt tölteni, ráadásul helyi finomságokat is meg lehet kóstolni. Ha ön is a hagyományok és finom ételek kedvelői közé tartozik, ne maradjon le! XII. Csíkszentmiklósi Kolbászfesztivál 2025. február 1-én!
Várunk mindenkit sok szeretettel idén is a Kolbászfesztiválra! Sok színes és izgalmas programmal várjuk az érdeklődőket. Tartson velünk és lépjen be a hagyományok világába, nézze meg milyen, amikor tapasztalt mesterek lenyűgöző kopjafákat faragnak, láthatja hogy a székelyek hogyan pattintanak zsindelyt, sőt végig nézhető ahogyan a téli csodákat megelevenítve jégszobrokat faragnak. A tömérdek gasztronómiai különlegesség mellett megtekinthető, hogyan kell 150 méter hosszú kolbászt tölteni, ráadásul helyi finomságokat is meg lehet kóstolni. Ha ön is a hagyományok és finom ételek kedvelői közé tartozik, ne maradjon le! XII. Csíkszentmiklósi Kolbászfesztivál 2025. február 1-én!
Várunk mindenkit sok szeretettel idén is a Kolbászfesztiválra! Sok színes és izgalmas programmal várjuk az érdeklődőket. Tartson velünk és lépjen be a hagyományok világába, nézze meg milyen, amikor tapasztalt mesterek lenyűgöző kopjafákat faragnak, láthatja hogy a székelyek hogyan pattintanak zsindelyt, sőt végig nézhető ahogyan a téli csodákat megelevenítve jégszobrokat faragnak. A tömérdek gasztronómiai különlegesség mellett megtekinthető, hogyan kell 150 méter hosszú kolbászt tölteni, ráadásul helyi finomságokat is meg lehet kóstolni. Ha ön is a hagyományok és finom ételek kedvelői közé tartozik, ne maradjon le! XII. Csíkszentmiklósi Kolbászfesztivál 2025. február 1-én!