Éttermünk tulajdonosainak családi vállalkozásai hosszú évek óta vendéglátással foglalkoznak, a szakmai tapasztalat a biztosíték arra, hogy minőségi, ízletes ételek kerülnek az asztalra. Üzletpolitikánk az, hogy mindenki lakjon jól nálunk, élvezze ételeink csodálatos ízeit és messzire vigye jó hírünket! Éttermünk kínálatában levesek, szárnyas- és sertéshúsok, halak, tészta és vegetáriánus ételek, valamint finomabbnál-finomabb desszertek találhatók. 150-200 fős éttermünkben rendezvényeket is vállalunk: esküvőket, ballagásokat, baráti összejöveteleket, családi eseményeket és céges partikat.
Éttermünk tulajdonosainak családi vállalkozásai hosszú évek óta vendéglátással foglalkoznak, a szakmai tapasztalat a biztosíték arra, hogy minőségi, ízletes ételek kerülnek az asztalra. Üzletpolitikánk az, hogy mindenki lakjon jól nálunk, élvezze ételeink csodálatos ízeit és messzire vigye jó hírünket! Éttermünk kínálatában levesek, szárnyas- és sertéshúsok, halak, tészta és vegetáriánus ételek, valamint finomabbnál-finomabb desszertek találhatók. 150-200 fős éttermünkben rendezvényeket is vállalunk: esküvőket, ballagásokat, baráti összejöveteleket, családi eseményeket és céges partikat.
Éttermünk tulajdonosainak családi vállalkozásai hosszú évek óta vendéglátással foglalkoznak, a szakmai tapasztalat a biztosíték arra, hogy minőségi, ízletes ételek kerülnek az asztalra. Üzletpolitikánk az, hogy mindenki lakjon jól nálunk, élvezze ételeink csodálatos ízeit és messzire vigye jó hírünket! Éttermünk kínálatában levesek, szárnyas- és sertéshúsok, halak, tészta és vegetáriánus ételek, valamint finomabbnál-finomabb desszertek találhatók. 150-200 fős éttermünkben rendezvényeket is vállalunk: esküvőket, ballagásokat, baráti összejöveteleket, családi eseményeket és céges partikat.
Zala megyében, három határ ölelésében két órára Budapesttől várunk mindenkit egy másik világba. Több száz hektár érintetlen erdő mellett, csend és nyugalom lesz a társa annak, aki hozzánk érkezik. A madárcsicsergés mellé, számtalan díjat nyert konyha, helyben sült házi kenyér, folyamatosan frissülő étlap és jobbnál jobb zalai nedűk várnak.
Zala megyében, három határ ölelésében két órára Budapesttől várunk mindenkit egy másik világba. Több száz hektár érintetlen erdő mellett, csend és nyugalom lesz a társa annak, aki hozzánk érkezik. A madárcsicsergés mellé, számtalan díjat nyert konyha, helyben sült házi kenyér, folyamatosan frissülő étlap és jobbnál jobb zalai nedűk várnak.
Zala megyében, három határ ölelésében két órára Budapesttől várunk mindenkit egy másik világba. Több száz hektár érintetlen erdő mellett, csend és nyugalom lesz a társa annak, aki hozzánk érkezik. A madárcsicsergés mellé, számtalan díjat nyert konyha, helyben sült házi kenyér, folyamatosan frissülő étlap és jobbnál jobb zalai nedűk várnak.
A Bonnie Restro-ban egy igazán fiatalos, lendületes csapat vár, ahol nem csak a titkokra derül fény, hanem arra is, hogy milyen varázslat történik a konyhában, hogy milyen jó kávéval és reggelivel indíthatod a napod, hogy a pincehelyiségben milyen jót szórakozhatsz DJ-vel, vagy akár milyen jót szurkolhatsz a kivetítőn zajló meccseken!
A Bonnie Restro-ban egy igazán fiatalos, lendületes csapat vár, ahol nem csak a titkokra derül fény, hanem arra is, hogy milyen varázslat történik a konyhában, hogy milyen jó kávéval és reggelivel indíthatod a napod, hogy a pincehelyiségben milyen jót szórakozhatsz DJ-vel, vagy akár milyen jót szurkolhatsz a kivetítőn zajló meccseken!
A Bonnie Restro-ban egy igazán fiatalos, lendületes csapat vár, ahol nem csak a titkokra derül fény, hanem arra is, hogy milyen varázslat történik a konyhában, hogy milyen jó kávéval és reggelivel indíthatod a napod, hogy a pincehelyiségben milyen jót szórakozhatsz DJ-vel, vagy akár milyen jót szurkolhatsz a kivetítőn zajló meccseken!
A Borfaragó Pince a szekszárdi `fősőváros` szívében, egy egykori asztalos és fafaragó műhely helyén várja vendégeit borkóstoló programokkal, kézműves borokkal és a népi fafaragás remekeivel. Ha olyan helyen szeretne a barátaival, kollégáival összejönni ami nincs a város szívében mindenki szeme előtt, de még is könnyen és jó úton megközelíthető, akkor nézzen be hozzánk.
A Borfaragó Pince a szekszárdi `fősőváros` szívében, egy egykori asztalos és fafaragó műhely helyén várja vendégeit borkóstoló programokkal, kézműves borokkal és a népi fafaragás remekeivel. Ha olyan helyen szeretne a barátaival, kollégáival összejönni ami nincs a város szívében mindenki szeme előtt, de még is könnyen és jó úton megközelíthető, akkor nézzen be hozzánk.
A Borfaragó Pince a szekszárdi `fősőváros` szívében, egy egykori asztalos és fafaragó műhely helyén várja vendégeit borkóstoló programokkal, kézműves borokkal és a népi fafaragás remekeivel. Ha olyan helyen szeretne a barátaival, kollégáival összejönni ami nincs a város szívében mindenki szeme előtt, de még is könnyen és jó úton megközelíthető, akkor nézzen be hozzánk.
Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.
Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.
Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.
A Borköltők Társasága Pince Étterem ízletes fogásokkal és kényelemmel várja klimatizált termeiben és kültéri helyiségében. Magánrendezvényeket is szívesen vállalunk. Éttermünket akadálymentesen megközelítheti. A nagyobb létszámú rendezvényeket is örömmel fogadjuk. Terembérlésre és catering-szolgáltatásra is van lehetőség.
A Borköltők Társasága Pince Étterem ízletes fogásokkal és kényelemmel várja klimatizált termeiben és kültéri helyiségében. Magánrendezvényeket is szívesen vállalunk. Éttermünket akadálymentesen megközelítheti. A nagyobb létszámú rendezvényeket is örömmel fogadjuk. Terembérlésre és catering-szolgáltatásra is van lehetőség.
A Borköltők Társasága Pince Étterem ízletes fogásokkal és kényelemmel várja klimatizált termeiben és kültéri helyiségében. Magánrendezvényeket is szívesen vállalunk. Éttermünket akadálymentesen megközelítheti. A nagyobb létszámú rendezvényeket is örömmel fogadjuk. Terembérlésre és catering-szolgáltatásra is van lehetőség.