Balatonfüreden, a Balaton legszebb sétánya, a romantikus és egyben idilli Tagore-sétány keleti végénél található a népszerű vendéglátó komplexum: a Borcsa Étterem. Működését 1984-ben kezdte meg, 2000. augusztusától pedig teljesen megújulva, töretlen és egyre nagyobb népszerűséggel várja vendégeit: a sétányról betérő hölgyeket, urakat, valamint az Eszterházi Strandon fürdőző, napozó vendégeket.
Balatonfüreden, a Balaton legszebb sétánya, a romantikus és egyben idilli Tagore-sétány keleti végénél található a népszerű vendéglátó komplexum: a Borcsa Étterem. Működését 1984-ben kezdte meg, 2000. augusztusától pedig teljesen megújulva, töretlen és egyre nagyobb népszerűséggel várja vendégeit: a sétányról betérő hölgyeket, urakat, valamint az Eszterházi Strandon fürdőző, napozó vendégeket.
Balatonfüreden, a Balaton legszebb sétánya, a romantikus és egyben idilli Tagore-sétány keleti végénél található a népszerű vendéglátó komplexum: a Borcsa Étterem. Működését 1984-ben kezdte meg, 2000. augusztusától pedig teljesen megújulva, töretlen és egyre nagyobb népszerűséggel várja vendégeit: a sétányról betérő hölgyeket, urakat, valamint az Eszterházi Strandon fürdőző, napozó vendégeket.
A Borfaragó Pince a szekszárdi `fősőváros` szívében, egy egykori asztalos és fafaragó műhely helyén várja vendégeit borkóstoló programokkal, kézműves borokkal és a népi fafaragás remekeivel. Ha olyan helyen szeretne a barátaival, kollégáival összejönni ami nincs a város szívében mindenki szeme előtt, de még is könnyen és jó úton megközelíthető, akkor nézzen be hozzánk.
A Borfaragó Pince a szekszárdi `fősőváros` szívében, egy egykori asztalos és fafaragó műhely helyén várja vendégeit borkóstoló programokkal, kézműves borokkal és a népi fafaragás remekeivel. Ha olyan helyen szeretne a barátaival, kollégáival összejönni ami nincs a város szívében mindenki szeme előtt, de még is könnyen és jó úton megközelíthető, akkor nézzen be hozzánk.
A Borfaragó Pince a szekszárdi `fősőváros` szívében, egy egykori asztalos és fafaragó műhely helyén várja vendégeit borkóstoló programokkal, kézműves borokkal és a népi fafaragás remekeivel. Ha olyan helyen szeretne a barátaival, kollégáival összejönni ami nincs a város szívében mindenki szeme előtt, de még is könnyen és jó úton megközelíthető, akkor nézzen be hozzánk.
Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.
Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.
Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.
A Borköltők Társasága Pince Étterem ízletes fogásokkal és kényelemmel várja klimatizált termeiben és kültéri helyiségében. Magánrendezvényeket is szívesen vállalunk. Éttermünket akadálymentesen megközelítheti. A nagyobb létszámú rendezvényeket is örömmel fogadjuk. Terembérlésre és catering-szolgáltatásra is van lehetőség.
A Borköltők Társasága Pince Étterem ízletes fogásokkal és kényelemmel várja klimatizált termeiben és kültéri helyiségében. Magánrendezvényeket is szívesen vállalunk. Éttermünket akadálymentesen megközelítheti. A nagyobb létszámú rendezvényeket is örömmel fogadjuk. Terembérlésre és catering-szolgáltatásra is van lehetőség.
A Borköltők Társasága Pince Étterem ízletes fogásokkal és kényelemmel várja klimatizált termeiben és kültéri helyiségében. Magánrendezvényeket is szívesen vállalunk. Éttermünket akadálymentesen megközelítheti. A nagyobb létszámú rendezvényeket is örömmel fogadjuk. Terembérlésre és catering-szolgáltatásra is van lehetőség.
Fontos számunkra a minőség, ezért alapanyagaink egy részét magunk termeljük. Magyar húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket teszünk a vendég asztalára, így segítve a hazai termelőket. Ha vendégül látunk valakit, nem csak főzünk neki, kiszolgáljuk, majd elköszönünk. A vendéglátás évezredes hagyományát tiszteljük azzal, hogy otthont, kedvességet, finom ételt, jó italt adunk azoknak, akik megtisztelnek jelenlétükkel bennünket. Köszönjük!
Fontos számunkra a minőség, ezért alapanyagaink egy részét magunk termeljük. Magyar húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket teszünk a vendég asztalára, így segítve a hazai termelőket. Ha vendégül látunk valakit, nem csak főzünk neki, kiszolgáljuk, majd elköszönünk. A vendéglátás évezredes hagyományát tiszteljük azzal, hogy otthont, kedvességet, finom ételt, jó italt adunk azoknak, akik megtisztelnek jelenlétükkel bennünket. Köszönjük!
Fontos számunkra a minőség, ezért alapanyagaink egy részét magunk termeljük. Magyar húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket teszünk a vendég asztalára, így segítve a hazai termelőket. Ha vendégül látunk valakit, nem csak főzünk neki, kiszolgáljuk, majd elköszönünk. A vendéglátás évezredes hagyományát tiszteljük azzal, hogy otthont, kedvességet, finom ételt, jó italt adunk azoknak, akik megtisztelnek jelenlétükkel bennünket. Köszönjük!
A klimatizált éttermünkben büféasztalos rendszerben nemzetközi, magyaros és tájjellegű ételkínálattal, illetve a`la carte menüvel várjuk kedves vendégeinket. Konyhaséfünk, Veress Ferenc munkája garancia a színvonalas ellátás, valamint a rendezvények, állófogadások, bankettek gasztronómiai hátterének biztosítására.
A klimatizált éttermünkben büféasztalos rendszerben nemzetközi, magyaros és tájjellegű ételkínálattal, illetve a`la carte menüvel várjuk kedves vendégeinket. Konyhaséfünk, Veress Ferenc munkája garancia a színvonalas ellátás, valamint a rendezvények, állófogadások, bankettek gasztronómiai hátterének biztosítására.
A klimatizált éttermünkben büféasztalos rendszerben nemzetközi, magyaros és tájjellegű ételkínálattal, illetve a`la carte menüvel várjuk kedves vendégeinket. Konyhaséfünk, Veress Ferenc munkája garancia a színvonalas ellátás, valamint a rendezvények, állófogadások, bankettek gasztronómiai hátterének biztosítására.
A Zichy Park Hotel 130 fő befogadásra alkalmas, légkondicionált Borostyán étterme a hagyományos magyar ételek és a tájegységre jellemző specialitások mellett a reform konyha remekeivel is várja vendégeit, kérés és igény esetén természetesen a vegetáriánus konyha kedvelőinek is készítenek ételeket. A szálloda borkínálata elsősorban `hazai`, azaz szekszárdi és villányi pincészetek borait sorakoztatja fel, de megtalálhatók az itallapon más hazai borvidékek kiválóságai is. Az étterem szezonálisan üzemelő teraszán egy csésze kávé vagy egy pohár bor mellett élvezhetjük a vidék különleges hangulatát, a természet csendjét, a hotel parkjának friss levegőjét.
A Zichy Park Hotel 130 fő befogadásra alkalmas, légkondicionált Borostyán étterme a hagyományos magyar ételek és a tájegységre jellemző specialitások mellett a reform konyha remekeivel is várja vendégeit, kérés és igény esetén természetesen a vegetáriánus konyha kedvelőinek is készítenek ételeket. A szálloda borkínálata elsősorban `hazai`, azaz szekszárdi és villányi pincészetek borait sorakoztatja fel, de megtalálhatók az itallapon más hazai borvidékek kiválóságai is. Az étterem szezonálisan üzemelő teraszán egy csésze kávé vagy egy pohár bor mellett élvezhetjük a vidék különleges hangulatát, a természet csendjét, a hotel parkjának friss levegőjét.
A Zichy Park Hotel 130 fő befogadásra alkalmas, légkondicionált Borostyán étterme a hagyományos magyar ételek és a tájegységre jellemző specialitások mellett a reform konyha remekeivel is várja vendégeit, kérés és igény esetén természetesen a vegetáriánus konyha kedvelőinek is készítenek ételeket. A szálloda borkínálata elsősorban `hazai`, azaz szekszárdi és villányi pincészetek borait sorakoztatja fel, de megtalálhatók az itallapon más hazai borvidékek kiválóságai is. Az étterem szezonálisan üzemelő teraszán egy csésze kávé vagy egy pohár bor mellett élvezhetjük a vidék különleges hangulatát, a természet csendjét, a hotel parkjának friss levegőjét.