Éttermünk 2004 óta várja elsősorban a mediterrán konyha kedvelőit. Természetesen a magyar, és a nemzetközi gasztronómia ínyence is megtalálja nálunk számítását. Főszakácsunk - több európai metropolisz exkluzív éttermében szerzett sokéves szakmai tapasztalatával - az Ön kedvenc ételeit is gond nélkül elkészíti. A letisztult, minimál stílusban megépített és berendezett éttermünkben szívesen segítünk céges rendezvények, esküvők, bankettek, fogadások, és üzleti megbeszélések teljes körű lebonyolításában. Nyáron a hallon és a galérián kívül a tetőteraszon, vagy a hangulatos kerthelységünkben szerezhetnek pár emlékezetes pillanatokat vendégeink. A nyugodt, önfeledt szórakozást segíti őrzött és zárt parkolónk is.
Éttermünk 2004 óta várja elsősorban a mediterrán konyha kedvelőit. Természetesen a magyar, és a nemzetközi gasztronómia ínyence is megtalálja nálunk számítását. Főszakácsunk - több európai metropolisz exkluzív éttermében szerzett sokéves szakmai tapasztalatával - az Ön kedvenc ételeit is gond nélkül elkészíti. A letisztult, minimál stílusban megépített és berendezett éttermünkben szívesen segítünk céges rendezvények, esküvők, bankettek, fogadások, és üzleti megbeszélések teljes körű lebonyolításában. Nyáron a hallon és a galérián kívül a tetőteraszon, vagy a hangulatos kerthelységünkben szerezhetnek pár emlékezetes pillanatokat vendégeink. A nyugodt, önfeledt szórakozást segíti őrzött és zárt parkolónk is.
Éttermünk 2004 óta várja elsősorban a mediterrán konyha kedvelőit. Természetesen a magyar, és a nemzetközi gasztronómia ínyence is megtalálja nálunk számítását. Főszakácsunk - több európai metropolisz exkluzív éttermében szerzett sokéves szakmai tapasztalatával - az Ön kedvenc ételeit is gond nélkül elkészíti. A letisztult, minimál stílusban megépített és berendezett éttermünkben szívesen segítünk céges rendezvények, esküvők, bankettek, fogadások, és üzleti megbeszélések teljes körű lebonyolításában. Nyáron a hallon és a galérián kívül a tetőteraszon, vagy a hangulatos kerthelységünkben szerezhetnek pár emlékezetes pillanatokat vendégeink. A nyugodt, önfeledt szórakozást segíti őrzött és zárt parkolónk is.
Egy igazi olasz konyha (La Cucina) várja a házi készítésű tészták és pizzák szerelmeseit, a hömpölygő belváros forgatagában. Profi csapat varázsolja a kockás abroszok mellé a valódi “Dolce Vitát”. A Piazza Navona tér “életnagyságú” képe előtt Ön úgy érezheti, mintha valóban a téren ülne. Gondosan válogatott, kiváló minőségű borokkal várjuk az olasz és a magyar borok kedvelőit. Az enteriőr Mediterrán, a személyzet vidám-szolgálatkész, a mentalitás olasz, a felszolgált ételek ízletesek, így minden adott ahhoz, hogy a betérő vendégeinknek egy kellemes élményt ajándékozzunk.
Egy igazi olasz konyha (La Cucina) várja a házi készítésű tészták és pizzák szerelmeseit, a hömpölygő belváros forgatagában. Profi csapat varázsolja a kockás abroszok mellé a valódi “Dolce Vitát”. A Piazza Navona tér “életnagyságú” képe előtt Ön úgy érezheti, mintha valóban a téren ülne. Gondosan válogatott, kiváló minőségű borokkal várjuk az olasz és a magyar borok kedvelőit. Az enteriőr Mediterrán, a személyzet vidám-szolgálatkész, a mentalitás olasz, a felszolgált ételek ízletesek, így minden adott ahhoz, hogy a betérő vendégeinknek egy kellemes élményt ajándékozzunk.
Egy igazi olasz konyha (La Cucina) várja a házi készítésű tészták és pizzák szerelmeseit, a hömpölygő belváros forgatagában. Profi csapat varázsolja a kockás abroszok mellé a valódi “Dolce Vitát”. A Piazza Navona tér “életnagyságú” képe előtt Ön úgy érezheti, mintha valóban a téren ülne. Gondosan válogatott, kiváló minőségű borokkal várjuk az olasz és a magyar borok kedvelőit. Az enteriőr Mediterrán, a személyzet vidám-szolgálatkész, a mentalitás olasz, a felszolgált ételek ízletesek, így minden adott ahhoz, hogy a betérő vendégeinknek egy kellemes élményt ajándékozzunk.
Éttermünk gyorsétteremként üzemel ahol a magyaros ízek kedvelői, illetve a vegetáriánus vendégeink is megtalálhatják számításukat. Naponta kétfajta levesből és 8 féle főételből választhatnak vendégeink ideértve a vegetáriánus ételeket, főzelékeket,pörkölteket, rostonsülteket, frissensülteket és a salátákat. Ételeinket frissen készítjük, tartósítószerek és ízfokozók alkalmazása nélkül.
Éttermünk gyorsétteremként üzemel ahol a magyaros ízek kedvelői, illetve a vegetáriánus vendégeink is megtalálhatják számításukat. Naponta kétfajta levesből és 8 féle főételből választhatnak vendégeink ideértve a vegetáriánus ételeket, főzelékeket,pörkölteket, rostonsülteket, frissensülteket és a salátákat. Ételeinket frissen készítjük, tartósítószerek és ízfokozók alkalmazása nélkül.
Éttermünk gyorsétteremként üzemel ahol a magyaros ízek kedvelői, illetve a vegetáriánus vendégeink is megtalálhatják számításukat. Naponta kétfajta levesből és 8 féle főételből választhatnak vendégeink ideértve a vegetáriánus ételeket, főzelékeket,pörkölteket, rostonsülteket, frissensülteket és a salátákat. Ételeinket frissen készítjük, tartósítószerek és ízfokozók alkalmazása nélkül.
A Budapest belvárosában található Culinaris Étterem minden nap változatos, friss és szezonális alapanyagokból készített menüsorral várja a gasztronómia és a minőségi ételek szerelmeseit. A reggeli kínálatban megtalálhatók válogatott alapanyagokból készült müzlik, fenséges tojásételek, helyben sütött különleges péksütemények és melegszendvicsek is. A naponta megújuló ebédmenü klasszikus fogásaival (Waldorf saláta, Cobb saláta) és egyedi ételkölteményeivel várják a vendégeket.
A Budapest belvárosában található Culinaris Étterem minden nap változatos, friss és szezonális alapanyagokból készített menüsorral várja a gasztronómia és a minőségi ételek szerelmeseit. A reggeli kínálatban megtalálhatók válogatott alapanyagokból készült müzlik, fenséges tojásételek, helyben sütött különleges péksütemények és melegszendvicsek is. A naponta megújuló ebédmenü klasszikus fogásaival (Waldorf saláta, Cobb saláta) és egyedi ételkölteményeivel várják a vendégeket.
A Budapest belvárosában található Culinaris Étterem minden nap változatos, friss és szezonális alapanyagokból készített menüsorral várja a gasztronómia és a minőségi ételek szerelmeseit. A reggeli kínálatban megtalálhatók válogatott alapanyagokból készült müzlik, fenséges tojásételek, helyben sütött különleges péksütemények és melegszendvicsek is. A naponta megújuló ebédmenü klasszikus fogásaival (Waldorf saláta, Cobb saláta) és egyedi ételkölteményeivel várják a vendégeket.
Óbuda szívében, a régi Goldberger textilgyár impozáns, indusztriális épületében megnyílt Buda legújabb bisztró étterme! A Cut & Barrel Bisztro egyedülálló építészeti megoldásokkal rendelkezik, szezonális alapanyagokkal és magas minőségű konyhatechnológiát alkalmazva készíti a maradandó élményt jelentő ételeit. A baszk és a latin-amerikai kultúra alapjait vegyítő contact-cousine fogásokkal szeretnék megismertetni vendégeiket. A kétféle kultúra összekapcsolásával, egymást harmonikusan kiegészítő, egyedi válogatást hoztak létre. Az ételre, az étkezésekre, mint közösségépítő erőre tekintenek.
Óbuda szívében, a régi Goldberger textilgyár impozáns, indusztriális épületében megnyílt Buda legújabb bisztró étterme! A Cut & Barrel Bisztro egyedülálló építészeti megoldásokkal rendelkezik, szezonális alapanyagokkal és magas minőségű konyhatechnológiát alkalmazva készíti a maradandó élményt jelentő ételeit. A baszk és a latin-amerikai kultúra alapjait vegyítő contact-cousine fogásokkal szeretnék megismertetni vendégeiket. A kétféle kultúra összekapcsolásával, egymást harmonikusan kiegészítő, egyedi válogatást hoztak létre. Az ételre, az étkezésekre, mint közösségépítő erőre tekintenek.
Óbuda szívében, a régi Goldberger textilgyár impozáns, indusztriális épületében megnyílt Buda legújabb bisztró étterme! A Cut & Barrel Bisztro egyedülálló építészeti megoldásokkal rendelkezik, szezonális alapanyagokkal és magas minőségű konyhatechnológiát alkalmazva készíti a maradandó élményt jelentő ételeit. A baszk és a latin-amerikai kultúra alapjait vegyítő contact-cousine fogásokkal szeretnék megismertetni vendégeiket. A kétféle kultúra összekapcsolásával, egymást harmonikusan kiegészítő, egyedi válogatást hoztak létre. Az ételre, az étkezésekre, mint közösségépítő erőre tekintenek.