A Kisfalucska Bisztró konyhájának alapja a frissesség és az idényszerűség, séfjeink nemzetközi tapasztalatával a kézműves, helyi alapanyagokra építve különleges és egyedi ízeket alkotunk. Emellett szívesen szervezünk csapatépítőket, esküvőket és egyéb rendezvényeket, illetve egy-egy fesztivál helyszíne is vagyunk évente.
A Kisfalucska Bisztró konyhájának alapja a frissesség és az idényszerűség, séfjeink nemzetközi tapasztalatával a kézműves, helyi alapanyagokra építve különleges és egyedi ízeket alkotunk. Emellett szívesen szervezünk csapatépítőket, esküvőket és egyéb rendezvényeket, illetve egy-egy fesztivál helyszíne is vagyunk évente.
A Kisfalucska Bisztró konyhájának alapja a frissesség és az idényszerűség, séfjeink nemzetközi tapasztalatával a kézműves, helyi alapanyagokra építve különleges és egyedi ízeket alkotunk. Emellett szívesen szervezünk csapatépítőket, esküvőket és egyéb rendezvényeket, illetve egy-egy fesztivál helyszíne is vagyunk évente.
Sümeg belvárosában az öreg gesztenye fák árnyékában helyezkedik el a Kisfaludy vendégház. A 120 fő befogadására alkalmas étterem finom magyaros konyhájával vonzza a vendégeket, amely még kiegészül egy 50 fős nemdohányzó különteremmel illetve egy 40 fő befogadására alkalmas cukrászdával is. A vendégház kiválóan alkalmas családi rendezvények, céges bulik, szülinapi zsúrok, kerti partik, alkalmi rendezvények, halotti torok és esküvői rendezvények lebonyolítására. A konyha hideg és meleg ételek készítésével foglalkozik, a hidegtálaktól a desszertekig. Rendezvények esetén maximum 120 főig ellátást tud biztosítani vendégeink számára.
Sümeg belvárosában az öreg gesztenye fák árnyékában helyezkedik el a Kisfaludy vendégház. A 120 fő befogadására alkalmas étterem finom magyaros konyhájával vonzza a vendégeket, amely még kiegészül egy 50 fős nemdohányzó különteremmel illetve egy 40 fő befogadására alkalmas cukrászdával is. A vendégház kiválóan alkalmas családi rendezvények, céges bulik, szülinapi zsúrok, kerti partik, alkalmi rendezvények, halotti torok és esküvői rendezvények lebonyolítására. A konyha hideg és meleg ételek készítésével foglalkozik, a hidegtálaktól a desszertekig. Rendezvények esetén maximum 120 főig ellátást tud biztosítani vendégeink számára.
Sümeg belvárosában az öreg gesztenye fák árnyékában helyezkedik el a Kisfaludy vendégház. A 120 fő befogadására alkalmas étterem finom magyaros konyhájával vonzza a vendégeket, amely még kiegészül egy 50 fős nemdohányzó különteremmel illetve egy 40 fő befogadására alkalmas cukrászdával is. A vendégház kiválóan alkalmas családi rendezvények, céges bulik, szülinapi zsúrok, kerti partik, alkalmi rendezvények, halotti torok és esküvői rendezvények lebonyolítására. A konyha hideg és meleg ételek készítésével foglalkozik, a hidegtálaktól a desszertekig. Rendezvények esetén maximum 120 főig ellátást tud biztosítani vendégeink számára.
A Kisfaludy-ház Étterem és Borterasz Badacsony legmagasabban fekvő, legszebb panorámájú étterme. A legjobb badacsonyi borokhoz klasszikus, hazai fogásokat ajánlunk. Kínálatunk a legjobb vidéki konyhák ízvilágát idézi, és természetesen a balatoni jelleget sem nélkülözi. Újdonság, hogy a Kisfaludy-ház két alsó teraszát borteraszként üzemeltetjük a nyári hónapokban.
A Kisfaludy-ház Étterem és Borterasz Badacsony legmagasabban fekvő, legszebb panorámájú étterme. A legjobb badacsonyi borokhoz klasszikus, hazai fogásokat ajánlunk. Kínálatunk a legjobb vidéki konyhák ízvilágát idézi, és természetesen a balatoni jelleget sem nélkülözi. Újdonság, hogy a Kisfaludy-ház két alsó teraszát borteraszként üzemeltetjük a nyári hónapokban.
A Kisfaludy-ház Étterem és Borterasz Badacsony legmagasabban fekvő, legszebb panorámájú étterme. A legjobb badacsonyi borokhoz klasszikus, hazai fogásokat ajánlunk. Kínálatunk a legjobb vidéki konyhák ízvilágát idézi, és természetesen a balatoni jelleget sem nélkülözi. Újdonság, hogy a Kisfaludy-ház két alsó teraszát borteraszként üzemeltetjük a nyári hónapokban.
A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.
A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.
A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.