A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.
A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.
A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.
Egész évben nyitva vagyunk és várunk a Balaton déli partján, Balatonbogláron, a Balatonboglári Borvidék központjában. A panzió teljesen fel lett újítva, 13 modern szobával. Modern és hagyományőrző ételeket is találsz az étlapunkon, de ha a steak-eket szereted, akkor is jó helyen jársz. Az étteremben mindenkit szeretettel látunk, nem csak szállóvendégeinket.
Egész évben nyitva vagyunk és várunk a Balaton déli partján, Balatonbogláron, a Balatonboglári Borvidék központjában. A panzió teljesen fel lett újítva, 13 modern szobával. Modern és hagyományőrző ételeket is találsz az étlapunkon, de ha a steak-eket szereted, akkor is jó helyen jársz. Az étteremben mindenkit szeretettel látunk, nem csak szállóvendégeinket.
Egész évben nyitva vagyunk és várunk a Balaton déli partján, Balatonbogláron, a Balatonboglári Borvidék központjában. A panzió teljesen fel lett újítva, 13 modern szobával. Modern és hagyományőrző ételeket is találsz az étlapunkon, de ha a steak-eket szereted, akkor is jó helyen jársz. Az étteremben mindenkit szeretettel látunk, nem csak szállóvendégeinket.
Tökéletes az üzleti úton lévő vendégek számára, akik a központi helyen fekvő, jó közlekedéssel rendelkező szállodánkban teljes kényelemre vágynak. A mi KISTÓ ÉTTEREM kiváló úticél azoknak, akik egyedül szeretnek a városban barangolni, hiszen a régió izgalmas városnéző túráinak ideális kiindulópontja. Szívesen segítünk zárt körű rendezvények lebonyolításában is.
Tökéletes az üzleti úton lévő vendégek számára, akik a központi helyen fekvő, jó közlekedéssel rendelkező szállodánkban teljes kényelemre vágynak. A mi KISTÓ ÉTTEREM kiváló úticél azoknak, akik egyedül szeretnek a városban barangolni, hiszen a régió izgalmas városnéző túráinak ideális kiindulópontja. Szívesen segítünk zárt körű rendezvények lebonyolításában is.
Tökéletes az üzleti úton lévő vendégek számára, akik a központi helyen fekvő, jó közlekedéssel rendelkező szállodánkban teljes kényelemre vágynak. A mi KISTÓ ÉTTEREM kiváló úticél azoknak, akik egyedül szeretnek a városban barangolni, hiszen a régió izgalmas városnéző túráinak ideális kiindulópontja. Szívesen segítünk zárt körű rendezvények lebonyolításában is.
Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.
Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.
Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.
Az étlap-kínálatunk kialakításánál a magyaros-házias ételek mellett, a standard fogásokra is nagy hangsúlyt fektettünk. Mindezen kínálatot, heti rendszerességgel változó, heti ajánlattal színesítjük, mely az éppen szezonális, vagy az évszakra jellemzõ fogásokból tevődik össze. Jól elszeparált különtermünk kiváló lehetőséget teremt rendezvények, családi összejövetelek lebonyolításához, 40 főig.
Az étlap-kínálatunk kialakításánál a magyaros-házias ételek mellett, a standard fogásokra is nagy hangsúlyt fektettünk. Mindezen kínálatot, heti rendszerességgel változó, heti ajánlattal színesítjük, mely az éppen szezonális, vagy az évszakra jellemzõ fogásokból tevődik össze. Jól elszeparált különtermünk kiváló lehetőséget teremt rendezvények, családi összejövetelek lebonyolításához, 40 főig.
Az étlap-kínálatunk kialakításánál a magyaros-házias ételek mellett, a standard fogásokra is nagy hangsúlyt fektettünk. Mindezen kínálatot, heti rendszerességgel változó, heti ajánlattal színesítjük, mely az éppen szezonális, vagy az évszakra jellemzõ fogásokból tevődik össze. Jól elszeparált különtermünk kiváló lehetőséget teremt rendezvények, családi összejövetelek lebonyolításához, 40 főig.