A 2012. decemberében nyílt La Bodeguita del Medio étterem különleges kialakításának köszönhetően páratlan élményt nyújt az idelátogató vendégek számára. Az 1901-ben firenzei ihletéssel épült varázslatos enteriőrt sikerült megtölteni autentikus karibi hangulattal, amelyet kubai zenekarunk, a La Movida és a kubai táncosok tesznek felejthetetlenné.
A 2012. decemberében nyílt La Bodeguita del Medio étterem különleges kialakításának köszönhetően páratlan élményt nyújt az idelátogató vendégek számára. Az 1901-ben firenzei ihletéssel épült varázslatos enteriőrt sikerült megtölteni autentikus karibi hangulattal, amelyet kubai zenekarunk, a La Movida és a kubai táncosok tesznek felejthetetlenné.
A 2012. decemberében nyílt La Bodeguita del Medio étterem különleges kialakításának köszönhetően páratlan élményt nyújt az idelátogató vendégek számára. Az 1901-ben firenzei ihletéssel épült varázslatos enteriőrt sikerült megtölteni autentikus karibi hangulattal, amelyet kubai zenekarunk, a La Movida és a kubai táncosok tesznek felejthetetlenné.
Újdonságok
Újdonságok
A Lacikonyha Csepel étkezdéjében elsősorban a magyaros konyha ízei találhatók meg, emellett azonban figyelembe vesszük vendégeink igényeit és és próbálunk igazodni a modern konyhaművészet elvárásaihoz is. Házias ételeinkkel, udvarias kiszolgálással, otthonos hangulatban várjuk minden régi hűséges és leendő új vendégünket.
A Lacikonyha Csepel étkezdéjében elsősorban a magyaros konyha ízei találhatók meg, emellett azonban figyelembe vesszük vendégeink igényeit és és próbálunk igazodni a modern konyhaművészet elvárásaihoz is. Házias ételeinkkel, udvarias kiszolgálással, otthonos hangulatban várjuk minden régi hűséges és leendő új vendégünket.
A Lacikonyha Csepel étkezdéjében elsősorban a magyaros konyha ízei találhatók meg, emellett azonban figyelembe vesszük vendégeink igényeit és és próbálunk igazodni a modern konyhaművészet elvárásaihoz is. Házias ételeinkkel, udvarias kiszolgálással, otthonos hangulatban várjuk minden régi hűséges és leendő új vendégünket.
A La Fabbrica a budapesti belvárosi élet meghatározó pontjává vált. Az eredetileg olasz konyha mára mediterránná szelídült. Ételeink letisztultak, az ízek összhangba kerültek: az étlapon éppúgy megtalálható a hummusz és a mediterrán konyhák meghatározó ízei, de jó helyen jár nálunk az is, aki egy igazi olasz pizzára vágyik. A konyhánk mellett nagy szerep jut a bárnak is. Várunk sok szeretettel.
A La Fabbrica a budapesti belvárosi élet meghatározó pontjává vált. Az eredetileg olasz konyha mára mediterránná szelídült. Ételeink letisztultak, az ízek összhangba kerültek: az étlapon éppúgy megtalálható a hummusz és a mediterrán konyhák meghatározó ízei, de jó helyen jár nálunk az is, aki egy igazi olasz pizzára vágyik. A konyhánk mellett nagy szerep jut a bárnak is. Várunk sok szeretettel.
A La Fabbrica a budapesti belvárosi élet meghatározó pontjává vált. Az eredetileg olasz konyha mára mediterránná szelídült. Ételeink letisztultak, az ízek összhangba kerültek: az étlapon éppúgy megtalálható a hummusz és a mediterrán konyhák meghatározó ízei, de jó helyen jár nálunk az is, aki egy igazi olasz pizzára vágyik. A konyhánk mellett nagy szerep jut a bárnak is. Várunk sok szeretettel.
Mindenkor törekszünk arra, hogy a betérők kellemes, zavaró körülmények nélküli nyugalommal élvezhessék ételeinket és italainkat. Az éttermet igény szerint három, szinte teljesen különálló teremmé lehet alakítani. Éttermünk ma már kiforrott belső térrel, légkondicionálással és a vendégek igényei szerint kialakított elosztással üzemel.
Mindenkor törekszünk arra, hogy a betérők kellemes, zavaró körülmények nélküli nyugalommal élvezhessék ételeinket és italainkat. Az éttermet igény szerint három, szinte teljesen különálló teremmé lehet alakítani. Éttermünk ma már kiforrott belső térrel, légkondicionálással és a vendégek igényei szerint kialakított elosztással üzemel.
Mindenkor törekszünk arra, hogy a betérők kellemes, zavaró körülmények nélküli nyugalommal élvezhessék ételeinket és italainkat. Az éttermet igény szerint három, szinte teljesen különálló teremmé lehet alakítani. Éttermünk ma már kiforrott belső térrel, légkondicionálással és a vendégek igényei szerint kialakított elosztással üzemel.
Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit. A La Maréda ételek elkészítéséhez a legkorszerűbb eljárásokat használjuk. Ilyen a precíziós vízfürdő, mellyel a vácuum-technológiát alkalmazzuk (hold-o-mat), amely ezredpontossággal tartja a beállított hőmérsékletet, tökéletesen visszaadva az egyes ételek eszenciáját. Naponta saját készítésű, kenyeret sütünk, ezt beépítjük ajánlatainkba, hogy vendégeink a gasztronómiai kalandozások részeként megismerhessék a kenyér fogyasztásának kultúráját is.
Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit. A La Maréda ételek elkészítéséhez a legkorszerűbb eljárásokat használjuk. Ilyen a precíziós vízfürdő, mellyel a vácuum-technológiát alkalmazzuk (hold-o-mat), amely ezredpontossággal tartja a beállított hőmérsékletet, tökéletesen visszaadva az egyes ételek eszenciáját. Naponta saját készítésű, kenyeret sütünk, ezt beépítjük ajánlatainkba, hogy vendégeink a gasztronómiai kalandozások részeként megismerhessék a kenyér fogyasztásának kultúráját is.
Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit. A La Maréda ételek elkészítéséhez a legkorszerűbb eljárásokat használjuk. Ilyen a precíziós vízfürdő, mellyel a vácuum-technológiát alkalmazzuk (hold-o-mat), amely ezredpontossággal tartja a beállított hőmérsékletet, tökéletesen visszaadva az egyes ételek eszenciáját. Naponta saját készítésű, kenyeret sütünk, ezt beépítjük ajánlatainkba, hogy vendégeink a gasztronómiai kalandozások részeként megismerhessék a kenyér fogyasztásának kultúráját is.