Célunk, hogy friss alapanyagokból kiváló minőségű ételeket készítsünk vendégeink részére. Fiatalos, kötetlen környezetben várunk mindenkit, így tökéletes helyszín családi és baráti összejövetelekhez, beszélgetésekhez egy finom koktél vagy jó bor mellett. Ételeink ötvözik nagymamáink praktikáit és receptúráit a modern gasztro-szemléletekkel. Így tudjuk élménnyé tenni az étkezést minden vendégünk számára. Rendezvények, fogadások, programok, kulturális események lebonyolítására is készen állunk.
Célunk, hogy friss alapanyagokból kiváló minőségű ételeket készítsünk vendégeink részére. Fiatalos, kötetlen környezetben várunk mindenkit, így tökéletes helyszín családi és baráti összejövetelekhez, beszélgetésekhez egy finom koktél vagy jó bor mellett. Ételeink ötvözik nagymamáink praktikáit és receptúráit a modern gasztro-szemléletekkel. Így tudjuk élménnyé tenni az étkezést minden vendégünk számára. Rendezvények, fogadások, programok, kulturális események lebonyolítására is készen állunk.
Célunk, hogy friss alapanyagokból kiváló minőségű ételeket készítsünk vendégeink részére. Fiatalos, kötetlen környezetben várunk mindenkit, így tökéletes helyszín családi és baráti összejövetelekhez, beszélgetésekhez egy finom koktél vagy jó bor mellett. Ételeink ötvözik nagymamáink praktikáit és receptúráit a modern gasztro-szemléletekkel. Így tudjuk élménnyé tenni az étkezést minden vendégünk számára. Rendezvények, fogadások, programok, kulturális események lebonyolítására is készen állunk.
A Bistorant Kecskemét egy prémium kategóriás szálloda részeként működik, de nem csupán a szállóvendégek színvonalas kiszolgálása a cél. Úgy gondoljuk, mindenkinek jár, hogy az enteriőrtől a kiszolgálásig, a nyersanyagtól a feltálalt ételig, a legtökéletesebbet kapja. Hogy ez a hétköznapokban vagy ünnepnapokon, családdal, barátokkal, üzletfelekkel történik-e, gasztronómiai kiruccanás vagy épp egy aktuális akció keretében, mindegy is. Akár egy jó pohár minőségi borra vagy különleges italra vágyik, akár egy - a hagyományból és tradícióból meritkező, de a legfrissebb trendeket követő ételkölteményre vágyik, éttermünk nyitva áll Ön előtt.
A Bistorant Kecskemét egy prémium kategóriás szálloda részeként működik, de nem csupán a szállóvendégek színvonalas kiszolgálása a cél. Úgy gondoljuk, mindenkinek jár, hogy az enteriőrtől a kiszolgálásig, a nyersanyagtól a feltálalt ételig, a legtökéletesebbet kapja. Hogy ez a hétköznapokban vagy ünnepnapokon, családdal, barátokkal, üzletfelekkel történik-e, gasztronómiai kiruccanás vagy épp egy aktuális akció keretében, mindegy is. Akár egy jó pohár minőségi borra vagy különleges italra vágyik, akár egy - a hagyományból és tradícióból meritkező, de a legfrissebb trendeket követő ételkölteményre vágyik, éttermünk nyitva áll Ön előtt.
A Bistorant Kecskemét egy prémium kategóriás szálloda részeként működik, de nem csupán a szállóvendégek színvonalas kiszolgálása a cél. Úgy gondoljuk, mindenkinek jár, hogy az enteriőrtől a kiszolgálásig, a nyersanyagtól a feltálalt ételig, a legtökéletesebbet kapja. Hogy ez a hétköznapokban vagy ünnepnapokon, családdal, barátokkal, üzletfelekkel történik-e, gasztronómiai kiruccanás vagy épp egy aktuális akció keretében, mindegy is. Akár egy jó pohár minőségi borra vagy különleges italra vágyik, akár egy - a hagyományból és tradícióból meritkező, de a legfrissebb trendeket követő ételkölteményre vágyik, éttermünk nyitva áll Ön előtt.
A Bobajka alapvetése, hogy szezonális és regionális kistermelői alapanyagokat felhasználva kiemelkedő gasztronómiai élményt nyújtson. A friss és minőségi alapanyagok a környékbeli termelőktől érkeznek, de a séf csapatával szívesen járja erdőt, mezőt is elfeledett kincsek után nyomozva. Az étterem célja, hogy minél szorosabb baráti alapú együttműködést alakítson ki a helyi termelőkkel, ezzel is támogatva a zempléni régiót.
A Bobajka alapvetése, hogy szezonális és regionális kistermelői alapanyagokat felhasználva kiemelkedő gasztronómiai élményt nyújtson. A friss és minőségi alapanyagok a környékbeli termelőktől érkeznek, de a séf csapatával szívesen járja erdőt, mezőt is elfeledett kincsek után nyomozva. Az étterem célja, hogy minél szorosabb baráti alapú együttműködést alakítson ki a helyi termelőkkel, ezzel is támogatva a zempléni régiót.
A Bobajka alapvetése, hogy szezonális és regionális kistermelői alapanyagokat felhasználva kiemelkedő gasztronómiai élményt nyújtson. A friss és minőségi alapanyagok a környékbeli termelőktől érkeznek, de a séf csapatával szívesen járja erdőt, mezőt is elfeledett kincsek után nyomozva. Az étterem célja, hogy minél szorosabb baráti alapú együttműködést alakítson ki a helyi termelőkkel, ezzel is támogatva a zempléni régiót.
A Bohém Étterem és Rendezvényhelyszín különlegességét már maga a helyszín is adja, hiszen a Müpán belül, a világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett található. A környezet adta patinás esszencia az, ami rögtön megragadja az ide látogatót. Belépve különleges terek, hangulatos világítás, figyelmes kiszolgálás, exkluzív étel- és borkínálat, zamatos kávé várja a kedves vendégeket és igazi kuriózumként az asztaltársaságokban rendre feltűnik egy-egy népszerű előadóművész, világhírű szólista vagy karmester is.
A Bohém Étterem és Rendezvényhelyszín különlegességét már maga a helyszín is adja, hiszen a Müpán belül, a világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett található. A környezet adta patinás esszencia az, ami rögtön megragadja az ide látogatót. Belépve különleges terek, hangulatos világítás, figyelmes kiszolgálás, exkluzív étel- és borkínálat, zamatos kávé várja a kedves vendégeket és igazi kuriózumként az asztaltársaságokban rendre feltűnik egy-egy népszerű előadóművész, világhírű szólista vagy karmester is.
A Bohém Étterem és Rendezvényhelyszín különlegességét már maga a helyszín is adja, hiszen a Müpán belül, a világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett található. A környezet adta patinás esszencia az, ami rögtön megragadja az ide látogatót. Belépve különleges terek, hangulatos világítás, figyelmes kiszolgálás, exkluzív étel- és borkínálat, zamatos kávé várja a kedves vendégeket és igazi kuriózumként az asztaltársaságokban rendre feltűnik egy-egy népszerű előadóművész, világhírű szólista vagy karmester is.