Turizmus Program

Zsolnay Fényfesztivál

Strandok éjszakája

Balatonalmádi Nyár

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

Balatoni borkoncertek

Fehérbor

Népszerűség

A pincészet borboltja a Szépasszony-völgyben várja az egri borok kedvelőit.

A pincészet borboltja a Szépasszony-völgyben várja az egri borok kedvelőit.

A pincészet borboltja a Szépasszony-völgyben várja az egri borok kedvelőit.

Ötvözzük a hagyományokra, megérzésekre épült szőlőtermesztést az új technológiával. 55 hektáron gazdálkodunk a tolnai borrégióban. A borkészítést, természeti folyamatként kezeljük, ahol az adottságokat kiemeljük, megtartva a fajta jellegzetességét. Sok érdekes, egyedi terméket készítünk, mindenki talál nálunk “testreszabott” finomságot.

Ötvözzük a hagyományokra, megérzésekre épült szőlőtermesztést az új technológiával. 55 hektáron gazdálkodunk a tolnai borrégióban. A borkészítést, természeti folyamatként kezeljük, ahol az adottságokat kiemeljük, megtartva a fajta jellegzetességét. Sok érdekes, egyedi terméket készítünk, mindenki talál nálunk “testreszabott” finomságot.

Ötvözzük a hagyományokra, megérzésekre épült szőlőtermesztést az új technológiával. 55 hektáron gazdálkodunk a tolnai borrégióban. A borkészítést, természeti folyamatként kezeljük, ahol az adottságokat kiemeljük, megtartva a fajta jellegzetességét. Sok érdekes, egyedi terméket készítünk, mindenki talál nálunk “testreszabott” finomságot.

Borászatunk a Duna-Tisza közén, a 44-es főút mellett Kecskemét várostól 18 km-re helyezkedik el, az egykori Koháry István főnemes birtokán és 1990. január 1. óta működik a jelenlegi formában. Fő profilja a szőlőfeldolgozás, borászat. A borászati tevékenységet az idő előre haladtával egyéb élelmiszeripari termékek gyártása egészítette ki. Ma már az értékesítésük nagy részét teszi ki ez a termékkör. Ezek közül a legismertebb a híres Piroska gyümölcsszörpcsalád és a közkedvelt Tini alkoholmentes pezsgőcsalád.

Borászatunk a Duna-Tisza közén, a 44-es főút mellett Kecskemét várostól 18 km-re helyezkedik el, az egykori Koháry István főnemes birtokán és 1990. január 1. óta működik a jelenlegi formában. Fő profilja a szőlőfeldolgozás, borászat. A borászati tevékenységet az idő előre haladtával egyéb élelmiszeripari termékek gyártása egészítette ki. Ma már az értékesítésük nagy részét teszi ki ez a termékkör. Ezek közül a legismertebb a híres Piroska gyümölcsszörpcsalád és a közkedvelt Tini alkoholmentes pezsgőcsalád.

Borászatunk a Duna-Tisza közén, a 44-es főút mellett Kecskemét várostól 18 km-re helyezkedik el, az egykori Koháry István főnemes birtokán és 1990. január 1. óta működik a jelenlegi formában. Fő profilja a szőlőfeldolgozás, borászat. A borászati tevékenységet az idő előre haladtával egyéb élelmiszeripari termékek gyártása egészítette ki. Ma már az értékesítésük nagy részét teszi ki ez a termékkör. Ezek közül a legismertebb a híres Piroska gyümölcsszörpcsalád és a közkedvelt Tini alkoholmentes pezsgőcsalád.

Cégünk egy családi Pincészet Mátraalján, jelenleg 25 hektáros területen gazdálkodunk. A Pincészetnél lehetőség van belepillantani a munkafolyamatokba, pincetúránk szerves része az üzem megismerése és a borok külön stádiumban való kóstolása. Céges rendezvények, borvacsorák és kóstolók a hét minden napján lehetségesek, előre egyeztetett időpontban. A pincészet nyitvatartási idejében a héten bármikor van lehetőség palackos és folyó bor vásárlásra.

Cégünk egy családi Pincészet Mátraalján, jelenleg 25 hektáros területen gazdálkodunk. A Pincészetnél lehetőség van belepillantani a munkafolyamatokba, pincetúránk szerves része az üzem megismerése és a borok külön stádiumban való kóstolása. Céges rendezvények, borvacsorák és kóstolók a hét minden napján lehetségesek, előre egyeztetett időpontban. A pincészet nyitvatartási idejében a héten bármikor van lehetőség palackos és folyó bor vásárlásra.

Cégünk egy családi Pincészet Mátraalján, jelenleg 25 hektáros területen gazdálkodunk. A Pincészetnél lehetőség van belepillantani a munkafolyamatokba, pincetúránk szerves része az üzem megismerése és a borok külön stádiumban való kóstolása. Céges rendezvények, borvacsorák és kóstolók a hét minden napján lehetségesek, előre egyeztetett időpontban. A pincészet nyitvatartási idejében a héten bármikor van lehetőség palackos és folyó bor vásárlásra.

A Szöllősi Pincészet historikus hangulatú pincéjét még gróf Zichy Miklós építtette 1830-ban. Helyreállításával az egyik legszebb földalatti bortároló jött létre, benne a régi hagyomány találkozik a legkorszerűbb technológiával. A pince klímája is tökéletes, 160 hektoliter barrique tölgyfahordóban és 3500 hektoliter hűthető rozsdamentes fémtartályban érlelődnek a szebbnél szebb borok, melyek a Neszmélyi-borvidéken termő szőlőkből készülnek.

A Szöllősi Pincészet historikus hangulatú pincéjét még gróf Zichy Miklós építtette 1830-ban. Helyreállításával az egyik legszebb földalatti bortároló jött létre, benne a régi hagyomány találkozik a legkorszerűbb technológiával. A pince klímája is tökéletes, 160 hektoliter barrique tölgyfahordóban és 3500 hektoliter hűthető rozsdamentes fémtartályban érlelődnek a szebbnél szebb borok, melyek a Neszmélyi-borvidéken termő szőlőkből készülnek.

A Szöllősi Pincészet historikus hangulatú pincéjét még gróf Zichy Miklós építtette 1830-ban. Helyreállításával az egyik legszebb földalatti bortároló jött létre, benne a régi hagyomány találkozik a legkorszerűbb technológiával. A pince klímája is tökéletes, 160 hektoliter barrique tölgyfahordóban és 3500 hektoliter hűthető rozsdamentes fémtartályban érlelődnek a szebbnél szebb borok, melyek a Neszmélyi-borvidéken termő szőlőkből készülnek.

Dűlőink az egri borvidék területén Észak-kelet Magyarországon, a Bükk hegység lábánál helyezkednek el. Családi Birtokunk 16 ha-on, 3 település, 9 dűlőjében gazdálkodik. 10 szőlőfajtából 3 fehér és 7 kékszőlőt nevelünk azzal a célkitűzéssel, hogy NAGY Borokat készítsünk. A nagyság az eleganciára, egyediségre és a maradandó ízélményre vonatkozik!

Dűlőink az egri borvidék területén Észak-kelet Magyarországon, a Bükk hegység lábánál helyezkednek el. Családi Birtokunk 16 ha-on, 3 település, 9 dűlőjében gazdálkodik. 10 szőlőfajtából 3 fehér és 7 kékszőlőt nevelünk azzal a célkitűzéssel, hogy NAGY Borokat készítsünk. A nagyság az eleganciára, egyediségre és a maradandó ízélményre vonatkozik!

Dűlőink az egri borvidék területén Észak-kelet Magyarországon, a Bükk hegység lábánál helyezkednek el. Családi Birtokunk 16 ha-on, 3 település, 9 dűlőjében gazdálkodik. 10 szőlőfajtából 3 fehér és 7 kékszőlőt nevelünk azzal a célkitűzéssel, hogy NAGY Borokat készítsünk. A nagyság az eleganciára, egyediségre és a maradandó ízélményre vonatkozik!

Tradicionális pincészet - Kézműves borok - Családias hangulat! Látogass el Hozzánk, és egy 500 éves pincerendszer mélyén kóstolhatod meg hordós és palackos tételeinket. A tradicionális ízek mellett felfedezheted újhordós borainkat is, a száraz boroktól kezdve az Aszúig. A hét minden napján nyitva vagyunk! Borvacsorához előzetes bejelentkezés szükséges!

Tradicionális pincészet - Kézműves borok - Családias hangulat! Látogass el Hozzánk, és egy 500 éves pincerendszer mélyén kóstolhatod meg hordós és palackos tételeinket. A tradicionális ízek mellett felfedezheted újhordós borainkat is, a száraz boroktól kezdve az Aszúig. A hét minden napján nyitva vagyunk! Borvacsorához előzetes bejelentkezés szükséges!

Tradicionális pincészet - Kézműves borok - Családias hangulat! Látogass el Hozzánk, és egy 500 éves pincerendszer mélyén kóstolhatod meg hordós és palackos tételeinket. A tradicionális ízek mellett felfedezheted újhordós borainkat is, a száraz boroktól kezdve az Aszúig. A hét minden napján nyitva vagyunk! Borvacsorához előzetes bejelentkezés szükséges!

Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.

Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.

Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.

A Tarjányi Pince Eger egyik legmodernebb technológiával rendelkező, legszebb kis pincéje, ami az egri Kistályai úti pincesor fölötti szép helyen fekszik, gyönyörű panorámával. Büszkeségünk a 35 fős kóstolóterem, a kemence, a sparhelt, a szőlőlugas 25 főre és persze a Naplemente Néző Pad a nagy diófa alatt, továbbá a 20,5 hektár szőlőterület a Grand Superior besorolású Pajdos-dűlőben.

A Tarjányi Pince Eger egyik legmodernebb technológiával rendelkező, legszebb kis pincéje, ami az egri Kistályai úti pincesor fölötti szép helyen fekszik, gyönyörű panorámával. Büszkeségünk a 35 fős kóstolóterem, a kemence, a sparhelt, a szőlőlugas 25 főre és persze a Naplemente Néző Pad a nagy diófa alatt, továbbá a 20,5 hektár szőlőterület a Grand Superior besorolású Pajdos-dűlőben.

A Tarjányi Pince Eger egyik legmodernebb technológiával rendelkező, legszebb kis pincéje, ami az egri Kistályai úti pincesor fölötti szép helyen fekszik, gyönyörű panorámával. Büszkeségünk a 35 fős kóstolóterem, a kemence, a sparhelt, a szőlőlugas 25 főre és persze a Naplemente Néző Pad a nagy diófa alatt, továbbá a 20,5 hektár szőlőterület a Grand Superior besorolású Pajdos-dűlőben.

Sopronban saját termelésű szőlőből készítünk bort, pezsgőt, pálinkát. Külön borkóstoló helységben kóstolhatók és megvásárolhatók.

Sopronban saját termelésű szőlőből készítünk bort, pezsgőt, pálinkát. Külön borkóstoló helységben kóstolhatók és megvásárolhatók.

Sopronban saját termelésű szőlőből készítünk bort, pezsgőt, pálinkát. Külön borkóstoló helységben kóstolhatók és megvásárolhatók.

1...222324...27

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények