Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.

Az ültetvény mérete és fajtáinak sokszínűsége lehetőséget ad a feldolgozásra kerülő szőlő válogatására a legjobb minőség elérése érdekében. A pincészet rozsdamentes és kistölgyfahordós temperált tárolótérrel rendelkezik. A borászati technológiát a terméskorlátozás, a válogatott szüret és az irányított reduktív erjesztés határozza meg.
Az ültetvény mérete és fajtáinak sokszínűsége lehetőséget ad a feldolgozásra kerülő szőlő válogatására a legjobb minőség elérése érdekében. A pincészet rozsdamentes és kistölgyfahordós temperált tárolótérrel rendelkezik. A borászati technológiát a terméskorlátozás, a válogatott szüret és az irányított reduktív erjesztés határozza meg.

Az ültetvény mérete és fajtáinak sokszínűsége lehetőséget ad a feldolgozásra kerülő szőlő válogatására a legjobb minőség elérése érdekében. A pincészet rozsdamentes és kistölgyfahordós temperált tárolótérrel rendelkezik. A borászati technológiát a terméskorlátozás, a válogatott szüret és az irányított reduktív erjesztés határozza meg.

A Gál Tibor Pincészet megnyitotta pincebárját és interaktív bikavér múzeumát, ahol nem csak, hogy lehet nyomogatni, nyúlkálni és babrálni, hanem lényegében ajánlott elfoglaltság. Készíthet itt magának mindenki valódi egri bikavért, amit ott helyben akár meg is ihat, a pincétől 57 centire, a pincebárban. Ételek is vannak, és a borokhoz tutira passzolnak. A hely pedig pinceépítészeti szempontból egyszerűen kivételes.
A Gál Tibor Pincészet megnyitotta pincebárját és interaktív bikavér múzeumát, ahol nem csak, hogy lehet nyomogatni, nyúlkálni és babrálni, hanem lényegében ajánlott elfoglaltság. Készíthet itt magának mindenki valódi egri bikavért, amit ott helyben akár meg is ihat, a pincétől 57 centire, a pincebárban. Ételek is vannak, és a borokhoz tutira passzolnak. A hely pedig pinceépítészeti szempontból egyszerűen kivételes.

A Gál Tibor Pincészet megnyitotta pincebárját és interaktív bikavér múzeumát, ahol nem csak, hogy lehet nyomogatni, nyúlkálni és babrálni, hanem lényegében ajánlott elfoglaltság. Készíthet itt magának mindenki valódi egri bikavért, amit ott helyben akár meg is ihat, a pincétől 57 centire, a pincebárban. Ételek is vannak, és a borokhoz tutira passzolnak. A hely pedig pinceépítészeti szempontból egyszerűen kivételes.

Elsősorban kézműves csárdának valljuk magunkat. A Galuska Csárdában abban hiszünk, hogy a tradicionális, ízben teljes ételek elkészítése a kiváló minőségű alapanyagoknál kezdődik. Ezért minden pörköltünk elkészítésekor kitűnő, eredet védett mangalica szalonnát, hagymát, zöldségeket- és őrölt piros paprikát használunk a válogatott húsok mellé. Magas minőségű, adalékmentes alapanyagaink mind őstermelőktől érkeznek, kik nem ipari hanem kézműves minőségben termelnek, nagyszerű szakértelemmel dolgoznak.
Elsősorban kézműves csárdának valljuk magunkat. A Galuska Csárdában abban hiszünk, hogy a tradicionális, ízben teljes ételek elkészítése a kiváló minőségű alapanyagoknál kezdődik. Ezért minden pörköltünk elkészítésekor kitűnő, eredet védett mangalica szalonnát, hagymát, zöldségeket- és őrölt piros paprikát használunk a válogatott húsok mellé. Magas minőségű, adalékmentes alapanyagaink mind őstermelőktől érkeznek, kik nem ipari hanem kézműves minőségben termelnek, nagyszerű szakértelemmel dolgoznak.

Elsősorban kézműves csárdának valljuk magunkat. A Galuska Csárdában abban hiszünk, hogy a tradicionális, ízben teljes ételek elkészítése a kiváló minőségű alapanyagoknál kezdődik. Ezért minden pörköltünk elkészítésekor kitűnő, eredet védett mangalica szalonnát, hagymát, zöldségeket- és őrölt piros paprikát használunk a válogatott húsok mellé. Magas minőségű, adalékmentes alapanyagaink mind őstermelőktől érkeznek, kik nem ipari hanem kézműves minőségben termelnek, nagyszerű szakértelemmel dolgoznak.

A családi borászat szőlői kilenc hektáron teremnek. A korai időktől a vörösbort pártoltuk, így van ez ma is, de fehérborokat is készítünk többnyire a vendégek kedvéért, ételek mellé könnyedén fogyasztható italnak. A borkóstolások alkalmával lehetőség nyílik arra, hogy a különböző borfajtákkal megismerkedhessünk. Kösse össze a kóstolót egy ebéddel, vagy vacsorával. Nálunk étkezni is lehet előzetes egyeztetés alapján akár helyben, kemencénkben sült ropogós malachúst, vagy tradiconális ételeket. Egyedi helyszínen, egyedi programokat biztosítunk. Baráti rendezvények, céges vacsorák, üzleti tárgyalások, sajtótájékoztatók, és egyéb rendezvények szervezésénél gondoljon ránk, ha egyedi helyszínre vágyik. Várjuk Kedves Vendégeinket pincelátogatással egybekötött bortúráinkon, borvacsoráinkon. A kóstoló után vendégeink pince áron vásárolhatnak Vinotékánkban kedvenc boraikból.
A családi borászat szőlői kilenc hektáron teremnek. A korai időktől a vörösbort pártoltuk, így van ez ma is, de fehérborokat is készítünk többnyire a vendégek kedvéért, ételek mellé könnyedén fogyasztható italnak. A borkóstolások alkalmával lehetőség nyílik arra, hogy a különböző borfajtákkal megismerkedhessünk. Kösse össze a kóstolót egy ebéddel, vagy vacsorával. Nálunk étkezni is lehet előzetes egyeztetés alapján akár helyben, kemencénkben sült ropogós malachúst, vagy tradiconális ételeket. Egyedi helyszínen, egyedi programokat biztosítunk. Baráti rendezvények, céges vacsorák, üzleti tárgyalások, sajtótájékoztatók, és egyéb rendezvények szervezésénél gondoljon ránk, ha egyedi helyszínre vágyik. Várjuk Kedves Vendégeinket pincelátogatással egybekötött bortúráinkon, borvacsoráinkon. A kóstoló után vendégeink pince áron vásárolhatnak Vinotékánkban kedvenc boraikból.

A családi borászat szőlői kilenc hektáron teremnek. A korai időktől a vörösbort pártoltuk, így van ez ma is, de fehérborokat is készítünk többnyire a vendégek kedvéért, ételek mellé könnyedén fogyasztható italnak. A borkóstolások alkalmával lehetőség nyílik arra, hogy a különböző borfajtákkal megismerkedhessünk. Kösse össze a kóstolót egy ebéddel, vagy vacsorával. Nálunk étkezni is lehet előzetes egyeztetés alapján akár helyben, kemencénkben sült ropogós malachúst, vagy tradiconális ételeket. Egyedi helyszínen, egyedi programokat biztosítunk. Baráti rendezvények, céges vacsorák, üzleti tárgyalások, sajtótájékoztatók, és egyéb rendezvények szervezésénél gondoljon ránk, ha egyedi helyszínre vágyik. Várjuk Kedves Vendégeinket pincelátogatással egybekötött bortúráinkon, borvacsoráinkon. A kóstoló után vendégeink pince áron vásárolhatnak Vinotékánkban kedvenc boraikból.

A kézműves sajtműhely félkemény és lágy sajtokat túróféleségeket, valamint tej- és joghurt készítményeket a tej minden lényeges alkotóelemét megőrző alapanyagokból készíti. Egyedi ízvilágú termékeivel az egészséges táplálkozás népszerűsítéséhez, valamint a sajtfogyasztás kultúrájának hazai térhódításához szeretnének hozzájárulni.
A kézműves sajtműhely félkemény és lágy sajtokat túróféleségeket, valamint tej- és joghurt készítményeket a tej minden lényeges alkotóelemét megőrző alapanyagokból készíti. Egyedi ízvilágú termékeivel az egészséges táplálkozás népszerűsítéséhez, valamint a sajtfogyasztás kultúrájának hazai térhódításához szeretnének hozzájárulni.

A kézműves sajtműhely félkemény és lágy sajtokat túróféleségeket, valamint tej- és joghurt készítményeket a tej minden lényeges alkotóelemét megőrző alapanyagokból készíti. Egyedi ízvilágú termékeivel az egészséges táplálkozás népszerűsítéséhez, valamint a sajtfogyasztás kultúrájának hazai térhódításához szeretnének hozzájárulni.

A családi pincészet a szekszárdi borvidékhez tartozó Nyéki-hegyen található. A pincészet fő profilja a hagyományos kézműves borok készítése, amelyeket a pincénkben, borteraszunkon és vendégházunkban egyedülálló környezetben kóstolhatnak meg a borkedvelők. Borteraszunkon 50 főt tudunk fogadni borkóstolóra, birtokbemutatással, kemencés csülökkel, házi rétessel. A borkóstolókon a palackos tételek mellett lehetőség van a hordóban érlelődő borok kóstolására is a borosgazda szakszerű vezetésével.
A családi pincészet a szekszárdi borvidékhez tartozó Nyéki-hegyen található. A pincészet fő profilja a hagyományos kézműves borok készítése, amelyeket a pincénkben, borteraszunkon és vendégházunkban egyedülálló környezetben kóstolhatnak meg a borkedvelők. Borteraszunkon 50 főt tudunk fogadni borkóstolóra, birtokbemutatással, kemencés csülökkel, házi rétessel. A borkóstolókon a palackos tételek mellett lehetőség van a hordóban érlelődő borok kóstolására is a borosgazda szakszerű vezetésével.

A családi pincészet a szekszárdi borvidékhez tartozó Nyéki-hegyen található. A pincészet fő profilja a hagyományos kézműves borok készítése, amelyeket a pincénkben, borteraszunkon és vendégházunkban egyedülálló környezetben kóstolhatnak meg a borkedvelők. Borteraszunkon 50 főt tudunk fogadni borkóstolóra, birtokbemutatással, kemencés csülökkel, házi rétessel. A borkóstolókon a palackos tételek mellett lehetőség van a hordóban érlelődő borok kóstolására is a borosgazda szakszerű vezetésével.

A Garamvári Szőlőbirtok családi vállalkozás, amely a családfő Garamvári Vencel borászmérnöki képzettségén és több évtizedes borászati tapasztalatain nyugszik. A szőlőbirtok a Balaton déli partján a borvidék legjobb dűlőiben található. A cég szőlőültetvénnyel és egy kastélyszerű borászati üzemmel rendelkezik Balatonlellén, ahol a szőlő feldolgozásától a must erjesztéséig, bor érlelésig és palackozásáig minden borászati munka folyik.
A Garamvári Szőlőbirtok családi vállalkozás, amely a családfő Garamvári Vencel borászmérnöki képzettségén és több évtizedes borászati tapasztalatain nyugszik. A szőlőbirtok a Balaton déli partján a borvidék legjobb dűlőiben található. A cég szőlőültetvénnyel és egy kastélyszerű borászati üzemmel rendelkezik Balatonlellén, ahol a szőlő feldolgozásától a must erjesztéséig, bor érlelésig és palackozásáig minden borászati munka folyik.

A Garamvári Szőlőbirtok családi vállalkozás, amely a családfő Garamvári Vencel borászmérnöki képzettségén és több évtizedes borászati tapasztalatain nyugszik. A szőlőbirtok a Balaton déli partján a borvidék legjobb dűlőiben található. A cég szőlőültetvénnyel és egy kastélyszerű borászati üzemmel rendelkezik Balatonlellén, ahol a szőlő feldolgozásától a must erjesztéséig, bor érlelésig és palackozásáig minden borászati munka folyik.

Az Élmény Pince kialakításával az a célunk, hogy a fiataloknak és időseknek egyaránt bepillantást nyújtsunk a borászat, a borkészítés rejtelmeibe – de nem szokványos módon! Itt az illatoknak, ízeknek, a tapintásnak, a művészetnek és a tudománynak egyaránt fontos szerep jut. Borbárunk borkorcsolyák, hideg- és sajttálak illetve más helyi termékek tárháza.
Az Élmény Pince kialakításával az a célunk, hogy a fiataloknak és időseknek egyaránt bepillantást nyújtsunk a borászat, a borkészítés rejtelmeibe – de nem szokványos módon! Itt az illatoknak, ízeknek, a tapintásnak, a művészetnek és a tudománynak egyaránt fontos szerep jut. Borbárunk borkorcsolyák, hideg- és sajttálak illetve más helyi termékek tárháza.

Az Élmény Pince kialakításával az a célunk, hogy a fiataloknak és időseknek egyaránt bepillantást nyújtsunk a borászat, a borkészítés rejtelmeibe – de nem szokványos módon! Itt az illatoknak, ízeknek, a tapintásnak, a művészetnek és a tudománynak egyaránt fontos szerep jut. Borbárunk borkorcsolyák, hideg- és sajttálak illetve más helyi termékek tárháza.