Idén is dupláz a GasztroFok! Gyere és kóstold körbe Siófokot 2025. november 8-9. között is! Immáron harmadik éve a város kiváló vendéglátósaival összefogva szervezzük meg a GasztroFok hétvégéket, amikor is lehetőségetek van körbe kóstolni a helyi specialitásokat! Ezeken a hétvégéken partner éttermeink speciális ajánlattal, kedvezményekkel és meglepetés programokkal várnak minden gasztronómia kedvelőt!
Kiemelt ajánlat
Idén is dupláz a GasztroFok! Gyere és kóstold körbe Siófokot 2025. november 8-9. között is! Immáron harmadik éve a város kiváló vendéglátósaival összefogva szervezzük meg a GasztroFok hétvégéket, amikor is lehetőségetek van körbe kóstolni a helyi specialitásokat! Ezeken a hétvégéken partner éttermeink speciális ajánlattal, kedvezményekkel és meglepetés programokkal várnak minden gasztronómia kedvelőt!
Kiemelt ajánlat
Idén is dupláz a GasztroFok! Gyere és kóstold körbe Siófokot 2025. november 8-9. között is! Immáron harmadik éve a város kiváló vendéglátósaival összefogva szervezzük meg a GasztroFok hétvégéket, amikor is lehetőségetek van körbe kóstolni a helyi specialitásokat! Ezeken a hétvégéken partner éttermeink speciális ajánlattal, kedvezményekkel és meglepetés programokkal várnak minden gasztronómia kedvelőt!
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Idén is várunk minden kutya és szarvasgomba-rajongót egy különleges, élményekkel teli napra! A verseny, a gasztronómia és az ismeretterjesztő előadások mellett a Lagotto Romagnolo találkozó is megrendezésre kerül. Alsópetényi Szarvasgomba és Lagotto Fesztivál 2025. október 19-én. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló kutyás és gasztronómiai fesztivált!
Idén is várunk minden kutya és szarvasgomba-rajongót egy különleges, élményekkel teli napra! A verseny, a gasztronómia és az ismeretterjesztő előadások mellett a Lagotto Romagnolo találkozó is megrendezésre kerül. Alsópetényi Szarvasgomba és Lagotto Fesztivál 2025. október 19-én. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló kutyás és gasztronómiai fesztivált!
Idén is várunk minden kutya és szarvasgomba-rajongót egy különleges, élményekkel teli napra! A verseny, a gasztronómia és az ismeretterjesztő előadások mellett a Lagotto Romagnolo találkozó is megrendezésre kerül. Alsópetényi Szarvasgomba és Lagotto Fesztivál 2025. október 19-én. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló kutyás és gasztronómiai fesztivált!
Frissen, egyenesen a termelőktől szerezhetitek be a hazai alapanyagokat, finomságokat a Pancs gasztroplaccon! Romkocsmából közösségi piac minden vasárnap 9:00-13:30 óráig. A Corvin-negyed vonzáskörzetében, a Trafó mellett található a Gasztro Placc. Őstermelői piaccal, gasztro vendéggel, közösségi asztallal várják a látogatókat.
Frissen, egyenesen a termelőktől szerezhetitek be a hazai alapanyagokat, finomságokat a Pancs gasztroplaccon! Romkocsmából közösségi piac minden vasárnap 9:00-13:30 óráig. A Corvin-negyed vonzáskörzetében, a Trafó mellett található a Gasztro Placc. Őstermelői piaccal, gasztro vendéggel, közösségi asztallal várják a látogatókat.
Frissen, egyenesen a termelőktől szerezhetitek be a hazai alapanyagokat, finomságokat a Pancs gasztroplaccon! Romkocsmából közösségi piac minden vasárnap 9:00-13:30 óráig. A Corvin-negyed vonzáskörzetében, a Trafó mellett található a Gasztro Placc. Őstermelői piaccal, gasztro vendéggel, közösségi asztallal várják a látogatókat.
A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!
A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!
A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!