Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Egy hely a városban, ahol a frissen őrölt kávédat reggeli mellett is elfogyaszthatod. Ahol mesterszakácsok készítik a naponta változó ebédedet. Ahol ügyelnek arra, hogy minőségi ételt kapj megfizethető áron. Ahol az állandó étlap mellett heti ajánlattal is készülnek számodra. Ahol válogathatsz az ország legjobb borai, és a világ legjobb sörei közül. Ahol meghitten találkozhatsz a kedveseddel, ahol ebédelhetsz a családoddal, ahol szórakozhatsz a barátaiddal. Agora!
Egy hely a városban, ahol a frissen őrölt kávédat reggeli mellett is elfogyaszthatod. Ahol mesterszakácsok készítik a naponta változó ebédedet. Ahol ügyelnek arra, hogy minőségi ételt kapj megfizethető áron. Ahol az állandó étlap mellett heti ajánlattal is készülnek számodra. Ahol válogathatsz az ország legjobb borai, és a világ legjobb sörei közül. Ahol meghitten találkozhatsz a kedveseddel, ahol ebédelhetsz a családoddal, ahol szórakozhatsz a barátaiddal. Agora!
Egy hely a városban, ahol a frissen őrölt kávédat reggeli mellett is elfogyaszthatod. Ahol mesterszakácsok készítik a naponta változó ebédedet. Ahol ügyelnek arra, hogy minőségi ételt kapj megfizethető áron. Ahol az állandó étlap mellett heti ajánlattal is készülnek számodra. Ahol válogathatsz az ország legjobb borai, és a világ legjobb sörei közül. Ahol meghitten találkozhatsz a kedveseddel, ahol ebédelhetsz a családoddal, ahol szórakozhatsz a barátaiddal. Agora!
A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.
A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.
A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.
Friss ételkreációk, izgalmas italok, élőzene, csodás panoráma a Dunára, hatalmas kert, nyugalmat árasztó természet közelsége, ez a Hely Étterem a Római-parton. Konyánk főként a nemzetközi, magyaros ízvilágot képviseli. A finom ízeket, édes pillanatokat minőségi alapanyagokkal, modern konyhatechnológiával biztosítjuk. Ne hagyjátok ki.
Friss ételkreációk, izgalmas italok, élőzene, csodás panoráma a Dunára, hatalmas kert, nyugalmat árasztó természet közelsége, ez a Hely Étterem a Római-parton. Konyánk főként a nemzetközi, magyaros ízvilágot képviseli. A finom ízeket, édes pillanatokat minőségi alapanyagokkal, modern konyhatechnológiával biztosítjuk. Ne hagyjátok ki.
Friss ételkreációk, izgalmas italok, élőzene, csodás panoráma a Dunára, hatalmas kert, nyugalmat árasztó természet közelsége, ez a Hely Étterem a Római-parton. Konyánk főként a nemzetközi, magyaros ízvilágot képviseli. A finom ízeket, édes pillanatokat minőségi alapanyagokkal, modern konyhatechnológiával biztosítjuk. Ne hagyjátok ki.
A pálinkafőzde 2015-ben kezdte meg működését Ajakon, a 4-es számú főút mellett. Az Ajaki Zamatos pálinkafőzde bérfőzött pálinkái készítéséhez rézből és rozsdamentes acélból készült Kothe márkájú, csúcsminőségű készüléket használ. Főzőüstünk 400 liter kapacitású, de akár 100 liter cefre kifőzését is vállaljuk.
A pálinkafőzde 2015-ben kezdte meg működését Ajakon, a 4-es számú főút mellett. Az Ajaki Zamatos pálinkafőzde bérfőzött pálinkái készítéséhez rézből és rozsdamentes acélból készült Kothe márkájú, csúcsminőségű készüléket használ. Főzőüstünk 400 liter kapacitású, de akár 100 liter cefre kifőzését is vállaljuk.
A pálinkafőzde 2015-ben kezdte meg működését Ajakon, a 4-es számú főút mellett. Az Ajaki Zamatos pálinkafőzde bérfőzött pálinkái készítéséhez rézből és rozsdamentes acélból készült Kothe márkájú, csúcsminőségű készüléket használ. Főzőüstünk 400 liter kapacitású, de akár 100 liter cefre kifőzését is vállaljuk.
Az épület 1910-1911-ben Kleofász Károly vendéglős építette és „Villatelep-Beszálló Vendéglő” néven üzemeltette. Hátul az udvarban kocsiszín volt, ahol a vidékről jövő kereskedők, fuvarosok lovaikat megetették, megitatták, ők maguk pedig törzsvendégek voltak. 1939-ben a Kméhling család vette meg az üzletet, az államosításig „Kméhling Vendéglő” volt a neve.
Az épület 1910-1911-ben Kleofász Károly vendéglős építette és „Villatelep-Beszálló Vendéglő” néven üzemeltette. Hátul az udvarban kocsiszín volt, ahol a vidékről jövő kereskedők, fuvarosok lovaikat megetették, megitatták, ők maguk pedig törzsvendégek voltak. 1939-ben a Kméhling család vette meg az üzletet, az államosításig „Kméhling Vendéglő” volt a neve.
Az épület 1910-1911-ben Kleofász Károly vendéglős építette és „Villatelep-Beszálló Vendéglő” néven üzemeltette. Hátul az udvarban kocsiszín volt, ahol a vidékről jövő kereskedők, fuvarosok lovaikat megetették, megitatták, ők maguk pedig törzsvendégek voltak. 1939-ben a Kméhling család vette meg az üzletet, az államosításig „Kméhling Vendéglő” volt a neve.