Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A Kiskörössy Halászcsárda Szegeden a Felső-Tisza parton található. A Kiskörössy Halászcsárda története az 1930-as évekig nyúlik vissza. A csárda több évtizedes hírnevét hosszú éveken keresztül öregbítette Oláh Dezső csárdagazda, a közelmúltban pedig családja vette át a patinás halászcsárda üzemeletetését a Tisza parton.
A Kiskörössy Halászcsárda Szegeden a Felső-Tisza parton található. A Kiskörössy Halászcsárda története az 1930-as évekig nyúlik vissza. A csárda több évtizedes hírnevét hosszú éveken keresztül öregbítette Oláh Dezső csárdagazda, a közelmúltban pedig családja vette át a patinás halászcsárda üzemeletetését a Tisza parton.
A Kiskörössy Halászcsárda Szegeden a Felső-Tisza parton található. A Kiskörössy Halászcsárda története az 1930-as évekig nyúlik vissza. A csárda több évtizedes hírnevét hosszú éveken keresztül öregbítette Oláh Dezső csárdagazda, a közelmúltban pedig családja vette át a patinás halászcsárda üzemeletetését a Tisza parton.
Hangulatos kisvendéglő Salgótarján belvárosában, a régi `Szajna-parton”. Befogadóképességünk 80+20 (terasz) fő különálló légkondicionált termekben, igény szerint összenyithatóan. Étlapunkon megtalálhatóak tájjellegű-, palóc-, magyaros ételek, de a nemzetközi konyha ételei is helyet kapnak. Vállaljuk céges-, családi rendezvények, lakodalmak, baráti összejövetelek, osztálytalálkozók lebonyolítását is.
Hangulatos kisvendéglő Salgótarján belvárosában, a régi `Szajna-parton”. Befogadóképességünk 80+20 (terasz) fő különálló légkondicionált termekben, igény szerint összenyithatóan. Étlapunkon megtalálhatóak tájjellegű-, palóc-, magyaros ételek, de a nemzetközi konyha ételei is helyet kapnak. Vállaljuk céges-, családi rendezvények, lakodalmak, baráti összejövetelek, osztálytalálkozók lebonyolítását is.
Hangulatos kisvendéglő Salgótarján belvárosában, a régi `Szajna-parton”. Befogadóképességünk 80+20 (terasz) fő különálló légkondicionált termekben, igény szerint összenyithatóan. Étlapunkon megtalálhatóak tájjellegű-, palóc-, magyaros ételek, de a nemzetközi konyha ételei is helyet kapnak. Vállaljuk céges-, családi rendezvények, lakodalmak, baráti összejövetelek, osztálytalálkozók lebonyolítását is.
A Kiskulacs Vendéglő 1999-ben nyitotta meg kapuit Székesfehérvár központjában, a városon áthaladó 7-es út mentén, a Budai úton. A vendéglő stílusát a régi polgári hagyományok határozzák meg. A környezet, a berendezés és a kitűnő konyha, Krúdy korának hangulatát idézi. A vendéglőben - a környéken egyedülállóan - Magyarország 10 borvidékéről mintegy 50 fajta bor kóstolható meg, melyek nagy része egyenesen a termelőtől jut az igényes borkóstolók asztalára.
A Kiskulacs Vendéglő 1999-ben nyitotta meg kapuit Székesfehérvár központjában, a városon áthaladó 7-es út mentén, a Budai úton. A vendéglő stílusát a régi polgári hagyományok határozzák meg. A környezet, a berendezés és a kitűnő konyha, Krúdy korának hangulatát idézi. A vendéglőben - a környéken egyedülállóan - Magyarország 10 borvidékéről mintegy 50 fajta bor kóstolható meg, melyek nagy része egyenesen a termelőtől jut az igényes borkóstolók asztalára.
A Kiskulacs Vendéglő 1999-ben nyitotta meg kapuit Székesfehérvár központjában, a városon áthaladó 7-es út mentén, a Budai úton. A vendéglő stílusát a régi polgári hagyományok határozzák meg. A környezet, a berendezés és a kitűnő konyha, Krúdy korának hangulatát idézi. A vendéglőben - a környéken egyedülállóan - Magyarország 10 borvidékéről mintegy 50 fajta bor kóstolható meg, melyek nagy része egyenesen a termelőtől jut az igényes borkóstolók asztalára.
A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.
A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.
A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.