Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.

A cukrászat világában a francia stílus hódítani kezd Magyarországon is. Könnyed, csábító és frappáns ízvilágával egyre többeket rabul ejt, és mára már divattá váltak a francia sütemények. Ezek királynője a jól ismert, ám annál összetettebb macaron. Sütése nem egyszerű, tele van titkokkal és trükkökkel. Gyere el workshopunkra, és tanuld meg a macaronsütés csínját-bínját egy profitól! A foglalkozáson megnézzük az alapokat, végigvesszük a hozzávalókat, majd közösen elkészítjük a macaronokat.
Kiemelt ajánlat
A cukrászat világában a francia stílus hódítani kezd Magyarországon is. Könnyed, csábító és frappáns ízvilágával egyre többeket rabul ejt, és mára már divattá váltak a francia sütemények. Ezek királynője a jól ismert, ám annál összetettebb macaron. Sütése nem egyszerű, tele van titkokkal és trükkökkel. Gyere el workshopunkra, és tanuld meg a macaronsütés csínját-bínját egy profitól! A foglalkozáson megnézzük az alapokat, végigvesszük a hozzávalókat, majd közösen elkészítjük a macaronokat.
Kiemelt ajánlat

XXL macaron készítő kurzus
A cukrászat világában a francia stílus hódítani kezd Magyarországon is. Könnyed, csábító és frappáns ízvilágával egyre többeket rabul ejt, és mára már divattá váltak a francia sütemények. Ezek királynője a jól ismert, ám annál összetettebb macaron. Sütése nem egyszerű, tele van titkokkal és trükkökkel. Gyere el workshopunkra, és tanuld meg a macaronsütés csínját-bínját egy profitól! A foglalkozáson megnézzük az alapokat, végigvesszük a hozzávalókat, majd közösen elkészítjük a macaronokat.
Kiemelt ajánlat

Az Anker-köz egy kis belvárosi udvar-szerű sétány, sokféle rendezvénynek ad helyet. Az Anker-köz egyszerre városi udvar és rejtett találkozóhely . Nappal kávézók, növényekkel díszített teraszok jellemzik, este pedig hangulatos fényekkel, bárokkal és éttermekkel telik meg. A környezet autómentes, így nyugodt sétára, beszélgetésre és kulturális programokra is ideális.
Az Anker-köz egy kis belvárosi udvar-szerű sétány, sokféle rendezvénynek ad helyet. Az Anker-köz egyszerre városi udvar és rejtett találkozóhely . Nappal kávézók, növényekkel díszített teraszok jellemzik, este pedig hangulatos fényekkel, bárokkal és éttermekkel telik meg. A környezet autómentes, így nyugodt sétára, beszélgetésre és kulturális programokra is ideális.

BACK TO 2018 PRICES - Féláras sörnap 2025-ben is!
Az Anker-köz egy kis belvárosi udvar-szerű sétány, sokféle rendezvénynek ad helyet. Az Anker-köz egyszerre városi udvar és rejtett találkozóhely . Nappal kávézók, növényekkel díszített teraszok jellemzik, este pedig hangulatos fényekkel, bárokkal és éttermekkel telik meg. A környezet autómentes, így nyugodt sétára, beszélgetésre és kulturális programokra is ideális.
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat

Sercli – gasztroséta a malmoktól a kézműves pékségekig, Budapesten. Mi kell a jó kenyérhez? Hát ez a séta! Akár a sütéssel próbálkoznál otthon, akár arra vagy kíváncsi, hogy hol a legízletesebb a kenyér vagy a kakaós csiga - tarts velünk! Hajdani malmok árulják el titkukat, a város legkedvesebb péklegényei osztják meg velünk tapasztalataikat, mi pedig a legfinomabb kóstolókat hozzuk el Neked! De vigyázz, a végére még az is lehet, hogy komolyan elgondolkodsz azon, hogy péksegédnek állsz!
Kiemelt ajánlat
Sercli – gasztroséta a malmoktól a kézműves pékségekig, Budapesten. Mi kell a jó kenyérhez? Hát ez a séta! Akár a sütéssel próbálkoznál otthon, akár arra vagy kíváncsi, hogy hol a legízletesebb a kenyér vagy a kakaós csiga - tarts velünk! Hajdani malmok árulják el titkukat, a város legkedvesebb péklegényei osztják meg velünk tapasztalataikat, mi pedig a legfinomabb kóstolókat hozzuk el Neked! De vigyázz, a végére még az is lehet, hogy komolyan elgondolkodsz azon, hogy péksegédnek állsz!
Kiemelt ajánlat

Sercli gasztroséta a malmoktól a kézműves pékségekig
Sercli – gasztroséta a malmoktól a kézműves pékségekig, Budapesten. Mi kell a jó kenyérhez? Hát ez a séta! Akár a sütéssel próbálkoznál otthon, akár arra vagy kíváncsi, hogy hol a legízletesebb a kenyér vagy a kakaós csiga - tarts velünk! Hajdani malmok árulják el titkukat, a város legkedvesebb péklegényei osztják meg velünk tapasztalataikat, mi pedig a legfinomabb kóstolókat hozzuk el Neked! De vigyázz, a végére még az is lehet, hogy komolyan elgondolkodsz azon, hogy péksegédnek állsz!
Kiemelt ajánlat

A Laura Csokoládé Műhely egy kis kézműves csokoládé manufaktúra Szombathely mellett, egy gyönyörű kis faluban, Sében, nagy szívvel és még nagyobb csokoládé választékkal, melyben többéves külföldi és belföldi tapasztalattal készülnek legkiválóbb belga és francia alapanyagokból bonbonok és táblás csokik.
A Laura Csokoládé Műhely egy kis kézműves csokoládé manufaktúra Szombathely mellett, egy gyönyörű kis faluban, Sében, nagy szívvel és még nagyobb csokoládé választékkal, melyben többéves külföldi és belföldi tapasztalattal készülnek legkiválóbb belga és francia alapanyagokból bonbonok és táblás csokik.

A Laura Csokoládé Műhely egy kis kézműves csokoládé manufaktúra Szombathely mellett, egy gyönyörű kis faluban, Sében, nagy szívvel és még nagyobb csokoládé választékkal, melyben többéves külföldi és belföldi tapasztalattal készülnek legkiválóbb belga és francia alapanyagokból bonbonok és táblás csokik.

A Laura Csokoládé Műhely egy kis kézműves csokoládé manufaktúra Szombathely mellett, egy gyönyörű kis faluban, Sében, nagy szívvel és még nagyobb csokoládé választékkal, melyben többéves külföldi és belföldi tapasztalattal készülnek legkiválóbb belga és francia alapanyagokból bonbonok és táblás csokik. Workshopok, csokoládékészítő tanfolyamok is várják az édesszájú érdeklődőket Sében!
A Laura Csokoládé Műhely egy kis kézműves csokoládé manufaktúra Szombathely mellett, egy gyönyörű kis faluban, Sében, nagy szívvel és még nagyobb csokoládé választékkal, melyben többéves külföldi és belföldi tapasztalattal készülnek legkiválóbb belga és francia alapanyagokból bonbonok és táblás csokik. Workshopok, csokoládékészítő tanfolyamok is várják az édesszájú érdeklődőket Sében!

A Laura Csokoládé Műhely egy kis kézműves csokoládé manufaktúra Szombathely mellett, egy gyönyörű kis faluban, Sében, nagy szívvel és még nagyobb csokoládé választékkal, melyben többéves külföldi és belföldi tapasztalattal készülnek legkiválóbb belga és francia alapanyagokból bonbonok és táblás csokik. Workshopok, csokoládékészítő tanfolyamok is várják az édesszájú érdeklődőket Sében!

Minden eddiginél több helyszínnel, vezetett gasztrotúrákkal és kerékpáros ajánlatokkal indul újra idén a Gasztrohegy októberben. Az összefogás azzal a céllal jött létre, hogy tematikus hétvégékkel támogassa az őszi-téli időszakot. A koncepció maradt: szezonális hozzávalók, lokális konyha, elkötelezett vendéglátók és aktív felfedezés, idéntől kedvezményes ebike bérléssel és vezetett túrákkal.
Minden eddiginél több helyszínnel, vezetett gasztrotúrákkal és kerékpáros ajánlatokkal indul újra idén a Gasztrohegy októberben. Az összefogás azzal a céllal jött létre, hogy tematikus hétvégékkel támogassa az őszi-téli időszakot. A koncepció maradt: szezonális hozzávalók, lokális konyha, elkötelezett vendéglátók és aktív felfedezés, idéntől kedvezményes ebike bérléssel és vezetett túrákkal.

Minden eddiginél több helyszínnel, vezetett gasztrotúrákkal és kerékpáros ajánlatokkal indul újra idén a Gasztrohegy októberben. Az összefogás azzal a céllal jött létre, hogy tematikus hétvégékkel támogassa az őszi-téli időszakot. A koncepció maradt: szezonális hozzávalók, lokális konyha, elkötelezett vendéglátók és aktív felfedezés, idéntől kedvezményes ebike bérléssel és vezetett túrákkal.

Örömmel jelentjük, hogy 2025. november 30-án megrendezésre kerül az Adventi Borszalon hetedik alkalommal is! A rendezvény színvonala változatlan, sőt, az előzetes visszajelzések alapján idén még több külföldi kiállítóra is számíthatunk. A helyszín továbbra is a Pécsi Vásárcsarnok, ahol advent első vasárnap délutánján várjuk mindazokat, akik érdeklődnek a borok és a gasztronómia világa iránt.
Örömmel jelentjük, hogy 2025. november 30-án megrendezésre kerül az Adventi Borszalon hetedik alkalommal is! A rendezvény színvonala változatlan, sőt, az előzetes visszajelzések alapján idén még több külföldi kiállítóra is számíthatunk. A helyszín továbbra is a Pécsi Vásárcsarnok, ahol advent első vasárnap délutánján várjuk mindazokat, akik érdeklődnek a borok és a gasztronómia világa iránt.

Örömmel jelentjük, hogy 2025. november 30-án megrendezésre kerül az Adventi Borszalon hetedik alkalommal is! A rendezvény színvonala változatlan, sőt, az előzetes visszajelzések alapján idén még több külföldi kiállítóra is számíthatunk. A helyszín továbbra is a Pécsi Vásárcsarnok, ahol advent első vasárnap délutánján várjuk mindazokat, akik érdeklődnek a borok és a gasztronómia világa iránt.