Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A Lajver Borbisztró 80 fő befogadására alkalmas, amely kiváló lehet csapatépítő tréningeknek, kisebb konferenciáknak, partneri- és családi találkozóknak vagy esküvőhelyszínnek. Borbisztrónk Séfje minden hónapban készít egy szűkített menüt, így akár ebédre vagy vacsorára is vendégünk lehet, élvezheti az ínycsiklandó ételeket, finom Lajver borainkat és a páratlan panorámánkat.
A Lajver Borbisztró 80 fő befogadására alkalmas, amely kiváló lehet csapatépítő tréningeknek, kisebb konferenciáknak, partneri- és családi találkozóknak vagy esküvőhelyszínnek. Borbisztrónk Séfje minden hónapban készít egy szűkített menüt, így akár ebédre vagy vacsorára is vendégünk lehet, élvezheti az ínycsiklandó ételeket, finom Lajver borainkat és a páratlan panorámánkat.
A Lajver Borbisztró 80 fő befogadására alkalmas, amely kiváló lehet csapatépítő tréningeknek, kisebb konferenciáknak, partneri- és családi találkozóknak vagy esküvőhelyszínnek. Borbisztrónk Séfje minden hónapban készít egy szűkített menüt, így akár ebédre vagy vacsorára is vendégünk lehet, élvezheti az ínycsiklandó ételeket, finom Lajver borainkat és a páratlan panorámánkat.
Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit. A La Maréda ételek elkészítéséhez a legkorszerűbb eljárásokat használjuk. Ilyen a precíziós vízfürdő, mellyel a vácuum-technológiát alkalmazzuk (hold-o-mat), amely ezredpontossággal tartja a beállított hőmérsékletet, tökéletesen visszaadva az egyes ételek eszenciáját. Naponta saját készítésű, kenyeret sütünk, ezt beépítjük ajánlatainkba, hogy vendégeink a gasztronómiai kalandozások részeként megismerhessék a kenyér fogyasztásának kultúráját is.
Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit. A La Maréda ételek elkészítéséhez a legkorszerűbb eljárásokat használjuk. Ilyen a precíziós vízfürdő, mellyel a vácuum-technológiát alkalmazzuk (hold-o-mat), amely ezredpontossággal tartja a beállított hőmérsékletet, tökéletesen visszaadva az egyes ételek eszenciáját. Naponta saját készítésű, kenyeret sütünk, ezt beépítjük ajánlatainkba, hogy vendégeink a gasztronómiai kalandozások részeként megismerhessék a kenyér fogyasztásának kultúráját is.
Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit. A La Maréda ételek elkészítéséhez a legkorszerűbb eljárásokat használjuk. Ilyen a precíziós vízfürdő, mellyel a vácuum-technológiát alkalmazzuk (hold-o-mat), amely ezredpontossággal tartja a beállított hőmérsékletet, tökéletesen visszaadva az egyes ételek eszenciáját. Naponta saját készítésű, kenyeret sütünk, ezt beépítjük ajánlatainkba, hogy vendégeink a gasztronómiai kalandozások részeként megismerhessék a kenyér fogyasztásának kultúráját is.
A régebbi korok hagyományait megőrizve törekedtünk egyedi stílusú, különleges hangulatú étterem létrehozására. A pincében található három boltív ma is őrzi a 17. századi épület hangulatát. Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit.
A régebbi korok hagyományait megőrizve törekedtünk egyedi stílusú, különleges hangulatú étterem létrehozására. A pincében található három boltív ma is őrzi a 17. századi épület hangulatát. Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit.
A régebbi korok hagyományait megőrizve törekedtünk egyedi stílusú, különleges hangulatú étterem létrehozására. A pincében található három boltív ma is őrzi a 17. századi épület hangulatát. Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit.
A pinceszinten Mór szőlőtermesztésének, a borászat múltjának bemutatására interaktív bemutató pontokat alakítottak ki. A pincében nem kerül sor szőlő- és borfeldolgozásra. A Móri borvidék borászainak minőségi palackozott borait mutatják be, illetve értékesítik. Lehetőség van terembérlésre is, rendezvények tartására.
A pinceszinten Mór szőlőtermesztésének, a borászat múltjának bemutatására interaktív bemutató pontokat alakítottak ki. A pincében nem kerül sor szőlő- és borfeldolgozásra. A Móri borvidék borászainak minőségi palackozott borait mutatják be, illetve értékesítik. Lehetőség van terembérlésre is, rendezvények tartására.
A pinceszinten Mór szőlőtermesztésének, a borászat múltjának bemutatására interaktív bemutató pontokat alakítottak ki. A pincében nem kerül sor szőlő- és borfeldolgozásra. A Móri borvidék borászainak minőségi palackozott borait mutatják be, illetve értékesítik. Lehetőség van terembérlésre is, rendezvények tartására.
1998 decemberében arról álmodoztunk, milyen legyen az a hely, ahol válogatott jazz vagy rockzene mellett, szép, de egyszerű környezetben beszélgethetsz barátaiddal, szerelmeddel, üzletfeleiddel. Ahol mindig friss virág van az ablakban, ahol megismernek, mikor belépsz, ahol tudják, hogyan szereted a kávédat, milyen sört iszol, vagy éppen melyik a kedvenc asztalod, melyik a kedvenc lemezed.
1998 decemberében arról álmodoztunk, milyen legyen az a hely, ahol válogatott jazz vagy rockzene mellett, szép, de egyszerű környezetben beszélgethetsz barátaiddal, szerelmeddel, üzletfeleiddel. Ahol mindig friss virág van az ablakban, ahol megismernek, mikor belépsz, ahol tudják, hogyan szereted a kávédat, milyen sört iszol, vagy éppen melyik a kedvenc asztalod, melyik a kedvenc lemezed.
1998 decemberében arról álmodoztunk, milyen legyen az a hely, ahol válogatott jazz vagy rockzene mellett, szép, de egyszerű környezetben beszélgethetsz barátaiddal, szerelmeddel, üzletfeleiddel. Ahol mindig friss virág van az ablakban, ahol megismernek, mikor belépsz, ahol tudják, hogyan szereted a kávédat, milyen sört iszol, vagy éppen melyik a kedvenc asztalod, melyik a kedvenc lemezed.
Modern és stílusos éttermünk minden érzékét elvarázsolja! Mialatt a hazai és nemzetközi gasztronómia ínycsiklandó fogásaiból válogat, a hatalmas ablakokon kinézve gyönyörködhet a Parlament, a Duna, a Halászbástya és a Budai Várnegyed parkjainak látványában. Modern bisztró a Budai Várnegyed szívében.
Modern és stílusos éttermünk minden érzékét elvarázsolja! Mialatt a hazai és nemzetközi gasztronómia ínycsiklandó fogásaiból válogat, a hatalmas ablakokon kinézve gyönyörködhet a Parlament, a Duna, a Halászbástya és a Budai Várnegyed parkjainak látványában. Modern bisztró a Budai Várnegyed szívében.
Modern és stílusos éttermünk minden érzékét elvarázsolja! Mialatt a hazai és nemzetközi gasztronómia ínycsiklandó fogásaiból válogat, a hatalmas ablakokon kinézve gyönyörködhet a Parlament, a Duna, a Halászbástya és a Budai Várnegyed parkjainak látványában. Modern bisztró a Budai Várnegyed szívében.
Alapelvünknek tekintjük, hogy minőségi bort csak minőségi, egészséges szőlőből lehet készíteni, így a borkészítés már a szőlő termesztése során elkezdődik. Szőlőművelésünk során a minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk a környezet- és természet-védelemre; a humán- egészségügyi, valamint az ökológiai szempontok teljesülésére. Gazdaságunk 2004 óta tagja az Agrár-környezetgazdákodás Integrált Ültetvény célprogramjának, mely a környezettudatos gazdálkodásunkat jelképezi.
Alapelvünknek tekintjük, hogy minőségi bort csak minőségi, egészséges szőlőből lehet készíteni, így a borkészítés már a szőlő termesztése során elkezdődik. Szőlőművelésünk során a minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk a környezet- és természet-védelemre; a humán- egészségügyi, valamint az ökológiai szempontok teljesülésére. Gazdaságunk 2004 óta tagja az Agrár-környezetgazdákodás Integrált Ültetvény célprogramjának, mely a környezettudatos gazdálkodásunkat jelképezi.
Alapelvünknek tekintjük, hogy minőségi bort csak minőségi, egészséges szőlőből lehet készíteni, így a borkészítés már a szőlő termesztése során elkezdődik. Szőlőművelésünk során a minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk a környezet- és természet-védelemre; a humán- egészségügyi, valamint az ökológiai szempontok teljesülésére. Gazdaságunk 2004 óta tagja az Agrár-környezetgazdákodás Integrált Ültetvény célprogramjának, mely a környezettudatos gazdálkodásunkat jelképezi.