Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.

2026. május 21-31. között a magyar borászok ismét Szegedre költöznek és számos híres borász kínálja majd legfinomabb nedűit. A 30. Szegedi Borfesztiválon a finom borok, pálinkák és sajtok mellett természetesen gasztronómiai különlegességek is szerepelnek a kínálatban. A Széchenyi téren felállított két pódium színpadon a jazz, blues és folk formációk mellett sztárfellépők gondoskodnak a jó hangulatról.
2026. május 21-31. között a magyar borászok ismét Szegedre költöznek és számos híres borász kínálja majd legfinomabb nedűit. A 30. Szegedi Borfesztiválon a finom borok, pálinkák és sajtok mellett természetesen gasztronómiai különlegességek is szerepelnek a kínálatban. A Széchenyi téren felállított két pódium színpadon a jazz, blues és folk formációk mellett sztárfellépők gondoskodnak a jó hangulatról.

2026. május 21-31. között a magyar borászok ismét Szegedre költöznek és számos híres borász kínálja majd legfinomabb nedűit. A 30. Szegedi Borfesztiválon a finom borok, pálinkák és sajtok mellett természetesen gasztronómiai különlegességek is szerepelnek a kínálatban. A Széchenyi téren felállított két pódium színpadon a jazz, blues és folk formációk mellett sztárfellépők gondoskodnak a jó hangulatról.

Jövőre is vár a Gourmet Fesztivál: 2026. május 28-31. között ismét az ország legjobb séfjeivel, cukrászaival, borászaival, sör- és pálinkafőzdéivel várunk Titeket a Millenárison! Nemcsak ételekben, de italokban is a hazai paletta legkiemelkedőbb szereplői tartanak velünk – csatlakozzatok ti is! Fedezzük fel együtt a hazai gasztronómia legizgalmasabb szereplőit! Ismerjétek meg a sokszínű hazai gasztronómiát testközelből is.
Jövőre is vár a Gourmet Fesztivál: 2026. május 28-31. között ismét az ország legjobb séfjeivel, cukrászaival, borászaival, sör- és pálinkafőzdéivel várunk Titeket a Millenárison! Nemcsak ételekben, de italokban is a hazai paletta legkiemelkedőbb szereplői tartanak velünk – csatlakozzatok ti is! Fedezzük fel együtt a hazai gasztronómia legizgalmasabb szereplőit! Ismerjétek meg a sokszínű hazai gasztronómiát testközelből is.

Jövőre is vár a Gourmet Fesztivál: 2026. május 28-31. között ismét az ország legjobb séfjeivel, cukrászaival, borászaival, sör- és pálinkafőzdéivel várunk Titeket a Millenárison! Nemcsak ételekben, de italokban is a hazai paletta legkiemelkedőbb szereplői tartanak velünk – csatlakozzatok ti is! Fedezzük fel együtt a hazai gasztronómia legizgalmasabb szereplőit! Ismerjétek meg a sokszínű hazai gasztronómiát testközelből is.
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat

Szeretettel várunk minden kedves ínyenc vendéget finom, magyaros tájjellegű ételeinkkel őrségi gasztroportánkon. Ételeink főként saját gazdaságunkból származó alapanyagaink felhasználásával készülnek: mangalica, növényi étkezési olajok, szörp, lekvár, savanyúság, tökmagliszt. A hiányzó alapanyagokat a helyi termelőktől vásároljuk, így biztosítjuk az Őrség ízvilágának megőrzését. Az ételek mindig frissen, aznap készülnek el és kerülnek szervírozásra. Nyitott szívvel, örömmel várunk minden vendéget, aki kedveli a házias ízeket. Meghirdetett időpontok esetében bejelentkezést mindig a tervezett érkezés előtti napon kérünk délután 17 óráig. Egyéb időpontokat előzetesen kérünk egyeztetni megadott elérhetőségeinken.
Kiemelt ajánlat
Szeretettel várunk minden kedves ínyenc vendéget finom, magyaros tájjellegű ételeinkkel őrségi gasztroportánkon. Ételeink főként saját gazdaságunkból származó alapanyagaink felhasználásával készülnek: mangalica, növényi étkezési olajok, szörp, lekvár, savanyúság, tökmagliszt. A hiányzó alapanyagokat a helyi termelőktől vásároljuk, így biztosítjuk az Őrség ízvilágának megőrzését. Az ételek mindig frissen, aznap készülnek el és kerülnek szervírozásra. Nyitott szívvel, örömmel várunk minden vendéget, aki kedveli a házias ízeket. Meghirdetett időpontok esetében bejelentkezést mindig a tervezett érkezés előtti napon kérünk délután 17 óráig. Egyéb időpontokat előzetesen kérünk egyeztetni megadott elérhetőségeinken.
Kiemelt ajánlat

Szeretettel várunk minden kedves ínyenc vendéget finom, magyaros tájjellegű ételeinkkel őrségi gasztroportánkon. Ételeink főként saját gazdaságunkból származó alapanyagaink felhasználásával készülnek: mangalica, növényi étkezési olajok, szörp, lekvár, savanyúság, tökmagliszt. A hiányzó alapanyagokat a helyi termelőktől vásároljuk, így biztosítjuk az Őrség ízvilágának megőrzését. Az ételek mindig frissen, aznap készülnek el és kerülnek szervírozásra. Nyitott szívvel, örömmel várunk minden vendéget, aki kedveli a házias ízeket. Meghirdetett időpontok esetében bejelentkezést mindig a tervezett érkezés előtti napon kérünk délután 17 óráig. Egyéb időpontokat előzetesen kérünk egyeztetni megadott elérhetőségeinken.
Kiemelt ajánlat

Helyi termelői piac Nagymaroson. Ha szombat, akkor Nagymaros, ahol délelőtt vár ránk a termelői és kézművespiac. A Dunakanyar gazdái, börzsönyi őstermelők töltik meg a standokat. A szervezők valóban a környéket próbálják bemutatni, olyan árusítókat fogadnak a főtéren megrendezett piacra, akik a hagyományokat, a kétkezi munkát és a minőséget képviselik. A piacon csak olyan élelmiszerek kaphatók, amelyek közvetlenül a termelőtől származnak. Vásárolhatunk tejterméket, füstölt húsárut, lekvárt, bio gyümölcslét, házi készítésű ételízesítőket, mézet, tojást, frissen sütött süteményt és pékárut. A termelők többsége helyi vagy a környező falvakból érkezik.
Helyi termelői piac Nagymaroson. Ha szombat, akkor Nagymaros, ahol délelőtt vár ránk a termelői és kézművespiac. A Dunakanyar gazdái, börzsönyi őstermelők töltik meg a standokat. A szervezők valóban a környéket próbálják bemutatni, olyan árusítókat fogadnak a főtéren megrendezett piacra, akik a hagyományokat, a kétkezi munkát és a minőséget képviselik. A piacon csak olyan élelmiszerek kaphatók, amelyek közvetlenül a termelőtől származnak. Vásárolhatunk tejterméket, füstölt húsárut, lekvárt, bio gyümölcslét, házi készítésű ételízesítőket, mézet, tojást, frissen sütött süteményt és pékárut. A termelők többsége helyi vagy a környező falvakból érkezik.

Helyi termelői piac Nagymaroson. Ha szombat, akkor Nagymaros, ahol délelőtt vár ránk a termelői és kézművespiac. A Dunakanyar gazdái, börzsönyi őstermelők töltik meg a standokat. A szervezők valóban a környéket próbálják bemutatni, olyan árusítókat fogadnak a főtéren megrendezett piacra, akik a hagyományokat, a kétkezi munkát és a minőséget képviselik. A piacon csak olyan élelmiszerek kaphatók, amelyek közvetlenül a termelőtől származnak. Vásárolhatunk tejterméket, füstölt húsárut, lekvárt, bio gyümölcslét, házi készítésű ételízesítőket, mézet, tojást, frissen sütött süteményt és pékárut. A termelők többsége helyi vagy a környező falvakból érkezik.

A káptalantóti piac minden vasárnap nyitva tart és várja új és visszatérő vásárlóit. Piacunk a Balaton-felvidék egyik legszebb helyén a Káli-medencében található. A ma már országos hírű nagy népszerűséget kiérdemelt piacot Harmathy Ildikó biológus-mérnök álmodta meg és hozta létre. Jól teszi, aki a vasárnaponkénti káptalantóti piacra üres hassal érkezik, mert képtelenség megállni, hogy a helyi termelők asztalkái közt járva ne kóstolja végig a kínálatot. A kosarakban takarózó tepertős, sajtos pogácsákat, a halomban illatozó köménymagos kifliket, a kemencéből gőzölögve kiforduló tejfölös kenyérlángost meg kell kóstolni!
Kiemelt ajánlat
A káptalantóti piac minden vasárnap nyitva tart és várja új és visszatérő vásárlóit. Piacunk a Balaton-felvidék egyik legszebb helyén a Káli-medencében található. A ma már országos hírű nagy népszerűséget kiérdemelt piacot Harmathy Ildikó biológus-mérnök álmodta meg és hozta létre. Jól teszi, aki a vasárnaponkénti káptalantóti piacra üres hassal érkezik, mert képtelenség megállni, hogy a helyi termelők asztalkái közt járva ne kóstolja végig a kínálatot. A kosarakban takarózó tepertős, sajtos pogácsákat, a halomban illatozó köménymagos kifliket, a kemencéből gőzölögve kiforduló tejfölös kenyérlángost meg kell kóstolni!
Kiemelt ajánlat

A káptalantóti piac minden vasárnap nyitva tart és várja új és visszatérő vásárlóit. Piacunk a Balaton-felvidék egyik legszebb helyén a Káli-medencében található. A ma már országos hírű nagy népszerűséget kiérdemelt piacot Harmathy Ildikó biológus-mérnök álmodta meg és hozta létre. Jól teszi, aki a vasárnaponkénti káptalantóti piacra üres hassal érkezik, mert képtelenség megállni, hogy a helyi termelők asztalkái közt járva ne kóstolja végig a kínálatot. A kosarakban takarózó tepertős, sajtos pogácsákat, a halomban illatozó köménymagos kifliket, a kemencéből gőzölögve kiforduló tejfölös kenyérlángost meg kell kóstolni!
Kiemelt ajánlat