Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A fogadóban 15 db kétágyas, pótágyazható szoba áll rendelkezésre. A szobákhoz fürdőszoba illetve zuhanyzó- fülke tartozik, továbbá szobáinkban led televízió áll a vendégek rendelkezésére. 150 fős éttermünkben reggelivel, ebéddel, vacsorával várjuk egyénileg illetve csoportosan érkező vendégeinket. Étlapunkon helyi és környékbeli specialitások is megtalálhatók.
A fogadóban 15 db kétágyas, pótágyazható szoba áll rendelkezésre. A szobákhoz fürdőszoba illetve zuhanyzó- fülke tartozik, továbbá szobáinkban led televízió áll a vendégek rendelkezésére. 150 fős éttermünkben reggelivel, ebéddel, vacsorával várjuk egyénileg illetve csoportosan érkező vendégeinket. Étlapunkon helyi és környékbeli specialitások is megtalálhatók.
A fogadóban 15 db kétágyas, pótágyazható szoba áll rendelkezésre. A szobákhoz fürdőszoba illetve zuhanyzó- fülke tartozik, továbbá szobáinkban led televízió áll a vendégek rendelkezésére. 150 fős éttermünkben reggelivel, ebéddel, vacsorával várjuk egyénileg illetve csoportosan érkező vendégeinket. Étlapunkon helyi és környékbeli specialitások is megtalálhatók.
A hagyományos magyar konyha ízeiért kizárólag a legjobb és legfrissebb alapanyagokkal dolgozunk, nincs fagyasztott zöldség és hús felhasználás sem, ezért halljuk nap mint nap vissza: `mintha a nagymamám főzte volna`. A Szélmalom Vendéglő kellemes légkört kínál esküvőkre, születésnapokra, céges rendezvényekre és más egyéb privát események megtartására mindezt kezdődő áron.
A hagyományos magyar konyha ízeiért kizárólag a legjobb és legfrissebb alapanyagokkal dolgozunk, nincs fagyasztott zöldség és hús felhasználás sem, ezért halljuk nap mint nap vissza: `mintha a nagymamám főzte volna`. A Szélmalom Vendéglő kellemes légkört kínál esküvőkre, születésnapokra, céges rendezvényekre és más egyéb privát események megtartására mindezt kezdődő áron.
A hagyományos magyar konyha ízeiért kizárólag a legjobb és legfrissebb alapanyagokkal dolgozunk, nincs fagyasztott zöldség és hús felhasználás sem, ezért halljuk nap mint nap vissza: `mintha a nagymamám főzte volna`. A Szélmalom Vendéglő kellemes légkört kínál esküvőkre, születésnapokra, céges rendezvényekre és más egyéb privát események megtartására mindezt kezdődő áron.
A 40 fő befogadására alkalmas borozó minden nap 10 órától áll nyitva a borturisták előtt. A kínálatból: borkóstoló a pincében illetve a borházban, borvásárlás, díszcsomagolás, akár egyedi, névre szóló címkével. Az ételkínálat a már hagyományos `Szende Pincés` hidegtál mellett, a látványgrillen készült finomságokkal, kemencében sült csülökkel, ropogós libacombbal, szalonnával és fokhagymával tűzdelt nyúllal bővült.
A 40 fő befogadására alkalmas borozó minden nap 10 órától áll nyitva a borturisták előtt. A kínálatból: borkóstoló a pincében illetve a borházban, borvásárlás, díszcsomagolás, akár egyedi, névre szóló címkével. Az ételkínálat a már hagyományos `Szende Pincés` hidegtál mellett, a látványgrillen készült finomságokkal, kemencében sült csülökkel, ropogós libacombbal, szalonnával és fokhagymával tűzdelt nyúllal bővült.
A 40 fő befogadására alkalmas borozó minden nap 10 órától áll nyitva a borturisták előtt. A kínálatból: borkóstoló a pincében illetve a borházban, borvásárlás, díszcsomagolás, akár egyedi, névre szóló címkével. Az ételkínálat a már hagyományos `Szende Pincés` hidegtál mellett, a látványgrillen készült finomságokkal, kemencében sült csülökkel, ropogós libacombbal, szalonnával és fokhagymával tűzdelt nyúllal bővült.
A Szent András Sörfőzde története több mit negyed évszázadra nyúlik vissza. Ekkor – 1991 körül- kezdődött el ugyanis a nagy hazai sörgyárak privatizációja, ami a hazai sörpiac megszerzésen túl a korábbi állandó sörhiányt lett volna hivatott megszüntetni. Ez az állapot pedig megoldásért kiáltott, így hamarosan több száz kis sörfőzde létesült országszerte.
A Szent András Sörfőzde története több mit negyed évszázadra nyúlik vissza. Ekkor – 1991 körül- kezdődött el ugyanis a nagy hazai sörgyárak privatizációja, ami a hazai sörpiac megszerzésen túl a korábbi állandó sörhiányt lett volna hivatott megszüntetni. Ez az állapot pedig megoldásért kiáltott, így hamarosan több száz kis sörfőzde létesült országszerte.
A Szent András Sörfőzde története több mit negyed évszázadra nyúlik vissza. Ekkor – 1991 körül- kezdődött el ugyanis a nagy hazai sörgyárak privatizációja, ami a hazai sörpiac megszerzésen túl a korábbi állandó sörhiányt lett volna hivatott megszüntetni. Ez az állapot pedig megoldásért kiáltott, így hamarosan több száz kis sörfőzde létesült országszerte.
A Szent Anna Borház a Balatonboglári Borvidékhez tartozó, a római korig visszanyúló szőlészeti és borászati múlttal rendelkező Szőlősgyörök község déli lankáinak egyikén, a Rekeszdűlőben található. A borház jó borai mellé a konyhából kikerülő somogyi ízekkel kedveskedik az idelátogató vendégeknek. Vállaljuk borkóstolók, különböző rendezvények, baráti összejövetelek szervezését, megrendezését. Kérésre programszervezést is vállalunk.
A Szent Anna Borház a Balatonboglári Borvidékhez tartozó, a római korig visszanyúló szőlészeti és borászati múlttal rendelkező Szőlősgyörök község déli lankáinak egyikén, a Rekeszdűlőben található. A borház jó borai mellé a konyhából kikerülő somogyi ízekkel kedveskedik az idelátogató vendégeknek. Vállaljuk borkóstolók, különböző rendezvények, baráti összejövetelek szervezését, megrendezését. Kérésre programszervezést is vállalunk.
A Szent Anna Borház a Balatonboglári Borvidékhez tartozó, a római korig visszanyúló szőlészeti és borászati múlttal rendelkező Szőlősgyörök község déli lankáinak egyikén, a Rekeszdűlőben található. A borház jó borai mellé a konyhából kikerülő somogyi ízekkel kedveskedik az idelátogató vendégeknek. Vállaljuk borkóstolók, különböző rendezvények, baráti összejövetelek szervezését, megrendezését. Kérésre programszervezést is vállalunk.
Családi pincészetünkben a hagyományos és a modern technológiák együttes alkalmazásával készített borainkkal várjuk vendégeinket a várhegy szomszédságában található Antal-hegy legrégebbi, felújított pincéjében. Vendégeinket borkóstolóval fogadjuk, melynek során megismerkedhetnek a jellegzetes badacsonyi borokkal, ételekkel. Tölgyfahordóban érlelt tájjellegű borok és házi készítésű falatkák várják a hozzánk látogatókat. Borkóstolóra előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk vendégeinket.
Családi pincészetünkben a hagyományos és a modern technológiák együttes alkalmazásával készített borainkkal várjuk vendégeinket a várhegy szomszédságában található Antal-hegy legrégebbi, felújított pincéjében. Vendégeinket borkóstolóval fogadjuk, melynek során megismerkedhetnek a jellegzetes badacsonyi borokkal, ételekkel. Tölgyfahordóban érlelt tájjellegű borok és házi készítésű falatkák várják a hozzánk látogatókat. Borkóstolóra előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk vendégeinket.
Családi pincészetünkben a hagyományos és a modern technológiák együttes alkalmazásával készített borainkkal várjuk vendégeinket a várhegy szomszédságában található Antal-hegy legrégebbi, felújított pincéjében. Vendégeinket borkóstolóval fogadjuk, melynek során megismerkedhetnek a jellegzetes badacsonyi borokkal, ételekkel. Tölgyfahordóban érlelt tájjellegű borok és házi készítésű falatkák várják a hozzánk látogatókat. Borkóstolóra előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk vendégeinket.
Tokaj-hegyaljai kézműves pincészet. Borász: Ádám József. A szőlőterületeken a 100-120 mázsa helyett terméskorlátozással csak 25-30 mázsa szőlőt termelnek, melynek feldolgozása adja az alapot a kiváló borokhoz. A pincészet Tokaj-hegyalján, Tállyán található. Az épület a hegyaljai hagyományoknak megfelelően kőből épült, kb. 200 évvel ezelőtt. A ház alatt, vele azonos nagyságú, boltíves borházban (présház) végezzük ma is a szőlő feldolgozását, és a borok kezelését.
Tokaj-hegyaljai kézműves pincészet. Borász: Ádám József. A szőlőterületeken a 100-120 mázsa helyett terméskorlátozással csak 25-30 mázsa szőlőt termelnek, melynek feldolgozása adja az alapot a kiváló borokhoz. A pincészet Tokaj-hegyalján, Tállyán található. Az épület a hegyaljai hagyományoknak megfelelően kőből épült, kb. 200 évvel ezelőtt. A ház alatt, vele azonos nagyságú, boltíves borházban (présház) végezzük ma is a szőlő feldolgozását, és a borok kezelését.
Tokaj-hegyaljai kézműves pincészet. Borász: Ádám József. A szőlőterületeken a 100-120 mázsa helyett terméskorlátozással csak 25-30 mázsa szőlőt termelnek, melynek feldolgozása adja az alapot a kiváló borokhoz. A pincészet Tokaj-hegyalján, Tállyán található. Az épület a hegyaljai hagyományoknak megfelelően kőből épült, kb. 200 évvel ezelőtt. A ház alatt, vele azonos nagyságú, boltíves borházban (présház) végezzük ma is a szőlő feldolgozását, és a borok kezelését.