Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A Kis-Duna holtág partján fekvő, múlt század harmincas éveiben italkimérésként indult vendéglő az elmúlt évtizedek során Taksony emblematikus helyévé vált. A kivételesen szép természeti környezet, a megbízható konyha, családias hangulat és a vasárnapi élő sramlizene generációk sorának kínált színvonalas szórakozást.
A Kis-Duna holtág partján fekvő, múlt század harmincas éveiben italkimérésként indult vendéglő az elmúlt évtizedek során Taksony emblematikus helyévé vált. A kivételesen szép természeti környezet, a megbízható konyha, családias hangulat és a vasárnapi élő sramlizene generációk sorának kínált színvonalas szórakozást.
A Kis-Duna holtág partján fekvő, múlt század harmincas éveiben italkimérésként indult vendéglő az elmúlt évtizedek során Taksony emblematikus helyévé vált. A kivételesen szép természeti környezet, a megbízható konyha, családias hangulat és a vasárnapi élő sramlizene generációk sorának kínált színvonalas szórakozást.
A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.
A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.
A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.
Ötvözzük a hagyományokra, megérzésekre épült szőlőtermesztést az új technológiával. 55 hektáron gazdálkodunk a tolnai borrégióban. A borkészítést, természeti folyamatként kezeljük, ahol az adottságokat kiemeljük, megtartva a fajta jellegzetességét. Sok érdekes, egyedi terméket készítünk, mindenki talál nálunk “testreszabott” finomságot.
Ötvözzük a hagyományokra, megérzésekre épült szőlőtermesztést az új technológiával. 55 hektáron gazdálkodunk a tolnai borrégióban. A borkészítést, természeti folyamatként kezeljük, ahol az adottságokat kiemeljük, megtartva a fajta jellegzetességét. Sok érdekes, egyedi terméket készítünk, mindenki talál nálunk “testreszabott” finomságot.
Ötvözzük a hagyományokra, megérzésekre épült szőlőtermesztést az új technológiával. 55 hektáron gazdálkodunk a tolnai borrégióban. A borkészítést, természeti folyamatként kezeljük, ahol az adottságokat kiemeljük, megtartva a fajta jellegzetességét. Sok érdekes, egyedi terméket készítünk, mindenki talál nálunk “testreszabott” finomságot.
Borászatunk a Duna-Tisza közén, a 44-es főút mellett Kecskemét várostól 18 km-re helyezkedik el, az egykori Koháry István főnemes birtokán és 1990. január 1. óta működik a jelenlegi formában. Fő profilja a szőlőfeldolgozás, borászat. A borászati tevékenységet az idő előre haladtával egyéb élelmiszeripari termékek gyártása egészítette ki. Ma már az értékesítésük nagy részét teszi ki ez a termékkör. Ezek közül a legismertebb a híres Piroska gyümölcsszörpcsalád és a közkedvelt Tini alkoholmentes pezsgőcsalád.
Borászatunk a Duna-Tisza közén, a 44-es főút mellett Kecskemét várostól 18 km-re helyezkedik el, az egykori Koháry István főnemes birtokán és 1990. január 1. óta működik a jelenlegi formában. Fő profilja a szőlőfeldolgozás, borászat. A borászati tevékenységet az idő előre haladtával egyéb élelmiszeripari termékek gyártása egészítette ki. Ma már az értékesítésük nagy részét teszi ki ez a termékkör. Ezek közül a legismertebb a híres Piroska gyümölcsszörpcsalád és a közkedvelt Tini alkoholmentes pezsgőcsalád.
Borászatunk a Duna-Tisza közén, a 44-es főút mellett Kecskemét várostól 18 km-re helyezkedik el, az egykori Koháry István főnemes birtokán és 1990. január 1. óta működik a jelenlegi formában. Fő profilja a szőlőfeldolgozás, borászat. A borászati tevékenységet az idő előre haladtával egyéb élelmiszeripari termékek gyártása egészítette ki. Ma már az értékesítésük nagy részét teszi ki ez a termékkör. Ezek közül a legismertebb a híres Piroska gyümölcsszörpcsalád és a közkedvelt Tini alkoholmentes pezsgőcsalád.
A Szikszai Pálinka Manufaktúrát 2010-ben indítottuk, és hamar híre ment a nálunk készült jó minőségű pálinkának. A főzde Kékcsén épült, könnyen megtalálható. Tiszakanyár, vagy a B.A.Z.-megyéből érkezőknek, az első épület bal kéztől. Kisvárda, 4-es sz. főút felől pedig értelemszerűen az utolsó épület az út mentén jobbra.
A Szikszai Pálinka Manufaktúrát 2010-ben indítottuk, és hamar híre ment a nálunk készült jó minőségű pálinkának. A főzde Kékcsén épült, könnyen megtalálható. Tiszakanyár, vagy a B.A.Z.-megyéből érkezőknek, az első épület bal kéztől. Kisvárda, 4-es sz. főút felől pedig értelemszerűen az utolsó épület az út mentén jobbra.
A Szikszai Pálinka Manufaktúrát 2010-ben indítottuk, és hamar híre ment a nálunk készült jó minőségű pálinkának. A főzde Kékcsén épült, könnyen megtalálható. Tiszakanyár, vagy a B.A.Z.-megyéből érkezőknek, az első épület bal kéztől. Kisvárda, 4-es sz. főút felől pedig értelemszerűen az utolsó épület az út mentén jobbra.