Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!
A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!
A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!
A tatai Pálma Rendezvényház kulturális eseménysorozatának következő előadója, ezúttal Soma Mamagésa, aki a Trauma és sérülés, mint transzformációs lehetőségről tart előadást könyvei dedikálásával egybekötve 2025. november 21-én 18:00 órától. A vacsora menüjét kifejezetten erre az alkalomra állította össze séfünk. A vacsora helyszíne a Pálma Rendezvényháztól 300 méterre található Kristály Imperial Hotel**** Esterházy Éttermében lesz.
Kiemelt ajánlat
A tatai Pálma Rendezvényház kulturális eseménysorozatának következő előadója, ezúttal Soma Mamagésa, aki a Trauma és sérülés, mint transzformációs lehetőségről tart előadást könyvei dedikálásával egybekötve 2025. november 21-én 18:00 órától. A vacsora menüjét kifejezetten erre az alkalomra állította össze séfünk. A vacsora helyszíne a Pálma Rendezvényháztól 300 méterre található Kristály Imperial Hotel**** Esterházy Éttermében lesz.
Kiemelt ajánlat
A tatai Pálma Rendezvényház kulturális eseménysorozatának következő előadója, ezúttal Soma Mamagésa, aki a Trauma és sérülés, mint transzformációs lehetőségről tart előadást könyvei dedikálásával egybekötve 2025. november 21-én 18:00 órától. A vacsora menüjét kifejezetten erre az alkalomra állította össze séfünk. A vacsora helyszíne a Pálma Rendezvényháztól 300 méterre található Kristály Imperial Hotel**** Esterházy Éttermében lesz.
Kiemelt ajánlat
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.