Idén is várunk minden kutya és szarvasgomba-rajongót egy különleges, élményekkel teli napra! A verseny, a gasztronómia és az ismeretterjesztő előadások mellett a Lagotto Romagnolo találkozó is megrendezésre kerül. Alsópetényi Szarvasgomba és Lagotto Fesztivál 2025. október 19-én. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló kutyás és gasztronómiai fesztivált!
Idén is várunk minden kutya és szarvasgomba-rajongót egy különleges, élményekkel teli napra! A verseny, a gasztronómia és az ismeretterjesztő előadások mellett a Lagotto Romagnolo találkozó is megrendezésre kerül. Alsópetényi Szarvasgomba és Lagotto Fesztivál 2025. október 19-én. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló kutyás és gasztronómiai fesztivált!
Idén is várunk minden kutya és szarvasgomba-rajongót egy különleges, élményekkel teli napra! A verseny, a gasztronómia és az ismeretterjesztő előadások mellett a Lagotto Romagnolo találkozó is megrendezésre kerül. Alsópetényi Szarvasgomba és Lagotto Fesztivál 2025. október 19-én. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló kutyás és gasztronómiai fesztivált!
Frissen, egyenesen a termelőktől szerezhetitek be a hazai alapanyagokat, finomságokat a Pancs gasztroplaccon! Romkocsmából közösségi piac minden vasárnap 9:00-13:30 óráig. A Corvin-negyed vonzáskörzetében, a Trafó mellett található a Gasztro Placc. Őstermelői piaccal, gasztro vendéggel, közösségi asztallal várják a látogatókat.
Frissen, egyenesen a termelőktől szerezhetitek be a hazai alapanyagokat, finomságokat a Pancs gasztroplaccon! Romkocsmából közösségi piac minden vasárnap 9:00-13:30 óráig. A Corvin-negyed vonzáskörzetében, a Trafó mellett található a Gasztro Placc. Őstermelői piaccal, gasztro vendéggel, közösségi asztallal várják a látogatókat.
Frissen, egyenesen a termelőktől szerezhetitek be a hazai alapanyagokat, finomságokat a Pancs gasztroplaccon! Romkocsmából közösségi piac minden vasárnap 9:00-13:30 óráig. A Corvin-negyed vonzáskörzetében, a Trafó mellett található a Gasztro Placc. Őstermelői piaccal, gasztro vendéggel, közösségi asztallal várják a látogatókat.
Idén is dupláz a GasztroFok! Gyere és kóstold körbe Siófokot 2025. november 8-9. között is! Immáron harmadik éve a város kiváló vendéglátósaival összefogva szervezzük meg a GasztroFok hétvégéket, amikor is lehetőségetek van körbe kóstolni a helyi specialitásokat! Ezeken a hétvégéken partner éttermeink speciális ajánlattal, kedvezményekkel és meglepetés programokkal várnak minden gasztronómia kedvelőt!
Kiemelt ajánlat
Idén is dupláz a GasztroFok! Gyere és kóstold körbe Siófokot 2025. november 8-9. között is! Immáron harmadik éve a város kiváló vendéglátósaival összefogva szervezzük meg a GasztroFok hétvégéket, amikor is lehetőségetek van körbe kóstolni a helyi specialitásokat! Ezeken a hétvégéken partner éttermeink speciális ajánlattal, kedvezményekkel és meglepetés programokkal várnak minden gasztronómia kedvelőt!
Kiemelt ajánlat
Idén is dupláz a GasztroFok! Gyere és kóstold körbe Siófokot 2025. november 8-9. között is! Immáron harmadik éve a város kiváló vendéglátósaival összefogva szervezzük meg a GasztroFok hétvégéket, amikor is lehetőségetek van körbe kóstolni a helyi specialitásokat! Ezeken a hétvégéken partner éttermeink speciális ajánlattal, kedvezményekkel és meglepetés programokkal várnak minden gasztronómia kedvelőt!
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!
A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!
A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!