
Fajtáinkat a borvidék fő fajtáiból állítottuk össze, amiket újratelepítettünk a saját magunk által oltott és nevelt szőlőveszőkkel. Prémium vörösborainkat hagyományos technológiával, fakádban erjesztve és kis fahordóban érlelve készítjük, mindenféle kezelés és nyúzás nélkül kerülnek palackba. A Haraszti Birtok és Kemping egy új és egyedi kis rendezvénysziget a palkonyai szőlőhegyen! Mindentől távol, csodálatos panorámával és energiával! Tökéletes helyszín a borozni, pihenni, szórakozni, és kempingezni vágyóknak.
Fajtáinkat a borvidék fő fajtáiból állítottuk össze, amiket újratelepítettünk a saját magunk által oltott és nevelt szőlőveszőkkel. Prémium vörösborainkat hagyományos technológiával, fakádban erjesztve és kis fahordóban érlelve készítjük, mindenféle kezelés és nyúzás nélkül kerülnek palackba. A Haraszti Birtok és Kemping egy új és egyedi kis rendezvénysziget a palkonyai szőlőhegyen! Mindentől távol, csodálatos panorámával és energiával! Tökéletes helyszín a borozni, pihenni, szórakozni, és kempingezni vágyóknak.

Fajtáinkat a borvidék fő fajtáiból állítottuk össze, amiket újratelepítettünk a saját magunk által oltott és nevelt szőlőveszőkkel. Prémium vörösborainkat hagyományos technológiával, fakádban erjesztve és kis fahordóban érlelve készítjük, mindenféle kezelés és nyúzás nélkül kerülnek palackba. A Haraszti Birtok és Kemping egy új és egyedi kis rendezvénysziget a palkonyai szőlőhegyen! Mindentől távol, csodálatos panorámával és energiával! Tökéletes helyszín a borozni, pihenni, szórakozni, és kempingezni vágyóknak.

Szőlőbirtokunk a Tokaji borvidéken, Sárospatak mellett található, közvetlenül az ország egyik legszebb kirándulóhelye, a Megyer-hegyi tengerszem alatt. Közel 13 hektárnyi termőterületen dolgozunk hagyományos tokaji szőlőfajtákkal - furminttal, sárgamuskotállyal és hárslevelűvel. Készítünk birs, aszútörköly, illetve törköly pálinkát, mustmézet és borlekvárt is.
Szőlőbirtokunk a Tokaji borvidéken, Sárospatak mellett található, közvetlenül az ország egyik legszebb kirándulóhelye, a Megyer-hegyi tengerszem alatt. Közel 13 hektárnyi termőterületen dolgozunk hagyományos tokaji szőlőfajtákkal - furminttal, sárgamuskotállyal és hárslevelűvel. Készítünk birs, aszútörköly, illetve törköly pálinkát, mustmézet és borlekvárt is.

Szőlőbirtokunk a Tokaji borvidéken, Sárospatak mellett található, közvetlenül az ország egyik legszebb kirándulóhelye, a Megyer-hegyi tengerszem alatt. Közel 13 hektárnyi termőterületen dolgozunk hagyományos tokaji szőlőfajtákkal - furminttal, sárgamuskotállyal és hárslevelűvel. Készítünk birs, aszútörköly, illetve törköly pálinkát, mustmézet és borlekvárt is.

A Hárs fivérek, Tibor és József 20 ha-os gazdasága Pécs közelében, a Mecsek napfényes nyúlványain, a szajki szőlőhegyen terül el. A borkóstolókat az egyedi igényeknek megfelelően állítjuk össze, tipikusan 6-10 fajta bor kóstolását javasoljuk egy alkalommal, melyhez borkorcsolyát biztosítunk. Előzetes időpont egyeztetés szükséges.
A Hárs fivérek, Tibor és József 20 ha-os gazdasága Pécs közelében, a Mecsek napfényes nyúlványain, a szajki szőlőhegyen terül el. A borkóstolókat az egyedi igényeknek megfelelően állítjuk össze, tipikusan 6-10 fajta bor kóstolását javasoljuk egy alkalommal, melyhez borkorcsolyát biztosítunk. Előzetes időpont egyeztetés szükséges.

A Hárs fivérek, Tibor és József 20 ha-os gazdasága Pécs közelében, a Mecsek napfényes nyúlványain, a szajki szőlőhegyen terül el. A borkóstolókat az egyedi igényeknek megfelelően állítjuk össze, tipikusan 6-10 fajta bor kóstolását javasoljuk egy alkalommal, melyhez borkorcsolyát biztosítunk. Előzetes időpont egyeztetés szükséges.

Kézműves pincénk létrehozása két gyerekkori jóbarát álmának megvalósítása. Célunk az volt, hogy saját erőből létrehozzunk egy akkora borászatot, amiben minden feladatot mi tudunk elvégezni. Hisszük, hogy a minőség nagyrészt a szőlőben dől el, ezért a szőlészeti munkákra nagy hangsúlyt fektetünk. Törekszünk arra, hogy a borkészítés a lehető legtermészetesebb módon, minél kíméletesebben történjen. Pincelátogatás, borkóstolás előzetes bejelentkezéssel lehetséges. Pincészetünk csak előzetes bejelentkezéssel látogatható!
Kézműves pincénk létrehozása két gyerekkori jóbarát álmának megvalósítása. Célunk az volt, hogy saját erőből létrehozzunk egy akkora borászatot, amiben minden feladatot mi tudunk elvégezni. Hisszük, hogy a minőség nagyrészt a szőlőben dől el, ezért a szőlészeti munkákra nagy hangsúlyt fektetünk. Törekszünk arra, hogy a borkészítés a lehető legtermészetesebb módon, minél kíméletesebben történjen. Pincelátogatás, borkóstolás előzetes bejelentkezéssel lehetséges. Pincészetünk csak előzetes bejelentkezéssel látogatható!

Kézműves pincénk létrehozása két gyerekkori jóbarát álmának megvalósítása. Célunk az volt, hogy saját erőből létrehozzunk egy akkora borászatot, amiben minden feladatot mi tudunk elvégezni. Hisszük, hogy a minőség nagyrészt a szőlőben dől el, ezért a szőlészeti munkákra nagy hangsúlyt fektetünk. Törekszünk arra, hogy a borkészítés a lehető legtermészetesebb módon, minél kíméletesebben történjen. Pincelátogatás, borkóstolás előzetes bejelentkezéssel lehetséges. Pincészetünk csak előzetes bejelentkezéssel látogatható!

A borkészítés során teljes érettségre, üdítő gyümölcshangsúlyra törekszünk, ami Szekszárd és a Heimann borok védjegye is. Legtöbb borunkat kizárólag saját szőlőből készítjük és törekszünk a lehető legkevesebb technológiai beavatkozásra. A borászati eszköztárunk legfontosabb eszközei a jól karbantartott hordók, az érlelésre szánt idő és a megfontolt házasítások, melyek a mi ízlésünket tükrözik.
A borkészítés során teljes érettségre, üdítő gyümölcshangsúlyra törekszünk, ami Szekszárd és a Heimann borok védjegye is. Legtöbb borunkat kizárólag saját szőlőből készítjük és törekszünk a lehető legkevesebb technológiai beavatkozásra. A borászati eszköztárunk legfontosabb eszközei a jól karbantartott hordók, az érlelésre szánt idő és a megfontolt házasítások, melyek a mi ízlésünket tükrözik.

A borkészítés során teljes érettségre, üdítő gyümölcshangsúlyra törekszünk, ami Szekszárd és a Heimann borok védjegye is. Legtöbb borunkat kizárólag saját szőlőből készítjük és törekszünk a lehető legkevesebb technológiai beavatkozásra. A borászati eszköztárunk legfontosabb eszközei a jól karbantartott hordók, az érlelésre szánt idő és a megfontolt házasítások, melyek a mi ízlésünket tükrözik.