Turizmus Program

Zsolnay Fényfesztivál

Utcazene Kavalkád

Balatonalmádi Nyár

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

Pincészet

Népszerűség

A pincészet jelenleg 45 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A szőlőültetvényeik a Villányi borvidék legjobb dűlőiben vannak (Ördögárok, Jammertal, Csillagvölgy, Várerdő, Bocor). A pincészet borai szinte az egész országban elérhetők, éttermekben, vinotékákban, áruházakban és a cég több bornagykereskedővel, valamint áruházlánccal is kapcsolatban áll.

A pincészet jelenleg 45 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A szőlőültetvényeik a Villányi borvidék legjobb dűlőiben vannak (Ördögárok, Jammertal, Csillagvölgy, Várerdő, Bocor). A pincészet borai szinte az egész országban elérhetők, éttermekben, vinotékákban, áruházakban és a cég több bornagykereskedővel, valamint áruházlánccal is kapcsolatban áll.

A pincészet jelenleg 45 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A szőlőültetvényeik a Villányi borvidék legjobb dűlőiben vannak (Ördögárok, Jammertal, Csillagvölgy, Várerdő, Bocor). A pincészet borai szinte az egész országban elérhetők, éttermekben, vinotékákban, áruházakban és a cég több bornagykereskedővel, valamint áruházlánccal is kapcsolatban áll.

A Győgyei Birtok pincészet és szőlőültetvény, egy kézműves borászat első lépései Szekszárdon és Szabadszálláson. Borkóstolók, borvacsorák és műsoros rendezvényeinken is szeretettel várjuk vendégeinket.

A Győgyei Birtok pincészet és szőlőültetvény, egy kézműves borászat első lépései Szekszárdon és Szabadszálláson. Borkóstolók, borvacsorák és műsoros rendezvényeinken is szeretettel várjuk vendégeinket.

A Győgyei Birtok pincészet és szőlőültetvény, egy kézműves borászat első lépései Szekszárdon és Szabadszálláson. Borkóstolók, borvacsorák és műsoros rendezvényeinken is szeretettel várjuk vendégeinket.

Az alig egyhektáros birtokon olaszrizlinget, hárslevelűt, traminit, furmintot és sárgamuskotályt termesztünk és készítjük spontán erjedésű fahordóban érlelt borainkat.

Az alig egyhektáros birtokon olaszrizlinget, hárslevelűt, traminit, furmintot és sárgamuskotályt termesztünk és készítjük spontán erjedésű fahordóban érlelt borainkat.

Az alig egyhektáros birtokon olaszrizlinget, hárslevelűt, traminit, furmintot és sárgamuskotályt termesztünk és készítjük spontán erjedésű fahordóban érlelt borainkat.

A György Villa borkülönlegességei a fehérborairól ismert Etyek-Budai borvidékről és a vörösborairól méltán híres Villányi borvidékről származnak. A György Villa borokban a fajták tiszta gyümölcsösségét szeretnénk megmutatni a fogyasztónak.

A György Villa borkülönlegességei a fehérborairól ismert Etyek-Budai borvidékről és a vörösborairól méltán híres Villányi borvidékről származnak. A György Villa borokban a fajták tiszta gyümölcsösségét szeretnénk megmutatni a fogyasztónak.

A György Villa borkülönlegességei a fehérborairól ismert Etyek-Budai borvidékről és a vörösborairól méltán híres Villányi borvidékről származnak. A György Villa borokban a fajták tiszta gyümölcsösségét szeretnénk megmutatni a fogyasztónak.

A Gyukli Pincében közel négy évtizede készítjük a Balaton régió kiváló borait. Gazdálkodóként hisszük, hogy a természet tiszta, ezért mind a szőlőben, mind pedig a pincében lehetőség szerint kemikáliák nélkül asszisztáltunk annak folyamataihoz.

A Gyukli Pincében közel négy évtizede készítjük a Balaton régió kiváló borait. Gazdálkodóként hisszük, hogy a természet tiszta, ezért mind a szőlőben, mind pedig a pincében lehetőség szerint kemikáliák nélkül asszisztáltunk annak folyamataihoz.

A Gyukli Pincében közel négy évtizede készítjük a Balaton régió kiváló borait. Gazdálkodóként hisszük, hogy a természet tiszta, ezért mind a szőlőben, mind pedig a pincében lehetőség szerint kemikáliák nélkül asszisztáltunk annak folyamataihoz.

Családi birtokunkon jelenleg 7 hektáron gazdálkodunk és kézműves borok készítésével foglalkozunk, főként vörösborokra specializálódva. A borok széles palettáján túl fehér, rozé és vörös mustot, valamint frissen préselt gyümölcsleveket is készítünk. Néhány éve megvásároltuk a pusztulásnak indult Kerámiaüzemet, így a feldolgozó-palackozó mellett elkészült borkóstolótermünk, három vendégszobánk, idén pedig megnyitottuk borboltunkat és kávézónkat.

Családi birtokunkon jelenleg 7 hektáron gazdálkodunk és kézműves borok készítésével foglalkozunk, főként vörösborokra specializálódva. A borok széles palettáján túl fehér, rozé és vörös mustot, valamint frissen préselt gyümölcsleveket is készítünk. Néhány éve megvásároltuk a pusztulásnak indult Kerámiaüzemet, így a feldolgozó-palackozó mellett elkészült borkóstolótermünk, három vendégszobánk, idén pedig megnyitottuk borboltunkat és kávézónkat.

Családi birtokunkon jelenleg 7 hektáron gazdálkodunk és kézműves borok készítésével foglalkozunk, főként vörösborokra specializálódva. A borok széles palettáján túl fehér, rozé és vörös mustot, valamint frissen préselt gyümölcsleveket is készítünk. Néhány éve megvásároltuk a pusztulásnak indult Kerámiaüzemet, így a feldolgozó-palackozó mellett elkészült borkóstolótermünk, három vendégszobánk, idén pedig megnyitottuk borboltunkat és kávézónkat.

Családias kis pincénk a méltán híres Egri borvidék szívében, Egerszalókon található. A falu központjától csupán két percet kell gyalogolni a Barlanglakások felé, hogy elérjük a pincészetet. Borkínálatunkban többféle vörös- és fehérbor, rosé, illetve számos cuvee is szerepel. A vendégek a pince felső részében tudnak helyet foglalni, nyáron pedig lehetőség van a pincénél leülni és borozni a hűvös előtető alatt.

Családias kis pincénk a méltán híres Egri borvidék szívében, Egerszalókon található. A falu központjától csupán két percet kell gyalogolni a Barlanglakások felé, hogy elérjük a pincészetet. Borkínálatunkban többféle vörös- és fehérbor, rosé, illetve számos cuvee is szerepel. A vendégek a pince felső részében tudnak helyet foglalni, nyáron pedig lehetőség van a pincénél leülni és borozni a hűvös előtető alatt.

Családias kis pincénk a méltán híres Egri borvidék szívében, Egerszalókon található. A falu központjától csupán két percet kell gyalogolni a Barlanglakások felé, hogy elérjük a pincészetet. Borkínálatunkban többféle vörös- és fehérbor, rosé, illetve számos cuvee is szerepel. A vendégek a pince felső részében tudnak helyet foglalni, nyáron pedig lehetőség van a pincénél leülni és borozni a hűvös előtető alatt.

Borfajták: abasári olaszrizling, domoszlói muskotály, gyöngyösi fűszeres tramini.

Borfajták: abasári olaszrizling, domoszlói muskotály, gyöngyösi fűszeres tramini.

Borfajták: abasári olaszrizling, domoszlói muskotály, gyöngyösi fűszeres tramini.

A Hajós-Bajai borvidék gyöngyszeme. A különálló, 1200 borospincében csupán a borok laknak. Kiváló kirándulást és programokat kínáló turisztikai látványosság. Hajós Magyarország déli részén, Kalocsától 20 km-re fekszik, mely az év bármely szakában kellemes kikapcsolódást nyújt az ide látogatóknak. Lakói 85%-ban svábok. A török uralom után Kalocsa érseke Gróf Csáki Imre Németországból több turnusban telepített ide családokat. Az ideérkezők kihasználták az `új haza` adta lehetőségeket. A falutól kb. 3 km-re, a Duna menti löszhátra szőlőt telepítettek, az alatta húzódó löszpartba borospincéket vájtak. A pincék átlagosan 20-70 méter hosszúak, a hőmérsékletük évszaktól függetlenül 10-14 Celsius-fok, ezért kiváló borok érlelődnek bennük.

A Hajós-Bajai borvidék gyöngyszeme. A különálló, 1200 borospincében csupán a borok laknak. Kiváló kirándulást és programokat kínáló turisztikai látványosság. Hajós Magyarország déli részén, Kalocsától 20 km-re fekszik, mely az év bármely szakában kellemes kikapcsolódást nyújt az ide látogatóknak. Lakói 85%-ban svábok. A török uralom után Kalocsa érseke Gróf Csáki Imre Németországból több turnusban telepített ide családokat. Az ideérkezők kihasználták az `új haza` adta lehetőségeket. A falutól kb. 3 km-re, a Duna menti löszhátra szőlőt telepítettek, az alatta húzódó löszpartba borospincéket vájtak. A pincék átlagosan 20-70 méter hosszúak, a hőmérsékletük évszaktól függetlenül 10-14 Celsius-fok, ezért kiváló borok érlelődnek bennük.

A Hajós-Bajai borvidék gyöngyszeme. A különálló, 1200 borospincében csupán a borok laknak. Kiváló kirándulást és programokat kínáló turisztikai látványosság. Hajós Magyarország déli részén, Kalocsától 20 km-re fekszik, mely az év bármely szakában kellemes kikapcsolódást nyújt az ide látogatóknak. Lakói 85%-ban svábok. A török uralom után Kalocsa érseke Gróf Csáki Imre Németországból több turnusban telepített ide családokat. Az ideérkezők kihasználták az `új haza` adta lehetőségeket. A falutól kb. 3 km-re, a Duna menti löszhátra szőlőt telepítettek, az alatta húzódó löszpartba borospincéket vájtak. A pincék átlagosan 20-70 méter hosszúak, a hőmérsékletük évszaktól függetlenül 10-14 Celsius-fok, ezért kiváló borok érlelődnek bennük.

A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.

A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.

A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.

1...171819...55

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények