Célunk elsősorban karakteres, száraz fehérborok és késői szüretelésű desszertborok készítése. Aszúbort kizárólag kitűnő évjáratokban, limitált mennyiségben készítünk. Boraink: cuvée ziccer, madKiss, supreme birtokbor, padihegy furmint, betsek furmint, tündérmese late harvest, szamorodni édes, tokaji aszú 6 puttonyos.
Célunk elsősorban karakteres, száraz fehérborok és késői szüretelésű desszertborok készítése. Aszúbort kizárólag kitűnő évjáratokban, limitált mennyiségben készítünk. Boraink: cuvée ziccer, madKiss, supreme birtokbor, padihegy furmint, betsek furmint, tündérmese late harvest, szamorodni édes, tokaji aszú 6 puttonyos.
Célunk elsősorban karakteres, száraz fehérborok és késői szüretelésű desszertborok készítése. Aszúbort kizárólag kitűnő évjáratokban, limitált mennyiségben készítünk. Boraink: cuvée ziccer, madKiss, supreme birtokbor, padihegy furmint, betsek furmint, tündérmese late harvest, szamorodni édes, tokaji aszú 6 puttonyos.
Pincészetünk kínálatában a villányi fennsíkon, illetve a Kisharsányban termő vörösborok – portugieser, kékfrankos, zweigelt, cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot – a meghatározóak, de mellettük természetesen megtalálhatóak a fehér borok is, mint a rajnai rizling, rizlingszilváni és a chardonnay. Az egyes fajtákból készítünk házasításokat is. Zászlós borunk az amáta cuvée, amely cabernet franc és merlot házasításából születik. Szintén Villányban található borházunk emeletén kialakítottunk két vendégszobát.
Pincészetünk kínálatában a villányi fennsíkon, illetve a Kisharsányban termő vörösborok – portugieser, kékfrankos, zweigelt, cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot – a meghatározóak, de mellettük természetesen megtalálhatóak a fehér borok is, mint a rajnai rizling, rizlingszilváni és a chardonnay. Az egyes fajtákból készítünk házasításokat is. Zászlós borunk az amáta cuvée, amely cabernet franc és merlot házasításából születik. Szintén Villányban található borházunk emeletén kialakítottunk két vendégszobát.
Pincészetünk kínálatában a villányi fennsíkon, illetve a Kisharsányban termő vörösborok – portugieser, kékfrankos, zweigelt, cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot – a meghatározóak, de mellettük természetesen megtalálhatóak a fehér borok is, mint a rajnai rizling, rizlingszilváni és a chardonnay. Az egyes fajtákból készítünk házasításokat is. Zászlós borunk az amáta cuvée, amely cabernet franc és merlot házasításából születik. Szintén Villányban található borházunk emeletén kialakítottunk két vendégszobát.
A Dózsa György utca végén található az új pince, illetve feldolgozó. Itt zajlik a borkészítés minden folyamata. Ez az épület ad helyet a feldolgozó, palackozó, címkéző üzemeknek illetve a raktározás és az értékesítés nagy része is itt zajlik. Ezen felül megtalálható itt egy mesterségesen kialakított, klimatizált pince, melynek érdekessége, hogy a földfelszínnel egy szintben hagyományos formát megőrizve van kialakítva, amihez egy vendégtér is párosul.
A Dózsa György utca végén található az új pince, illetve feldolgozó. Itt zajlik a borkészítés minden folyamata. Ez az épület ad helyet a feldolgozó, palackozó, címkéző üzemeknek illetve a raktározás és az értékesítés nagy része is itt zajlik. Ezen felül megtalálható itt egy mesterségesen kialakított, klimatizált pince, melynek érdekessége, hogy a földfelszínnel egy szintben hagyományos formát megőrizve van kialakítva, amihez egy vendégtér is párosul.
A Dózsa György utca végén található az új pince, illetve feldolgozó. Itt zajlik a borkészítés minden folyamata. Ez az épület ad helyet a feldolgozó, palackozó, címkéző üzemeknek illetve a raktározás és az értékesítés nagy része is itt zajlik. Ezen felül megtalálható itt egy mesterségesen kialakított, klimatizált pince, melynek érdekessége, hogy a földfelszínnel egy szintben hagyományos formát megőrizve van kialakítva, amihez egy vendégtér is párosul.
Felvásárolt szőlővel dolgozunk, mely a Mátra lankáin terem. Négy megbízható szőlőtermelővel vagyunk kapcsolatban, akik Abasáron és Markazon művelik a szőlőket. Az abasári dűlőkben a következő fajták teremnek: olaszrizling, szürkebarát, leányka, sauvignon blanc, kékfrankos és cabernet franc. A zenit terület pedig Markazon található. Kínálatunkban folyó és palackozott bor is megtalálható. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket finom borokkal, borkóstolással Cegléden.
Felvásárolt szőlővel dolgozunk, mely a Mátra lankáin terem. Négy megbízható szőlőtermelővel vagyunk kapcsolatban, akik Abasáron és Markazon művelik a szőlőket. Az abasári dűlőkben a következő fajták teremnek: olaszrizling, szürkebarát, leányka, sauvignon blanc, kékfrankos és cabernet franc. A zenit terület pedig Markazon található. Kínálatunkban folyó és palackozott bor is megtalálható. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket finom borokkal, borkóstolással Cegléden.
Felvásárolt szőlővel dolgozunk, mely a Mátra lankáin terem. Négy megbízható szőlőtermelővel vagyunk kapcsolatban, akik Abasáron és Markazon művelik a szőlőket. Az abasári dűlőkben a következő fajták teremnek: olaszrizling, szürkebarát, leányka, sauvignon blanc, kékfrankos és cabernet franc. A zenit terület pedig Markazon található. Kínálatunkban folyó és palackozott bor is megtalálható. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket finom borokkal, borkóstolással Cegléden.
Családunk generációk óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel, melyek lépései apáról fiúra szállnak. Többnyire fehér szőlőfajtákkal foglalkozunk: zöld veltelini, rizlingszilváni, hárslevelű, rajnai rizling, sárgamuskotály, azonban területeink között megtalálható a mátrai klimatikus viszonyokat kedvelő kékfrankos is.
Családunk generációk óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel, melyek lépései apáról fiúra szállnak. Többnyire fehér szőlőfajtákkal foglalkozunk: zöld veltelini, rizlingszilváni, hárslevelű, rajnai rizling, sárgamuskotály, azonban területeink között megtalálható a mátrai klimatikus viszonyokat kedvelő kékfrankos is.
Családunk generációk óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel, melyek lépései apáról fiúra szállnak. Többnyire fehér szőlőfajtákkal foglalkozunk: zöld veltelini, rizlingszilváni, hárslevelű, rajnai rizling, sárgamuskotály, azonban területeink között megtalálható a mátrai klimatikus viszonyokat kedvelő kékfrankos is.