
A Buzássy család szőlőtermesztése és borászkodása sok évtizedes hagyományra tekint vissza. A pincészet az egykori római hadiút melletti lankákon művelt szőlőültetvényeik a tájra jellemző és kiváló minőségű szőlőket adnak, melyek feldolgozása során a hagyományos - és a modern szőlőművelési és borászati technológia értékeit igyekszik ötvözni.
A Buzássy család szőlőtermesztése és borászkodása sok évtizedes hagyományra tekint vissza. A pincészet az egykori római hadiút melletti lankákon művelt szőlőültetvényeik a tájra jellemző és kiváló minőségű szőlőket adnak, melyek feldolgozása során a hagyományos - és a modern szőlőművelési és borászati technológia értékeit igyekszik ötvözni.

A Buzássy család szőlőtermesztése és borászkodása sok évtizedes hagyományra tekint vissza. A pincészet az egykori római hadiút melletti lankákon művelt szőlőültetvényeik a tájra jellemző és kiváló minőségű szőlőket adnak, melyek feldolgozása során a hagyományos - és a modern szőlőművelési és borászati technológia értékeit igyekszik ötvözni.

Családi bor-és ökogazdaság Vadnán. Főbb szőlőfajtáink: chardonnay, pinot noir, sauvignon blanc, rajnai rizling, szürkebarát, királyleányka. Boraink megvásárolhatóak a birtokon, vagy rendelésre házhoz szállítjuk. Ökológiai termesztéssel állítunk elő főleg gyökérzöldségeket, melyeket rendelésre, frissen takarítunk be. A megmaradt zöldségekből és saját almából natúrleveket készítünk, melyek sem hozzáadott cukrot, sem tartósítószert nem tartalmaznak.
Családi bor-és ökogazdaság Vadnán. Főbb szőlőfajtáink: chardonnay, pinot noir, sauvignon blanc, rajnai rizling, szürkebarát, királyleányka. Boraink megvásárolhatóak a birtokon, vagy rendelésre házhoz szállítjuk. Ökológiai termesztéssel állítunk elő főleg gyökérzöldségeket, melyeket rendelésre, frissen takarítunk be. A megmaradt zöldségekből és saját almából natúrleveket készítünk, melyek sem hozzáadott cukrot, sem tartósítószert nem tartalmaznak.

Családi bor-és ökogazdaság Vadnán. Főbb szőlőfajtáink: chardonnay, pinot noir, sauvignon blanc, rajnai rizling, szürkebarát, királyleányka. Boraink megvásárolhatóak a birtokon, vagy rendelésre házhoz szállítjuk. Ökológiai termesztéssel állítunk elő főleg gyökérzöldségeket, melyeket rendelésre, frissen takarítunk be. A megmaradt zöldségekből és saját almából natúrleveket készítünk, melyek sem hozzáadott cukrot, sem tartósítószert nem tartalmaznak.

Bor, boldogság, sok mosoly, naplemente, napholdcsillag, család, kutyák, jókedv, borkóstoló, grillezés, otthon édes otthon, jószomszéd, barátok, ezerjóóó... Szeretettel várunk Családi pincészetünkbe borkóstolásra, borvacsorára, csapatépítő programokra. Minden pohár bor magában foglalja a tájat, ahol született és az embert, aki fáradságos munkával elkészítette. Látogass el a bor szülőföldjére.
Bor, boldogság, sok mosoly, naplemente, napholdcsillag, család, kutyák, jókedv, borkóstoló, grillezés, otthon édes otthon, jószomszéd, barátok, ezerjóóó... Szeretettel várunk Családi pincészetünkbe borkóstolásra, borvacsorára, csapatépítő programokra. Minden pohár bor magában foglalja a tájat, ahol született és az embert, aki fáradságos munkával elkészítette. Látogass el a bor szülőföldjére.

Bor, boldogság, sok mosoly, naplemente, napholdcsillag, család, kutyák, jókedv, borkóstoló, grillezés, otthon édes otthon, jószomszéd, barátok, ezerjóóó... Szeretettel várunk Családi pincészetünkbe borkóstolásra, borvacsorára, csapatépítő programokra. Minden pohár bor magában foglalja a tájat, ahol született és az embert, aki fáradságos munkával elkészítette. Látogass el a bor szülőföldjére.

Családi pincészetünk jelenleg 10 hektáron gazdálkodik Paloznakon. Szőlőfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, zenit, Cabernet Sauvignon. Célunk a Csopaki bor hírnevének visszaállítása, hogy a `Csopaki Rizling` újra méltó helyére kerüljön a fogyasztóknál. Jelmondatunk: A legjobb csopaki Paloznakon terem. A Tájház udvarán megnyílt borozónk, ahol a borok mellett kapható kávé és üdítőital is.
Családi pincészetünk jelenleg 10 hektáron gazdálkodik Paloznakon. Szőlőfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, zenit, Cabernet Sauvignon. Célunk a Csopaki bor hírnevének visszaállítása, hogy a `Csopaki Rizling` újra méltó helyére kerüljön a fogyasztóknál. Jelmondatunk: A legjobb csopaki Paloznakon terem. A Tájház udvarán megnyílt borozónk, ahol a borok mellett kapható kávé és üdítőital is.

Családi pincészetünk jelenleg 10 hektáron gazdálkodik Paloznakon. Szőlőfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, zenit, Cabernet Sauvignon. Célunk a Csopaki bor hírnevének visszaállítása, hogy a `Csopaki Rizling` újra méltó helyére kerüljön a fogyasztóknál. Jelmondatunk: A legjobb csopaki Paloznakon terem. A Tájház udvarán megnyílt borozónk, ahol a borok mellett kapható kávé és üdítőital is.

A többtagú családi pince- együttes a XVII.-XVIII. században épült. Az érlelés ideális körülményeit a vasrag riolittufa falak, az évszázados nemespenész (Cladosporium Cellare) és az állandó 10-11 Celsius-fok hőmérséklet biztosítja. Pincénkben a borok hagyományos eljárással, derítés és szűrés nélkül, tölgyfahordóban érlelődnek. Borkóstolóra telefonos bejelentkezés szükséges. Borfajták:furmint, hárslevelű, muskotályos, szamorodni, aszú.
A többtagú családi pince- együttes a XVII.-XVIII. században épült. Az érlelés ideális körülményeit a vasrag riolittufa falak, az évszázados nemespenész (Cladosporium Cellare) és az állandó 10-11 Celsius-fok hőmérséklet biztosítja. Pincénkben a borok hagyományos eljárással, derítés és szűrés nélkül, tölgyfahordóban érlelődnek. Borkóstolóra telefonos bejelentkezés szükséges. Borfajták:furmint, hárslevelű, muskotályos, szamorodni, aszú.

A többtagú családi pince- együttes a XVII.-XVIII. században épült. Az érlelés ideális körülményeit a vasrag riolittufa falak, az évszázados nemespenész (Cladosporium Cellare) és az állandó 10-11 Celsius-fok hőmérséklet biztosítja. Pincénkben a borok hagyományos eljárással, derítés és szűrés nélkül, tölgyfahordóban érlelődnek. Borkóstolóra telefonos bejelentkezés szükséges. Borfajták:furmint, hárslevelű, muskotályos, szamorodni, aszú.

Szeretettel várjuk borkóstolókra, borvacsorákra. A föld alatti, kellemes klíma, a kiváló minőségű, pompás borok, a lenyűgöző enteriőr egész évben elsőrangú programot jelentenek a látogatóknak. Pincénk kivételes adottságainak köszönhetően funkcionál rendezvényhelyszínként is, nagyszerű lokáció lehet családi események, esküvők, bankettek, találkozók, véges csapatépítők, vacsorák számára is.
Szeretettel várjuk borkóstolókra, borvacsorákra. A föld alatti, kellemes klíma, a kiváló minőségű, pompás borok, a lenyűgöző enteriőr egész évben elsőrangú programot jelentenek a látogatóknak. Pincénk kivételes adottságainak köszönhetően funkcionál rendezvényhelyszínként is, nagyszerű lokáció lehet családi események, esküvők, bankettek, találkozók, véges csapatépítők, vacsorák számára is.

Szeretettel várjuk borkóstolókra, borvacsorákra. A föld alatti, kellemes klíma, a kiváló minőségű, pompás borok, a lenyűgöző enteriőr egész évben elsőrangú programot jelentenek a látogatóknak. Pincénk kivételes adottságainak köszönhetően funkcionál rendezvényhelyszínként is, nagyszerű lokáció lehet családi események, esküvők, bankettek, találkozók, véges csapatépítők, vacsorák számára is.

Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.
Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.

Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.