A Nárcisz Birtok őstermelőként végzett családi vállalkozás, mely 2007-ben kezdte meg tevékenységét Debrecenben. Ez a vállalkozás mára egy olyan sajtműhely, amely megvalósította ezt az elképzelést. Sajtjaink kiváló minőségű alapanyagból készülnek. A hortobágyi legelőkön jóllakott tehenek tejéből készítjük jellegzetes forma és ízvilágú érlelt és lágy sajtjainkat.
A Nárcisz Birtok őstermelőként végzett családi vállalkozás, mely 2007-ben kezdte meg tevékenységét Debrecenben. Ez a vállalkozás mára egy olyan sajtműhely, amely megvalósította ezt az elképzelést. Sajtjaink kiváló minőségű alapanyagból készülnek. A hortobágyi legelőkön jóllakott tehenek tejéből készítjük jellegzetes forma és ízvilágú érlelt és lágy sajtjainkat.
A Nárcisz Birtok őstermelőként végzett családi vállalkozás, mely 2007-ben kezdte meg tevékenységét Debrecenben. Ez a vállalkozás mára egy olyan sajtműhely, amely megvalósította ezt az elképzelést. Sajtjaink kiváló minőségű alapanyagból készülnek. A hortobágyi legelőkön jóllakott tehenek tejéből készítjük jellegzetes forma és ízvilágú érlelt és lágy sajtjainkat.
Rendeki Sajt Manufaktúra. Családi gazdaságunkat 1990-ben hoztuk létre a Bakony lábánál, Ajkarendeken. Célul tűztük ki, hogy jó minőségű házi tejet termeljünk, amit közvetlenül a fogyasztónak értékesítünk. A földművelés, tejtermelés mellett szerettünk volna igazi falusi ízekkel ellátott tejtermékeket készíteni. Hagyományosan, úgy ahogy a régi öregek készítették, tartósítószer nélkül. Savanyútúrót és tejfölt szinte a kezdetektől készítettünk, majd sajtokkal kezdtünk foglalkozni.
Rendeki Sajt Manufaktúra. Családi gazdaságunkat 1990-ben hoztuk létre a Bakony lábánál, Ajkarendeken. Célul tűztük ki, hogy jó minőségű házi tejet termeljünk, amit közvetlenül a fogyasztónak értékesítünk. A földművelés, tejtermelés mellett szerettünk volna igazi falusi ízekkel ellátott tejtermékeket készíteni. Hagyományosan, úgy ahogy a régi öregek készítették, tartósítószer nélkül. Savanyútúrót és tejfölt szinte a kezdetektől készítettünk, majd sajtokkal kezdtünk foglalkozni.
Rendeki Sajt Manufaktúra. Családi gazdaságunkat 1990-ben hoztuk létre a Bakony lábánál, Ajkarendeken. Célul tűztük ki, hogy jó minőségű házi tejet termeljünk, amit közvetlenül a fogyasztónak értékesítünk. A földművelés, tejtermelés mellett szerettünk volna igazi falusi ízekkel ellátott tejtermékeket készíteni. Hagyományosan, úgy ahogy a régi öregek készítették, tartósítószer nélkül. Savanyútúrót és tejfölt szinte a kezdetektől készítettünk, majd sajtokkal kezdtünk foglalkozni.
A ROYESFARM egyéni vállalkozás 2014 nyarán indult néhány fejőstehénnel a Balatontól 5 km-re található kis faluban, a Zánka közeli Szentantalfán. A háttér A termelő, Royes, gyermekkori álmát megvalósítva, sok kitartással, türelemmel, kemény munkával építette fel mai gazdaságát. Jelenleg a szabadtartásban élő több, mint 20 tejelő szarvasmarha szolgáltatja a különféle sajtok és más tejtermékek alapanyagát.
A ROYESFARM egyéni vállalkozás 2014 nyarán indult néhány fejőstehénnel a Balatontól 5 km-re található kis faluban, a Zánka közeli Szentantalfán. A háttér A termelő, Royes, gyermekkori álmát megvalósítva, sok kitartással, türelemmel, kemény munkával építette fel mai gazdaságát. Jelenleg a szabadtartásban élő több, mint 20 tejelő szarvasmarha szolgáltatja a különféle sajtok és más tejtermékek alapanyagát.
A ROYESFARM egyéni vállalkozás 2014 nyarán indult néhány fejőstehénnel a Balatontól 5 km-re található kis faluban, a Zánka közeli Szentantalfán. A háttér A termelő, Royes, gyermekkori álmát megvalósítva, sok kitartással, türelemmel, kemény munkával építette fel mai gazdaságát. Jelenleg a szabadtartásban élő több, mint 20 tejelő szarvasmarha szolgáltatja a különféle sajtok és más tejtermékek alapanyagát.
Tarka Boci Portánkat 2003-ban alapítottuk, azóta, persze változó lendülettel, épül és bővül. Festői dombhátakon és völgyekben legelnek állataink, ódon hangulatú parasztházunk tiszta szobájából alakítottuk ki vendégszobánkat. Gazdaságunk a kezdetek óta tanúsított biogazdaság. Portánkon a sokféleség jellemző, alapvetően az önellátásra és helyi termékek előállítására törekszünk, ezen termékeink kerülnek vásárlóink kosarába és vendégeink asztalára is. Portánkon előállított kézműves termékeink helyi alapanyagok felhasználásával készülnek.
Tarka Boci Portánkat 2003-ban alapítottuk, azóta, persze változó lendülettel, épül és bővül. Festői dombhátakon és völgyekben legelnek állataink, ódon hangulatú parasztházunk tiszta szobájából alakítottuk ki vendégszobánkat. Gazdaságunk a kezdetek óta tanúsított biogazdaság. Portánkon a sokféleség jellemző, alapvetően az önellátásra és helyi termékek előállítására törekszünk, ezen termékeink kerülnek vásárlóink kosarába és vendégeink asztalára is. Portánkon előállított kézműves termékeink helyi alapanyagok felhasználásával készülnek.
Tarka Boci Portánkat 2003-ban alapítottuk, azóta, persze változó lendülettel, épül és bővül. Festői dombhátakon és völgyekben legelnek állataink, ódon hangulatú parasztházunk tiszta szobájából alakítottuk ki vendégszobánkat. Gazdaságunk a kezdetek óta tanúsított biogazdaság. Portánkon a sokféleség jellemző, alapvetően az önellátásra és helyi termékek előállítására törekszünk, ezen termékeink kerülnek vásárlóink kosarába és vendégeink asztalára is. Portánkon előállított kézműves termékeink helyi alapanyagok felhasználásával készülnek.
Kecskefarmunkon biogazdálkodást folytatunk és sajtokat készítünk. Kecsketartó biogazdaságunk Baranya megyében, Gyűrűfű ökofaluban található. Kecskesajtot, kecskejoghurtot, kecsketúrót készítünk, és árusítunk. Farmunkon 60-80 alpesi és alpesi jellegű kecskét tartunk tejükből sajtot készítünk. Termékeinket elsősorban Budapesten, az ökopiacon árusítjuk.
Kecskefarmunkon biogazdálkodást folytatunk és sajtokat készítünk. Kecsketartó biogazdaságunk Baranya megyében, Gyűrűfű ökofaluban található. Kecskesajtot, kecskejoghurtot, kecsketúrót készítünk, és árusítunk. Farmunkon 60-80 alpesi és alpesi jellegű kecskét tartunk tejükből sajtot készítünk. Termékeinket elsősorban Budapesten, az ökopiacon árusítjuk.
Kecskefarmunkon biogazdálkodást folytatunk és sajtokat készítünk. Kecsketartó biogazdaságunk Baranya megyében, Gyűrűfű ökofaluban található. Kecskesajtot, kecskejoghurtot, kecsketúrót készítünk, és árusítunk. Farmunkon 60-80 alpesi és alpesi jellegű kecskét tartunk tejükből sajtot készítünk. Termékeinket elsősorban Budapesten, az ökopiacon árusítjuk.
Kis családi vállalkozásunk a Balaton-felvidéken, a Bakony lábainál meghúzódó Nemesvámoson található, mintegy 5 km-re Veszprémtől. Elsősorban tejjel, tejtermékek előállításával foglalkozunk. Természetesen a sajtokon kívül túrót, tejfölt, vajat és ordát is készítünk. Termékeinket helyben értékesítjük. Nyitva telefonos egyeztetés szerint.
Kis családi vállalkozásunk a Balaton-felvidéken, a Bakony lábainál meghúzódó Nemesvámoson található, mintegy 5 km-re Veszprémtől. Elsősorban tejjel, tejtermékek előállításával foglalkozunk. Természetesen a sajtokon kívül túrót, tejfölt, vajat és ordát is készítünk. Termékeinket helyben értékesítjük. Nyitva telefonos egyeztetés szerint.
Kis családi vállalkozásunk a Balaton-felvidéken, a Bakony lábainál meghúzódó Nemesvámoson található, mintegy 5 km-re Veszprémtől. Elsősorban tejjel, tejtermékek előállításával foglalkozunk. Természetesen a sajtokon kívül túrót, tejfölt, vajat és ordát is készítünk. Termékeinket helyben értékesítjük. Nyitva telefonos egyeztetés szerint.