Linum Udvar egy megújuló energiákat hasznosító, környezetbarát bevásárlóközpont. A helyi alapvető igényeket kielégítő, úgynevezett local center létesült Nagykovácsiban, mely sajátossága a központi elhelyezkedés, ugyanakkor a környezetbe simuló, zöldtetős megjelenés. Kialakításánál elsődleges szempont volt a környezettudatosság. Ingyenes parkolóval, prémium üzletekkel: pékség, drogéria, dohánybolt, gyógyszertár, bisztró, állateledel, fitness terem, élelmiszerüzlet és szépségszalon várja a vásárlókat.
Linum Udvar egy megújuló energiákat hasznosító, környezetbarát bevásárlóközpont. A helyi alapvető igényeket kielégítő, úgynevezett local center létesült Nagykovácsiban, mely sajátossága a központi elhelyezkedés, ugyanakkor a környezetbe simuló, zöldtetős megjelenés. Kialakításánál elsődleges szempont volt a környezettudatosság. Ingyenes parkolóval, prémium üzletekkel: pékség, drogéria, dohánybolt, gyógyszertár, bisztró, állateledel, fitness terem, élelmiszerüzlet és szépségszalon várja a vásárlókat.
Linum Udvar egy megújuló energiákat hasznosító, környezetbarát bevásárlóközpont. A helyi alapvető igényeket kielégítő, úgynevezett local center létesült Nagykovácsiban, mely sajátossága a központi elhelyezkedés, ugyanakkor a környezetbe simuló, zöldtetős megjelenés. Kialakításánál elsődleges szempont volt a környezettudatosság. Ingyenes parkolóval, prémium üzletekkel: pékség, drogéria, dohánybolt, gyógyszertár, bisztró, állateledel, fitness terem, élelmiszerüzlet és szépségszalon várja a vásárlókat.
Üveggalériás kávézó, mintabolt és látogatóközpont várja vendégeit az újjáépített Lipóti Pékség sütőüzemében, Lipóton. A klimatizált látogatóközpontban a Kedves Vendégeinknek lehetősége nyílik frissen sült péksütemény és hozzá gőzölgő kávé mellett, a sütőüzemben zajló technológiai folyamatok megtekintésére. Nálunk megtudhatja, hogyan készül az eredeti Lipóti kenyér, hogy melyek a pékszakma mesterfogásai, hogy milyen áldozatos és alázattal teli emberi erőfeszítést igényel egy minőségi, kézműves kenyér elkészítése. A látogatóközpontban a friss termékek megvásárlása mellett lehetőség van Lipóti Pékség ajándéktárgyak beszerzésére is.
Üveggalériás kávézó, mintabolt és látogatóközpont várja vendégeit az újjáépített Lipóti Pékség sütőüzemében, Lipóton. A klimatizált látogatóközpontban a Kedves Vendégeinknek lehetősége nyílik frissen sült péksütemény és hozzá gőzölgő kávé mellett, a sütőüzemben zajló technológiai folyamatok megtekintésére. Nálunk megtudhatja, hogyan készül az eredeti Lipóti kenyér, hogy melyek a pékszakma mesterfogásai, hogy milyen áldozatos és alázattal teli emberi erőfeszítést igényel egy minőségi, kézműves kenyér elkészítése. A látogatóközpontban a friss termékek megvásárlása mellett lehetőség van Lipóti Pékség ajándéktárgyak beszerzésére is.
Üveggalériás kávézó, mintabolt és látogatóközpont várja vendégeit az újjáépített Lipóti Pékség sütőüzemében, Lipóton. A klimatizált látogatóközpontban a Kedves Vendégeinknek lehetősége nyílik frissen sült péksütemény és hozzá gőzölgő kávé mellett, a sütőüzemben zajló technológiai folyamatok megtekintésére. Nálunk megtudhatja, hogyan készül az eredeti Lipóti kenyér, hogy melyek a pékszakma mesterfogásai, hogy milyen áldozatos és alázattal teli emberi erőfeszítést igényel egy minőségi, kézműves kenyér elkészítése. A látogatóközpontban a friss termékek megvásárlása mellett lehetőség van Lipóti Pékség ajándéktárgyak beszerzésére is.
A Lurdy Ház a budapesti bevásárlóközpontok közül az egyik legismertebb. A központban jelenleg több mint 100 üzlet kínálatából válogathatnak a vásárlók, amely száma a közeljövőben terveink szerint jelentősen emelkedni fog. Az üzletközpont és az irodák folyamatosan megújuló belső terekkel és hatékony marketingkommunikációs tevékenységgel várják a látogatókat. Reményeink szerint a megújult Lurdy Ház megnyerő megjelenésével, szolgáltatásaival és számos rendezvényével még inkább elnyeri a látogatók tetszését. Bízunk benne, hogy mind a környéken élőknek, mind a távolabb lakóknak mindennapi életük részévé válik a Lurdy Ház látogatása.
A Lurdy Ház a budapesti bevásárlóközpontok közül az egyik legismertebb. A központban jelenleg több mint 100 üzlet kínálatából válogathatnak a vásárlók, amely száma a közeljövőben terveink szerint jelentősen emelkedni fog. Az üzletközpont és az irodák folyamatosan megújuló belső terekkel és hatékony marketingkommunikációs tevékenységgel várják a látogatókat. Reményeink szerint a megújult Lurdy Ház megnyerő megjelenésével, szolgáltatásaival és számos rendezvényével még inkább elnyeri a látogatók tetszését. Bízunk benne, hogy mind a környéken élőknek, mind a távolabb lakóknak mindennapi életük részévé válik a Lurdy Ház látogatása.
A Lurdy Ház a budapesti bevásárlóközpontok közül az egyik legismertebb. A központban jelenleg több mint 100 üzlet kínálatából válogathatnak a vásárlók, amely száma a közeljövőben terveink szerint jelentősen emelkedni fog. Az üzletközpont és az irodák folyamatosan megújuló belső terekkel és hatékony marketingkommunikációs tevékenységgel várják a látogatókat. Reményeink szerint a megújult Lurdy Ház megnyerő megjelenésével, szolgáltatásaival és számos rendezvényével még inkább elnyeri a látogatók tetszését. Bízunk benne, hogy mind a környéken élőknek, mind a távolabb lakóknak mindennapi életük részévé válik a Lurdy Ház látogatása.
Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.
Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.
Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.