Kiemelt partner
Kiemelt partner
Kiemelt partner
Kiemelt partner
Kiemelt partner
Kiemelt partner

Magyarország legmagasabb településén, a festői szépségű Mátraszentimrén található a Mátra Ásványház Múzeum. Talán a sors keze, hogy a gyűjteménynek teret adó épület korábban éppen egy paleontológus professzor üdülője volt. A mintegy 150 m2-es kiállítótér érdekessége, hogy hazánkban egyedülálló módon egy működő ásványcsiszoló műhely életébe is bepillantást nyerhetnek a látogatók.
Kiemelt partner
Magyarország legmagasabb településén, a festői szépségű Mátraszentimrén található a Mátra Ásványház Múzeum. Talán a sors keze, hogy a gyűjteménynek teret adó épület korábban éppen egy paleontológus professzor üdülője volt. A mintegy 150 m2-es kiállítótér érdekessége, hogy hazánkban egyedülálló módon egy működő ásványcsiszoló műhely életébe is bepillantást nyerhetnek a látogatók.
Kiemelt partner

Magyarország legmagasabb településén, a festői szépségű Mátraszentimrén található a Mátra Ásványház Múzeum. Talán a sors keze, hogy a gyűjteménynek teret adó épület korábban éppen egy paleontológus professzor üdülője volt. A mintegy 150 m2-es kiállítótér érdekessége, hogy hazánkban egyedülálló módon egy működő ásványcsiszoló műhely életébe is bepillantást nyerhetnek a látogatók.
Kiemelt partner

Tanulmányaimat részben Franciaországban töltöttem, itt került hozzám közel a francia életérzés és gasztronómia. Á la Sophie néven, nagyrészt francia édességeket - macaron, tarte, és alkalmi tortákat készítek. Workshopokat is tartok, ahol főként francia édességeket készítünk. Itt megmutatom, hogy ezeket a csodás különleges desszerteket hogyan tudjátok otthoni körülmények között is elkészíteni, néhány apró trükk elsajátításával.
Tanulmányaimat részben Franciaországban töltöttem, itt került hozzám közel a francia életérzés és gasztronómia. Á la Sophie néven, nagyrészt francia édességeket - macaron, tarte, és alkalmi tortákat készítek. Workshopokat is tartok, ahol főként francia édességeket készítünk. Itt megmutatom, hogy ezeket a csodás különleges desszerteket hogyan tudjátok otthoni körülmények között is elkészíteni, néhány apró trükk elsajátításával.

Tanulmányaimat részben Franciaországban töltöttem, itt került hozzám közel a francia életérzés és gasztronómia. Á la Sophie néven, nagyrészt francia édességeket - macaron, tarte, és alkalmi tortákat készítek. Workshopokat is tartok, ahol főként francia édességeket készítünk. Itt megmutatom, hogy ezeket a csodás különleges desszerteket hogyan tudjátok otthoni körülmények között is elkészíteni, néhány apró trükk elsajátításával.

Egy gyönyörű hobbyból szenvedély lett, ami arra késztetett, hogy esténként tanultam, természetes összetevőket tanulmányoztam, azt, hogy mi mivel harmonizál, mi mindent lehet előállítani úgy, hogy ne legyen ártalmas se nekünk, se gyermekeink egészségére. Szem előtt tartom környezetünk védelmét is, hisz épp abból készülnek ezek a csodák, a természet adta növényekből, kivonatokból, mindabból, ami bennünket körülvesz.
Egy gyönyörű hobbyból szenvedély lett, ami arra késztetett, hogy esténként tanultam, természetes összetevőket tanulmányoztam, azt, hogy mi mivel harmonizál, mi mindent lehet előállítani úgy, hogy ne legyen ártalmas se nekünk, se gyermekeink egészségére. Szem előtt tartom környezetünk védelmét is, hisz épp abból készülnek ezek a csodák, a természet adta növényekből, kivonatokból, mindabból, ami bennünket körülvesz.

Egy gyönyörű hobbyból szenvedély lett, ami arra késztetett, hogy esténként tanultam, természetes összetevőket tanulmányoztam, azt, hogy mi mivel harmonizál, mi mindent lehet előállítani úgy, hogy ne legyen ártalmas se nekünk, se gyermekeink egészségére. Szem előtt tartom környezetünk védelmét is, hisz épp abból készülnek ezek a csodák, a természet adta növényekből, kivonatokból, mindabból, ami bennünket körülvesz.