Vendégházunk, melynek besorolása 3 napraforgós falusi szálláshely, egész évben várja azon pihenni vágyókat, akik ki szeretnének szabadulni a város zajából, porából, nyüzsgéséből. A szálláshely a Kőhegy lábánál elterülő Szécsényfelfaluban található, ahol akár az aktív, akár a passzív kikapcsolódás kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő elfoglaltságot. Reméljük hogy Önt is hamarosan vendégeink között tudhatjuk.
Vendégházunk, melynek besorolása 3 napraforgós falusi szálláshely, egész évben várja azon pihenni vágyókat, akik ki szeretnének szabadulni a város zajából, porából, nyüzsgéséből. A szálláshely a Kőhegy lábánál elterülő Szécsényfelfaluban található, ahol akár az aktív, akár a passzív kikapcsolódás kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő elfoglaltságot. Reméljük hogy Önt is hamarosan vendégeink között tudhatjuk.
Vendégházunk, melynek besorolása 3 napraforgós falusi szálláshely, egész évben várja azon pihenni vágyókat, akik ki szeretnének szabadulni a város zajából, porából, nyüzsgéséből. A szálláshely a Kőhegy lábánál elterülő Szécsényfelfaluban található, ahol akár az aktív, akár a passzív kikapcsolódás kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő elfoglaltságot. Reméljük hogy Önt is hamarosan vendégeink között tudhatjuk.
Fertőendréd határában, a 85-ös számú főút mellett található a Tercia étteremhálózat első, 1989-ben alapított tagja. A 240 férőhelyes családias étterem télikerttel, és a nyári időszakban további 100 főt befogadó kellemes terasszal is rendelkezik. A ház specialitása: az “Andaui csirkerögök”, a “Kunkori süllősült”, valamint a kitűnően elkészített ”Pacal”.
Fertőendréd határában, a 85-ös számú főút mellett található a Tercia étteremhálózat első, 1989-ben alapított tagja. A 240 férőhelyes családias étterem télikerttel, és a nyári időszakban további 100 főt befogadó kellemes terasszal is rendelkezik. A ház specialitása: az “Andaui csirkerögök”, a “Kunkori süllősült”, valamint a kitűnően elkészített ”Pacal”.
Fertőendréd határában, a 85-ös számú főút mellett található a Tercia étteremhálózat első, 1989-ben alapított tagja. A 240 férőhelyes családias étterem télikerttel, és a nyári időszakban további 100 főt befogadó kellemes terasszal is rendelkezik. A ház specialitása: az “Andaui csirkerögök”, a “Kunkori süllősült”, valamint a kitűnően elkészített ”Pacal”.