
Az Agancsos Panzió 2 szinten 6 vendégszobával rendelkezik. Minden szoba fürdővel, TV-vel, széffel, minibárral felszerelt, a WIFI-kapcsolat biztosított. 3 szoba pótágyazható, 1 szoba akadálymentes, mozgáskorlátozottak számára használható. A vendégéjszakákhoz reggeli jár, vacsora és borkóstoló igény szerint rendelhető.
Az Agancsos Panzió 2 szinten 6 vendégszobával rendelkezik. Minden szoba fürdővel, TV-vel, széffel, minibárral felszerelt, a WIFI-kapcsolat biztosított. 3 szoba pótágyazható, 1 szoba akadálymentes, mozgáskorlátozottak számára használható. A vendégéjszakákhoz reggeli jár, vacsora és borkóstoló igény szerint rendelhető.

Az Agancsos Panzió 2 szinten 6 vendégszobával rendelkezik. Minden szoba fürdővel, TV-vel, széffel, minibárral felszerelt, a WIFI-kapcsolat biztosított. 3 szoba pótágyazható, 1 szoba akadálymentes, mozgáskorlátozottak számára használható. A vendégéjszakákhoz reggeli jár, vacsora és borkóstoló igény szerint rendelhető.

Családi pincészetünk a természet iránti szeretetünk és a vadászat iránti szenvedélyünk kifejezéseként kapta az Agancsos nevet. Hat hektáron gazdálkodva, olaszrizling, portugieser, kékfrankos, cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot és pinot noir fajtákból készítjük borainkat. A történelmi pincesoron, a villányi főutca egyik legszebb, borozóvá alakított présházában házi készítésű hidegtállal, vadételekkel várjuk vendégeinket. Akár 50 fős csoportot is vendégül látunk. Kívánsága szerint élőzenéről is gondoskodunk.
Családi pincészetünk a természet iránti szeretetünk és a vadászat iránti szenvedélyünk kifejezéseként kapta az Agancsos nevet. Hat hektáron gazdálkodva, olaszrizling, portugieser, kékfrankos, cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot és pinot noir fajtákból készítjük borainkat. A történelmi pincesoron, a villányi főutca egyik legszebb, borozóvá alakított présházában házi készítésű hidegtállal, vadételekkel várjuk vendégeinket. Akár 50 fős csoportot is vendégül látunk. Kívánsága szerint élőzenéről is gondoskodunk.

Családi pincészetünk a természet iránti szeretetünk és a vadászat iránti szenvedélyünk kifejezéseként kapta az Agancsos nevet. Hat hektáron gazdálkodva, olaszrizling, portugieser, kékfrankos, cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot és pinot noir fajtákból készítjük borainkat. A történelmi pincesoron, a villányi főutca egyik legszebb, borozóvá alakított présházában házi készítésű hidegtállal, vadételekkel várjuk vendégeinket. Akár 50 fős csoportot is vendégül látunk. Kívánsága szerint élőzenéről is gondoskodunk.

Friss ételkreációk, izgalmas italok, élőzene, csodás panoráma a Dunára, hatalmas kert, nyugalmat árasztó természet közelsége, ez a Hely Étterem a Római-parton. Konyánk főként a nemzetközi, magyaros ízvilágot képviseli. A finom ízeket, édes pillanatokat minőségi alapanyagokkal, modern konyhatechnológiával biztosítjuk. Ne hagyjátok ki.
Friss ételkreációk, izgalmas italok, élőzene, csodás panoráma a Dunára, hatalmas kert, nyugalmat árasztó természet közelsége, ez a Hely Étterem a Római-parton. Konyánk főként a nemzetközi, magyaros ízvilágot képviseli. A finom ízeket, édes pillanatokat minőségi alapanyagokkal, modern konyhatechnológiával biztosítjuk. Ne hagyjátok ki.

Friss ételkreációk, izgalmas italok, élőzene, csodás panoráma a Dunára, hatalmas kert, nyugalmat árasztó természet közelsége, ez a Hely Étterem a Római-parton. Konyánk főként a nemzetközi, magyaros ízvilágot képviseli. A finom ízeket, édes pillanatokat minőségi alapanyagokkal, modern konyhatechnológiával biztosítjuk. Ne hagyjátok ki.

Az épület 1910-1911-ben Kleofász Károly vendéglős építette és „Villatelep-Beszálló Vendéglő” néven üzemeltette. Hátul az udvarban kocsiszín volt, ahol a vidékről jövő kereskedők, fuvarosok lovaikat megetették, megitatták, ők maguk pedig törzsvendégek voltak. 1939-ben a Kméhling család vette meg az üzletet, az államosításig „Kméhling Vendéglő” volt a neve.
Az épület 1910-1911-ben Kleofász Károly vendéglős építette és „Villatelep-Beszálló Vendéglő” néven üzemeltette. Hátul az udvarban kocsiszín volt, ahol a vidékről jövő kereskedők, fuvarosok lovaikat megetették, megitatták, ők maguk pedig törzsvendégek voltak. 1939-ben a Kméhling család vette meg az üzletet, az államosításig „Kméhling Vendéglő” volt a neve.

Az épület 1910-1911-ben Kleofász Károly vendéglős építette és „Villatelep-Beszálló Vendéglő” néven üzemeltette. Hátul az udvarban kocsiszín volt, ahol a vidékről jövő kereskedők, fuvarosok lovaikat megetették, megitatták, ők maguk pedig törzsvendégek voltak. 1939-ben a Kméhling család vette meg az üzletet, az államosításig „Kméhling Vendéglő” volt a neve.

Az Akadémia Klub egyedi helyszín a 150 éves történelmi épület Duna-parti szárnyában, mely a tudományt és a fejlődést jelképezi. A Magyar Tudományos Akadémia Székházában működő exkluzív, belvárosi rendezvényhelyszínen cégünk teljeskörű rendezvényszervezéssel foglalkozik már 15 éve. Rendezvénytermeink és zártkörű éttermünk impozáns környezettel és festői dunai panorámával várják vendégeiket. Legyen szó kis és nagy létszámú üzleti ebédekről, vacsorákról, reprezentatív és protokolláris fogadásokról, díszvacsorákról, sajtótájékoztatókról, konferenciákról, melyek az Akadémia szellemiségéhez méltóak.
Az Akadémia Klub egyedi helyszín a 150 éves történelmi épület Duna-parti szárnyában, mely a tudományt és a fejlődést jelképezi. A Magyar Tudományos Akadémia Székházában működő exkluzív, belvárosi rendezvényhelyszínen cégünk teljeskörű rendezvényszervezéssel foglalkozik már 15 éve. Rendezvénytermeink és zártkörű éttermünk impozáns környezettel és festői dunai panorámával várják vendégeiket. Legyen szó kis és nagy létszámú üzleti ebédekről, vacsorákról, reprezentatív és protokolláris fogadásokról, díszvacsorákról, sajtótájékoztatókról, konferenciákról, melyek az Akadémia szellemiségéhez méltóak.

Az Akadémia Klub egyedi helyszín a 150 éves történelmi épület Duna-parti szárnyában, mely a tudományt és a fejlődést jelképezi. A Magyar Tudományos Akadémia Székházában működő exkluzív, belvárosi rendezvényhelyszínen cégünk teljeskörű rendezvényszervezéssel foglalkozik már 15 éve. Rendezvénytermeink és zártkörű éttermünk impozáns környezettel és festői dunai panorámával várják vendégeiket. Legyen szó kis és nagy létszámú üzleti ebédekről, vacsorákról, reprezentatív és protokolláris fogadásokról, díszvacsorákról, sajtótájékoztatókról, konferenciákról, melyek az Akadémia szellemiségéhez méltóak.