Minőségi bortermelés, értékesítés és borkóstoltatás Soltvadkerten. A soltvadkerti Galántai család több szálon is sváb gyökerekkel rendelkezik. A szőlőtermelés és borkészítés hagyománya évszázados múltra tekint vissza családunkban. Szőlőink Soltvadkert mellett, Csáboron találhatóak. A homokos-löszös talajnak, illetve annak a ténynek, hogy az Alföldön a napsütéses órák száma a legtöbb az országban, köszönhetően kiváló ízű, illatú borokat tudunk termelni. Töretlenül hiszünk abban, hogy a borvidékünk hagyományos szőlőfajtáival lehet megmutatni az Alföldi bor igazi szépségeit.
Minőségi bortermelés, értékesítés és borkóstoltatás Soltvadkerten. A soltvadkerti Galántai család több szálon is sváb gyökerekkel rendelkezik. A szőlőtermelés és borkészítés hagyománya évszázados múltra tekint vissza családunkban. Szőlőink Soltvadkert mellett, Csáboron találhatóak. A homokos-löszös talajnak, illetve annak a ténynek, hogy az Alföldön a napsütéses órák száma a legtöbb az országban, köszönhetően kiváló ízű, illatú borokat tudunk termelni. Töretlenül hiszünk abban, hogy a borvidékünk hagyományos szőlőfajtáival lehet megmutatni az Alföldi bor igazi szépségeit.
Minőségi bortermelés, értékesítés és borkóstoltatás Soltvadkerten. A soltvadkerti Galántai család több szálon is sváb gyökerekkel rendelkezik. A szőlőtermelés és borkészítés hagyománya évszázados múltra tekint vissza családunkban. Szőlőink Soltvadkert mellett, Csáboron találhatóak. A homokos-löszös talajnak, illetve annak a ténynek, hogy az Alföldön a napsütéses órák száma a legtöbb az országban, köszönhetően kiváló ízű, illatú borokat tudunk termelni. Töretlenül hiszünk abban, hogy a borvidékünk hagyományos szőlőfajtáival lehet megmutatni az Alföldi bor igazi szépségeit.
Éttermünk három szinten szolgálja ki a vendégeket: a földszinten egy étterem részben, az első emeleten egy kávézóban, szintén az első emeleten egy 160 négyzetméteres különteremben, legvégül pedig a 20-30 főt is befogadni képes pincehelyiségben. A késő tavaszi és nyári hónapokban kerthelyiséget is üzemeltetünk. A Galéria kiválóan alkalmas családi és céges rendezvények lebonyolítására egyaránt.
Éttermünk három szinten szolgálja ki a vendégeket: a földszinten egy étterem részben, az első emeleten egy kávézóban, szintén az első emeleten egy 160 négyzetméteres különteremben, legvégül pedig a 20-30 főt is befogadni képes pincehelyiségben. A késő tavaszi és nyári hónapokban kerthelyiséget is üzemeltetünk. A Galéria kiválóan alkalmas családi és céges rendezvények lebonyolítására egyaránt.
Éttermünk három szinten szolgálja ki a vendégeket: a földszinten egy étterem részben, az első emeleten egy kávézóban, szintén az első emeleten egy 160 négyzetméteres különteremben, legvégül pedig a 20-30 főt is befogadni képes pincehelyiségben. A késő tavaszi és nyári hónapokban kerthelyiséget is üzemeltetünk. A Galéria kiválóan alkalmas családi és céges rendezvények lebonyolítására egyaránt.
Az étterem magyaros ízvilággal, halas specialitásokkal, kellemes hangulatú frissen felújított környezettel és közvetlen, kedves személyzettel várja meglévő és új vendégeit. Kínálata feleleveníti a magyar konyha hagyományait, ötvözve azt a modern kor ötleteivel és egyszerűségével. Legyen szó gyertyafényes vacsoráról, családi rendezvényről, vagy egy délben elfogyasztott menüről, itt az étkezés mindig élményt jelent.
Az étterem magyaros ízvilággal, halas specialitásokkal, kellemes hangulatú frissen felújított környezettel és közvetlen, kedves személyzettel várja meglévő és új vendégeit. Kínálata feleleveníti a magyar konyha hagyományait, ötvözve azt a modern kor ötleteivel és egyszerűségével. Legyen szó gyertyafényes vacsoráról, családi rendezvényről, vagy egy délben elfogyasztott menüről, itt az étkezés mindig élményt jelent.
Az étterem magyaros ízvilággal, halas specialitásokkal, kellemes hangulatú frissen felújított környezettel és közvetlen, kedves személyzettel várja meglévő és új vendégeit. Kínálata feleleveníti a magyar konyha hagyományait, ötvözve azt a modern kor ötleteivel és egyszerűségével. Legyen szó gyertyafényes vacsoráról, családi rendezvényről, vagy egy délben elfogyasztott menüről, itt az étkezés mindig élményt jelent.
Éttermünk-kávéházunk befogadóképessége 100 fő (60 fő a galérián, 40 fő a földszinten). Nézze meg étel- és itallapunkat, győződjön meg a kiemelkedően bő választékról. Jellemzőek a magyaros ételek, helyi specialitások. Vállaljuk rendezvények lebonyolítását, akár hidegtálas vagy svédasztalos formában is.! A Galéria Kávéház és Étterem tárt ajtókkal, munkaközössége tárt karokkal várja Önt.
Éttermünk-kávéházunk befogadóképessége 100 fő (60 fő a galérián, 40 fő a földszinten). Nézze meg étel- és itallapunkat, győződjön meg a kiemelkedően bő választékról. Jellemzőek a magyaros ételek, helyi specialitások. Vállaljuk rendezvények lebonyolítását, akár hidegtálas vagy svédasztalos formában is.! A Galéria Kávéház és Étterem tárt ajtókkal, munkaközössége tárt karokkal várja Önt.
Éttermünk-kávéházunk befogadóképessége 100 fő (60 fő a galérián, 40 fő a földszinten). Nézze meg étel- és itallapunkat, győződjön meg a kiemelkedően bő választékról. Jellemzőek a magyaros ételek, helyi specialitások. Vállaljuk rendezvények lebonyolítását, akár hidegtálas vagy svédasztalos formában is.! A Galéria Kávéház és Étterem tárt ajtókkal, munkaközössége tárt karokkal várja Önt.
A pincészet mintegy 8 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A borpince Rózsásvölgyben, egy háromszintes régi pincesoron található, melyben 30-40 fő befogadására alkalmas kóstolóhelyiség is van. Amennyiben kisebb, 10-15 fős csoport látogat el a pincéhez - egy rövidebb pincelátogatás után - a ház alatti kóstolóteremben és palackos érlelőben látják őket vendégül.
A pincészet mintegy 8 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A borpince Rózsásvölgyben, egy háromszintes régi pincesoron található, melyben 30-40 fő befogadására alkalmas kóstolóhelyiség is van. Amennyiben kisebb, 10-15 fős csoport látogat el a pincéhez - egy rövidebb pincelátogatás után - a ház alatti kóstolóteremben és palackos érlelőben látják őket vendégül.
A pincészet mintegy 8 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A borpince Rózsásvölgyben, egy háromszintes régi pincesoron található, melyben 30-40 fő befogadására alkalmas kóstolóhelyiség is van. Amennyiben kisebb, 10-15 fős csoport látogat el a pincéhez - egy rövidebb pincelátogatás után - a ház alatti kóstolóteremben és palackos érlelőben látják őket vendégül.
Az ültetvény mérete és fajtáinak sokszínűsége lehetőséget ad a feldolgozásra kerülő szőlő válogatására a legjobb minőség elérése érdekében. A pincészet rozsdamentes és kistölgyfahordós temperált tárolótérrel rendelkezik. A borászati technológiát a terméskorlátozás, a válogatott szüret és az irányított reduktív erjesztés határozza meg.
Az ültetvény mérete és fajtáinak sokszínűsége lehetőséget ad a feldolgozásra kerülő szőlő válogatására a legjobb minőség elérése érdekében. A pincészet rozsdamentes és kistölgyfahordós temperált tárolótérrel rendelkezik. A borászati technológiát a terméskorlátozás, a válogatott szüret és az irányított reduktív erjesztés határozza meg.
Az ültetvény mérete és fajtáinak sokszínűsége lehetőséget ad a feldolgozásra kerülő szőlő válogatására a legjobb minőség elérése érdekében. A pincészet rozsdamentes és kistölgyfahordós temperált tárolótérrel rendelkezik. A borászati technológiát a terméskorlátozás, a válogatott szüret és az irányított reduktív erjesztés határozza meg.
A Gál Tibor Pincészet megnyitotta pincebárját és interaktív bikavér múzeumát, ahol nem csak, hogy lehet nyomogatni, nyúlkálni és babrálni, hanem lényegében ajánlott elfoglaltság. Készíthet itt magának mindenki valódi egri bikavért, amit ott helyben akár meg is ihat, a pincétől 57 centire, a pincebárban. Ételek is vannak, és a borokhoz tutira passzolnak. A hely pedig pinceépítészeti szempontból egyszerűen kivételes.
A Gál Tibor Pincészet megnyitotta pincebárját és interaktív bikavér múzeumát, ahol nem csak, hogy lehet nyomogatni, nyúlkálni és babrálni, hanem lényegében ajánlott elfoglaltság. Készíthet itt magának mindenki valódi egri bikavért, amit ott helyben akár meg is ihat, a pincétől 57 centire, a pincebárban. Ételek is vannak, és a borokhoz tutira passzolnak. A hely pedig pinceépítészeti szempontból egyszerűen kivételes.
A Gál Tibor Pincészet megnyitotta pincebárját és interaktív bikavér múzeumát, ahol nem csak, hogy lehet nyomogatni, nyúlkálni és babrálni, hanem lényegében ajánlott elfoglaltság. Készíthet itt magának mindenki valódi egri bikavért, amit ott helyben akár meg is ihat, a pincétől 57 centire, a pincebárban. Ételek is vannak, és a borokhoz tutira passzolnak. A hely pedig pinceépítészeti szempontból egyszerűen kivételes.
Elsősorban kézműves csárdának valljuk magunkat. A Galuska Csárdában abban hiszünk, hogy a tradicionális, ízben teljes ételek elkészítése a kiváló minőségű alapanyagoknál kezdődik. Ezért minden pörköltünk elkészítésekor kitűnő, eredet védett mangalica szalonnát, hagymát, zöldségeket- és őrölt piros paprikát használunk a válogatott húsok mellé. Magas minőségű, adalékmentes alapanyagaink mind őstermelőktől érkeznek, kik nem ipari hanem kézműves minőségben termelnek, nagyszerű szakértelemmel dolgoznak.
Elsősorban kézműves csárdának valljuk magunkat. A Galuska Csárdában abban hiszünk, hogy a tradicionális, ízben teljes ételek elkészítése a kiváló minőségű alapanyagoknál kezdődik. Ezért minden pörköltünk elkészítésekor kitűnő, eredet védett mangalica szalonnát, hagymát, zöldségeket- és őrölt piros paprikát használunk a válogatott húsok mellé. Magas minőségű, adalékmentes alapanyagaink mind őstermelőktől érkeznek, kik nem ipari hanem kézműves minőségben termelnek, nagyszerű szakértelemmel dolgoznak.
Elsősorban kézműves csárdának valljuk magunkat. A Galuska Csárdában abban hiszünk, hogy a tradicionális, ízben teljes ételek elkészítése a kiváló minőségű alapanyagoknál kezdődik. Ezért minden pörköltünk elkészítésekor kitűnő, eredet védett mangalica szalonnát, hagymát, zöldségeket- és őrölt piros paprikát használunk a válogatott húsok mellé. Magas minőségű, adalékmentes alapanyagaink mind őstermelőktől érkeznek, kik nem ipari hanem kézműves minőségben termelnek, nagyszerű szakértelemmel dolgoznak.