
A HACHAPURI egy fine dining grúz étterem Budapest szívében, amely az autentikus kulináris fogást képviseli nagyon hangulatos és barátságos légkörben. Az ételek minőségét grúz szakácsaink garantálják, akik kifejezetten azért érkeztek Magyarországra, hogy magukkal hozzák a grúz gasztronómia ízeit és főzési technikáit.
A HACHAPURI egy fine dining grúz étterem Budapest szívében, amely az autentikus kulináris fogást képviseli nagyon hangulatos és barátságos légkörben. Az ételek minőségét grúz szakácsaink garantálják, akik kifejezetten azért érkeztek Magyarországra, hogy magukkal hozzák a grúz gasztronómia ízeit és főzési technikáit.

A HACHAPURI egy fine dining grúz étterem Budapest szívében, amely az autentikus kulináris fogást képviseli nagyon hangulatos és barátságos légkörben. Az ételek minőségét grúz szakácsaink garantálják, akik kifejezetten azért érkeztek Magyarországra, hogy magukkal hozzák a grúz gasztronómia ízeit és főzési technikáit.

A Hági Udvar és Étterem Új köntösben várja vissza régi ismerőseit, és azokat fiatalokat, akiknek még az a szó, hogy HÁGI nem sokat jelent. Lendületes vendéglátós csapat, minőségi italok és ízletes ételek várják a betérőket. Szeged belvárosának frekventált pontján található a helyiek által csak Hágiként ismert legendás étterem, melynek története egészen 19. századig nyúlik vissza. Belső termekkel, a jó idő beköszöntével pedig hangulatos terasszal is várjuk a betérőket.
A Hági Udvar és Étterem Új köntösben várja vissza régi ismerőseit, és azokat fiatalokat, akiknek még az a szó, hogy HÁGI nem sokat jelent. Lendületes vendéglátós csapat, minőségi italok és ízletes ételek várják a betérőket. Szeged belvárosának frekventált pontján található a helyiek által csak Hágiként ismert legendás étterem, melynek története egészen 19. századig nyúlik vissza. Belső termekkel, a jó idő beköszöntével pedig hangulatos terasszal is várjuk a betérőket.

A Hági Udvar és Étterem Új köntösben várja vissza régi ismerőseit, és azokat fiatalokat, akiknek még az a szó, hogy HÁGI nem sokat jelent. Lendületes vendéglátós csapat, minőségi italok és ízletes ételek várják a betérőket. Szeged belvárosának frekventált pontján található a helyiek által csak Hágiként ismert legendás étterem, melynek története egészen 19. századig nyúlik vissza. Belső termekkel, a jó idő beköszöntével pedig hangulatos terasszal is várjuk a betérőket.

Pincészetünk 27 hektáros birtokon gazdálkodik. Borozónk a Szépasszony-völgy (19-es pince) egyik legszebb és leglátványosabb pinceborozója. A kétszintes galériás borozóban akár 100 főt is le tudunk ültetni. Vendégeinket 18 fajta minőségi borral, 2 fajta érlelt pálinkával, üdítővel, zsíroskenyérrel, pincelepénnyel és füstölt kecskegomolyával várjuk. A borozás mellett megtekinthetik bormúzeumunkat is. Csoportoknak előzetes bejelentés alapján tematikus kóstolókat tartunk képzett borász vezetésével.
Pincészetünk 27 hektáros birtokon gazdálkodik. Borozónk a Szépasszony-völgy (19-es pince) egyik legszebb és leglátványosabb pinceborozója. A kétszintes galériás borozóban akár 100 főt is le tudunk ültetni. Vendégeinket 18 fajta minőségi borral, 2 fajta érlelt pálinkával, üdítővel, zsíroskenyérrel, pincelepénnyel és füstölt kecskegomolyával várjuk. A borozás mellett megtekinthetik bormúzeumunkat is. Csoportoknak előzetes bejelentés alapján tematikus kóstolókat tartunk képzett borász vezetésével.

Pincészetünk 27 hektáros birtokon gazdálkodik. Borozónk a Szépasszony-völgy (19-es pince) egyik legszebb és leglátványosabb pinceborozója. A kétszintes galériás borozóban akár 100 főt is le tudunk ültetni. Vendégeinket 18 fajta minőségi borral, 2 fajta érlelt pálinkával, üdítővel, zsíroskenyérrel, pincelepénnyel és füstölt kecskegomolyával várjuk. A borozás mellett megtekinthetik bormúzeumunkat is. Csoportoknak előzetes bejelentés alapján tematikus kóstolókat tartunk képzett borász vezetésével.

A Hajós-Bajai borvidék gyöngyszeme. A különálló, 1200 borospincében csupán a borok laknak. Kiváló kirándulást és programokat kínáló turisztikai látványosság. Hajós Magyarország déli részén, Kalocsától 20 km-re fekszik, mely az év bármely szakában kellemes kikapcsolódást nyújt az ide látogatóknak. Lakói 85%-ban svábok. A török uralom után Kalocsa érseke Gróf Csáki Imre Németországból több turnusban telepített ide családokat. Az ideérkezők kihasználták az `új haza` adta lehetőségeket. A falutól kb. 3 km-re, a Duna menti löszhátra szőlőt telepítettek, az alatta húzódó löszpartba borospincéket vájtak. A pincék átlagosan 20-70 méter hosszúak, a hőmérsékletük évszaktól függetlenül 10-14 Celsius-fok, ezért kiváló borok érlelődnek bennük.
A Hajós-Bajai borvidék gyöngyszeme. A különálló, 1200 borospincében csupán a borok laknak. Kiváló kirándulást és programokat kínáló turisztikai látványosság. Hajós Magyarország déli részén, Kalocsától 20 km-re fekszik, mely az év bármely szakában kellemes kikapcsolódást nyújt az ide látogatóknak. Lakói 85%-ban svábok. A török uralom után Kalocsa érseke Gróf Csáki Imre Németországból több turnusban telepített ide családokat. Az ideérkezők kihasználták az `új haza` adta lehetőségeket. A falutól kb. 3 km-re, a Duna menti löszhátra szőlőt telepítettek, az alatta húzódó löszpartba borospincéket vájtak. A pincék átlagosan 20-70 méter hosszúak, a hőmérsékletük évszaktól függetlenül 10-14 Celsius-fok, ezért kiváló borok érlelődnek bennük.

A Hajós-Bajai borvidék gyöngyszeme. A különálló, 1200 borospincében csupán a borok laknak. Kiváló kirándulást és programokat kínáló turisztikai látványosság. Hajós Magyarország déli részén, Kalocsától 20 km-re fekszik, mely az év bármely szakában kellemes kikapcsolódást nyújt az ide látogatóknak. Lakói 85%-ban svábok. A török uralom után Kalocsa érseke Gróf Csáki Imre Németországból több turnusban telepített ide családokat. Az ideérkezők kihasználták az `új haza` adta lehetőségeket. A falutól kb. 3 km-re, a Duna menti löszhátra szőlőt telepítettek, az alatta húzódó löszpartba borospincéket vájtak. A pincék átlagosan 20-70 méter hosszúak, a hőmérsékletük évszaktól függetlenül 10-14 Celsius-fok, ezért kiváló borok érlelődnek bennük.

A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.
A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.

A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.