A Robinson Restaurant 1989-ben nyitotta meg kapuit a gasztronómia kis szigetén, a Városligeti tavon, amely a Hősök terétől néhány perc sétával elérhető. A Robinson az elmúlt évtizedekben a főváros közönségének és az itt élő külföldiek kedvelt éttermévé vált. Számos világsztár (Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Robert Redford, David Copperfield, Larry Hagman) is kipróbálta már a Robinson konyhájának különlegességeit. A mediterrán környezet, a családias hangulat, az élő latin gitár zene és a kiváló konyha biztosíték egy különleges este eltöltéséhez.
A Robinson Restaurant 1989-ben nyitotta meg kapuit a gasztronómia kis szigetén, a Városligeti tavon, amely a Hősök terétől néhány perc sétával elérhető. A Robinson az elmúlt évtizedekben a főváros közönségének és az itt élő külföldiek kedvelt éttermévé vált. Számos világsztár (Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Robert Redford, David Copperfield, Larry Hagman) is kipróbálta már a Robinson konyhájának különlegességeit. A mediterrán környezet, a családias hangulat, az élő latin gitár zene és a kiváló konyha biztosíték egy különleges este eltöltéséhez.
A Robinson Restaurant 1989-ben nyitotta meg kapuit a gasztronómia kis szigetén, a Városligeti tavon, amely a Hősök terétől néhány perc sétával elérhető. A Robinson az elmúlt évtizedekben a főváros közönségének és az itt élő külföldiek kedvelt éttermévé vált. Számos világsztár (Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Robert Redford, David Copperfield, Larry Hagman) is kipróbálta már a Robinson konyhájának különlegességeit. A mediterrán környezet, a családias hangulat, az élő latin gitár zene és a kiváló konyha biztosíték egy különleges este eltöltéséhez.
A Rókusfalvy Birtok több, különböző funkciót betöltő épületből és építményből áll. A Birtokhoz tartozó különböző méretű présházak, tökéletes helyszínei lehetnek egy kellemes baráti vagy családias jellegű üzleti találkozónak. A Birtokhoz tartozik egy 150 fő befogadására alkalmas fedett, fűthető borterasz is, valamint továbbá 90 fő befogadására alkalmas ún. Kisteraszunk, a szőlő lábánál. Tökéletes kilátás az etyeki dombokra, a borvidékre, és a falura. Akár esküvő, akár céges csapatépítő, off-site meeting, rendezvény vagy csak egy borkóstoló érdekelné keressen minket.
A Rókusfalvy Birtok több, különböző funkciót betöltő épületből és építményből áll. A Birtokhoz tartozó különböző méretű présházak, tökéletes helyszínei lehetnek egy kellemes baráti vagy családias jellegű üzleti találkozónak. A Birtokhoz tartozik egy 150 fő befogadására alkalmas fedett, fűthető borterasz is, valamint továbbá 90 fő befogadására alkalmas ún. Kisteraszunk, a szőlő lábánál. Tökéletes kilátás az etyeki dombokra, a borvidékre, és a falura. Akár esküvő, akár céges csapatépítő, off-site meeting, rendezvény vagy csak egy borkóstoló érdekelné keressen minket.
A Rókusfalvy Birtok több, különböző funkciót betöltő épületből és építményből áll. A Birtokhoz tartozó különböző méretű présházak, tökéletes helyszínei lehetnek egy kellemes baráti vagy családias jellegű üzleti találkozónak. A Birtokhoz tartozik egy 150 fő befogadására alkalmas fedett, fűthető borterasz is, valamint továbbá 90 fő befogadására alkalmas ún. Kisteraszunk, a szőlő lábánál. Tökéletes kilátás az etyeki dombokra, a borvidékre, és a falura. Akár esküvő, akár céges csapatépítő, off-site meeting, rendezvény vagy csak egy borkóstoló érdekelné keressen minket.
Nyolc hektár területen gazdálkodunk, melyek a Fertő tó partján és Sopron határában helyezkednek el. Tájjellegű nemes borainkat korszerűsített technológiával, hagyományos módon, saját termelésű szőlőből állítjuk elő. Boraink: Irsai Olivér, zöldveltelini, kékfrankos rosé, kékfrankos, pinot noir, cabernet sauvignon és három vörösborunk házasítása, a cuveé.
Nyolc hektár területen gazdálkodunk, melyek a Fertő tó partján és Sopron határában helyezkednek el. Tájjellegű nemes borainkat korszerűsített technológiával, hagyományos módon, saját termelésű szőlőből állítjuk elő. Boraink: Irsai Olivér, zöldveltelini, kékfrankos rosé, kékfrankos, pinot noir, cabernet sauvignon és három vörösborunk házasítása, a cuveé.
Nyolc hektár területen gazdálkodunk, melyek a Fertő tó partján és Sopron határában helyezkednek el. Tájjellegű nemes borainkat korszerűsített technológiával, hagyományos módon, saját termelésű szőlőből állítjuk elő. Boraink: Irsai Olivér, zöldveltelini, kékfrankos rosé, kékfrankos, pinot noir, cabernet sauvignon és három vörösborunk házasítása, a cuveé.