A 2019-ben és 2022-ben is Michelin csillagot kapott étteremben az egykori Monarchia gasztronómiai és kulturális örökségét mutatjuk meg a mi szemüvegünkön és modern gondolatainkon keresztül, letisztítva és elegáns szintre emelve azokat. A menüt a fellelhető legjobb minőségű alapanyagokra építjük, ezek határozzák meg a menü evolúcióját, mindamellett, hogy néhány magyar különlegességet főzünk bele, ami a személyes élményeinkből vagy az ország gasztronómiai történetéből táplálkozik. Menünk szezonálisan változik hónapról hónapra, az alapanyagok idényét bővítve. Mi a vendégeinknek főzünk a la minute, nálunk az ételeknek van hőmérséklete, azoknak pedig jelentősége. Privát vacsora álmait és kívánságait valóra váltjuk a Babelben vagy bárhol máshol.
A 2019-ben és 2022-ben is Michelin csillagot kapott étteremben az egykori Monarchia gasztronómiai és kulturális örökségét mutatjuk meg a mi szemüvegünkön és modern gondolatainkon keresztül, letisztítva és elegáns szintre emelve azokat. A menüt a fellelhető legjobb minőségű alapanyagokra építjük, ezek határozzák meg a menü evolúcióját, mindamellett, hogy néhány magyar különlegességet főzünk bele, ami a személyes élményeinkből vagy az ország gasztronómiai történetéből táplálkozik. Menünk szezonálisan változik hónapról hónapra, az alapanyagok idényét bővítve. Mi a vendégeinknek főzünk a la minute, nálunk az ételeknek van hőmérséklete, azoknak pedig jelentősége. Privát vacsora álmait és kívánságait valóra váltjuk a Babelben vagy bárhol máshol.
A 2019-ben és 2022-ben is Michelin csillagot kapott étteremben az egykori Monarchia gasztronómiai és kulturális örökségét mutatjuk meg a mi szemüvegünkön és modern gondolatainkon keresztül, letisztítva és elegáns szintre emelve azokat. A menüt a fellelhető legjobb minőségű alapanyagokra építjük, ezek határozzák meg a menü evolúcióját, mindamellett, hogy néhány magyar különlegességet főzünk bele, ami a személyes élményeinkből vagy az ország gasztronómiai történetéből táplálkozik. Menünk szezonálisan változik hónapról hónapra, az alapanyagok idényét bővítve. Mi a vendégeinknek főzünk a la minute, nálunk az ételeknek van hőmérséklete, azoknak pedig jelentősége. Privát vacsora álmait és kívánságait valóra váltjuk a Babelben vagy bárhol máshol.
`A boraimat Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, a Mátrai borvidék szívében elterülő Gyöngyössolymos kiváló déli fekvésű vulkanikus altalajú dűlőiben termett szőlőiből készítem. A sokéves fajta- és dűlőkísérleteim eredményéül született meg e hat fajtából álló borcsalád is; mely hűen tükrözi a borvidék egyedi és sokszínű stílusvilágát.` Babiczki László
`A boraimat Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, a Mátrai borvidék szívében elterülő Gyöngyössolymos kiváló déli fekvésű vulkanikus altalajú dűlőiben termett szőlőiből készítem. A sokéves fajta- és dűlőkísérleteim eredményéül született meg e hat fajtából álló borcsalád is; mely hűen tükrözi a borvidék egyedi és sokszínű stílusvilágát.` Babiczki László
`A boraimat Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, a Mátrai borvidék szívében elterülő Gyöngyössolymos kiváló déli fekvésű vulkanikus altalajú dűlőiben termett szőlőiből készítem. A sokéves fajta- és dűlőkísérleteim eredményéül született meg e hat fajtából álló borcsalád is; mely hűen tükrözi a borvidék egyedi és sokszínű stílusvilágát.` Babiczki László
A borászati tradíció a mai napig is nemzedékről nemzedékre száll. A tokaji borok jellegzetes karakterének kialakulásában meghatározó szerepe van a pincének, a falakat borító nemes penésznek és a nagy hagyományú tölgyfahordóknak. Kínálatunkban pincészetünk több évjárat édes, félédes és száraz borkülönlegességét megtalálhatja.
A borászati tradíció a mai napig is nemzedékről nemzedékre száll. A tokaji borok jellegzetes karakterének kialakulásában meghatározó szerepe van a pincének, a falakat borító nemes penésznek és a nagy hagyományú tölgyfahordóknak. Kínálatunkban pincészetünk több évjárat édes, félédes és száraz borkülönlegességét megtalálhatja.
A borászati tradíció a mai napig is nemzedékről nemzedékre száll. A tokaji borok jellegzetes karakterének kialakulásában meghatározó szerepe van a pincének, a falakat borító nemes penésznek és a nagy hagyományú tölgyfahordóknak. Kínálatunkban pincészetünk több évjárat édes, félédes és száraz borkülönlegességét megtalálhatja.
A Babka Budapest Újlipótváros gasztronómiai közösségi tere, ahol nemcsak lenni jó, de miközben élvezzük a kellemes, barátságos környezetet, jókat ehetünk és ihatunk is. A Babka a jeruzsálemi csokoládés kalácsról kapta nevét, ami finoman utal a konyhai koncepcióra. Megtaláljuk itt ugyanis a Földközi-tenger keleti medencéjének ízeit, zsidó, arab, török, mediterrán ételeket, ugyanakkor nem hiányozhatnak a menüből a komfort étkezés hazai kedvencei sem.
A Babka Budapest Újlipótváros gasztronómiai közösségi tere, ahol nemcsak lenni jó, de miközben élvezzük a kellemes, barátságos környezetet, jókat ehetünk és ihatunk is. A Babka a jeruzsálemi csokoládés kalácsról kapta nevét, ami finoman utal a konyhai koncepcióra. Megtaláljuk itt ugyanis a Földközi-tenger keleti medencéjének ízeit, zsidó, arab, török, mediterrán ételeket, ugyanakkor nem hiányozhatnak a menüből a komfort étkezés hazai kedvencei sem.
A Babka Budapest Újlipótváros gasztronómiai közösségi tere, ahol nemcsak lenni jó, de miközben élvezzük a kellemes, barátságos környezetet, jókat ehetünk és ihatunk is. A Babka a jeruzsálemi csokoládés kalácsról kapta nevét, ami finoman utal a konyhai koncepcióra. Megtaláljuk itt ugyanis a Földközi-tenger keleti medencéjének ízeit, zsidó, arab, török, mediterrán ételeket, ugyanakkor nem hiányozhatnak a menüből a komfort étkezés hazai kedvencei sem.