A tölgyfahordóban általában 24-48 hónapig érlelt, kizárólag kézműves eljárással készült borokat átlagosan két évig pihentetjük palackban, forgalomba hozatal előtt. Az alábbi borok érhetők el megvételre illetve kóstolásra: furmint, juhfark, olaszrizling, hárslevelű, chardonnay, nászéjszakák bora. Rendezvényeket, csoportokat is fogadunk kb. 50 főig, előzetes bejelentkezéssel.
A tölgyfahordóban általában 24-48 hónapig érlelt, kizárólag kézműves eljárással készült borokat átlagosan két évig pihentetjük palackban, forgalomba hozatal előtt. Az alábbi borok érhetők el megvételre illetve kóstolásra: furmint, juhfark, olaszrizling, hárslevelű, chardonnay, nászéjszakák bora. Rendezvényeket, csoportokat is fogadunk kb. 50 főig, előzetes bejelentkezéssel.
A tölgyfahordóban általában 24-48 hónapig érlelt, kizárólag kézműves eljárással készült borokat átlagosan két évig pihentetjük palackban, forgalomba hozatal előtt. Az alábbi borok érhetők el megvételre illetve kóstolásra: furmint, juhfark, olaszrizling, hárslevelű, chardonnay, nászéjszakák bora. Rendezvényeket, csoportokat is fogadunk kb. 50 főig, előzetes bejelentkezéssel.
A Spíler újabb helyszínt hódított meg: a budai hegyek lábához viszi el a maga elvarázsolt és sajátos miliőjét, a Spíler Budába, a MOM Parkba. A Spíler Budában benne van a rock, a féktelenség, az élet! Finom anyagok és csillogás vesz körül minket, asztalunkra pedig a legjobb hozzávalókból készült csodás ételek kerülnek, amelyek mellé szenzációs borokat, kézműves söröket és ütős koktélokat kínálunk.
Újdonságok
A Spíler újabb helyszínt hódított meg: a budai hegyek lábához viszi el a maga elvarázsolt és sajátos miliőjét, a Spíler Budába, a MOM Parkba. A Spíler Budában benne van a rock, a féktelenség, az élet! Finom anyagok és csillogás vesz körül minket, asztalunkra pedig a legjobb hozzávalókból készült csodás ételek kerülnek, amelyek mellé szenzációs borokat, kézműves söröket és ütős koktélokat kínálunk.
Újdonságok
A Spíler újabb helyszínt hódított meg: a budai hegyek lábához viszi el a maga elvarázsolt és sajátos miliőjét, a Spíler Budába, a MOM Parkba. A Spíler Budában benne van a rock, a féktelenség, az élet! Finom anyagok és csillogás vesz körül minket, asztalunkra pedig a legjobb hozzávalókból készült csodás ételek kerülnek, amelyek mellé szenzációs borokat, kézműves söröket és ütős koktélokat kínálunk.
Újdonságok
Spoon - the boat, a rendezvényhajó. A Lánchíd lábánál a Budai Várral szemben a Dunán. Télen 3 különböző hangulatú teremmel, nyáron még 2 terasszal, 3 konyhával, 1600m2-en, 5 bárpulttal szinte minden igénynek megfelelő szolgáltatást biztosítanak. A konyha magyar és európai alapokon nyugvó ízeket prezentál, amelyek finom, de nem újra gondolt csavarokat rejtenek a közönség által jól ismert ételekben. Cél, hogy ne csak gasztronómiai élményt, hanem különleges látványt is kapjon a vendég. A közel 600 férőhelyük lehetőséget biztosít a legkülönbözőbb rendezvények fogadására, a hajó teraszán lehetőség van szertartás és koktélparti megrendezésére is.
Spoon - the boat, a rendezvényhajó. A Lánchíd lábánál a Budai Várral szemben a Dunán. Télen 3 különböző hangulatú teremmel, nyáron még 2 terasszal, 3 konyhával, 1600m2-en, 5 bárpulttal szinte minden igénynek megfelelő szolgáltatást biztosítanak. A konyha magyar és európai alapokon nyugvó ízeket prezentál, amelyek finom, de nem újra gondolt csavarokat rejtenek a közönség által jól ismert ételekben. Cél, hogy ne csak gasztronómiai élményt, hanem különleges látványt is kapjon a vendég. A közel 600 férőhelyük lehetőséget biztosít a legkülönbözőbb rendezvények fogadására, a hajó teraszán lehetőség van szertartás és koktélparti megrendezésére is.
Spoon - the boat, a rendezvényhajó. A Lánchíd lábánál a Budai Várral szemben a Dunán. Télen 3 különböző hangulatú teremmel, nyáron még 2 terasszal, 3 konyhával, 1600m2-en, 5 bárpulttal szinte minden igénynek megfelelő szolgáltatást biztosítanak. A konyha magyar és európai alapokon nyugvó ízeket prezentál, amelyek finom, de nem újra gondolt csavarokat rejtenek a közönség által jól ismert ételekben. Cél, hogy ne csak gasztronómiai élményt, hanem különleges látványt is kapjon a vendég. A közel 600 férőhelyük lehetőséget biztosít a legkülönbözőbb rendezvények fogadására, a hajó teraszán lehetőség van szertartás és koktélparti megrendezésére is.
A Sportház, Gyenesdiáson a Balatontól 1 kilométere, Keszthely és Hévíz szomszédságában helyezkedik el. Az autóval és távolsági közlekedéssel is könnyen megközelíthető vendéglátó egységünk a nyári kikapcsolódás mellett, télen is ideális időtöltést biztosít látogatóink számára. A festői környezetben való kirándulás kiegészítéseként, két squash terem, egy kétsávos bowling pálya, biliárd- és csocsó asztal, infraszauna, szolárium valamint kardió gépek, segítik vendégeink pihenését, szórakozását.
A Sportház, Gyenesdiáson a Balatontól 1 kilométere, Keszthely és Hévíz szomszédságában helyezkedik el. Az autóval és távolsági közlekedéssel is könnyen megközelíthető vendéglátó egységünk a nyári kikapcsolódás mellett, télen is ideális időtöltést biztosít látogatóink számára. A festői környezetben való kirándulás kiegészítéseként, két squash terem, egy kétsávos bowling pálya, biliárd- és csocsó asztal, infraszauna, szolárium valamint kardió gépek, segítik vendégeink pihenését, szórakozását.
A Sportház, Gyenesdiáson a Balatontól 1 kilométere, Keszthely és Hévíz szomszédságában helyezkedik el. Az autóval és távolsági közlekedéssel is könnyen megközelíthető vendéglátó egységünk a nyári kikapcsolódás mellett, télen is ideális időtöltést biztosít látogatóink számára. A festői környezetben való kirándulás kiegészítéseként, két squash terem, egy kétsávos bowling pálya, biliárd- és csocsó asztal, infraszauna, szolárium valamint kardió gépek, segítik vendégeink pihenését, szórakozását.
Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.
Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.
Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.