Balatonfüred egyik legrégebbi étterme, melyet napjainkban gyönyörű panoráma, a régió kimagasló borai és vidám hangulat jellemez, ahol a konyha ötvözi a hagyományos ízeket a modern kulinária ételeivel. A csodálatos Balatonra és Tagore sétányra néző, panorámás rendezvényterem és terasz számos esküvőnek, családi eseménynek és céges rendezvénynek biztosít helyet.
Balatonfüred egyik legrégebbi étterme, melyet napjainkban gyönyörű panoráma, a régió kimagasló borai és vidám hangulat jellemez, ahol a konyha ötvözi a hagyományos ízeket a modern kulinária ételeivel. A csodálatos Balatonra és Tagore sétányra néző, panorámás rendezvényterem és terasz számos esküvőnek, családi eseménynek és céges rendezvénynek biztosít helyet.
Balatonfüred egyik legrégebbi étterme, melyet napjainkban gyönyörű panoráma, a régió kimagasló borai és vidám hangulat jellemez, ahol a konyha ötvözi a hagyományos ízeket a modern kulinária ételeivel. A csodálatos Balatonra és Tagore sétányra néző, panorámás rendezvényterem és terasz számos esküvőnek, családi eseménynek és céges rendezvénynek biztosít helyet.
A BFYC barátságosan és igazi vendégszeretettel várja a vízről érkezőket, jöjjenek akár túracélpontként több éjszakára, akár egy ebédre vagy egy jó kávéra. Behajózva a kikötőbe, az a megnyugtató tény fogad, hogy egyértelműen látszik, hol a vendéghely, azaz nem kell egy idegen helyen forgolódni, kérdezősködni, a kikötőmester pedig már ott is áll, hogy elkapja a kötelet.
A BFYC barátságosan és igazi vendégszeretettel várja a vízről érkezőket, jöjjenek akár túracélpontként több éjszakára, akár egy ebédre vagy egy jó kávéra. Behajózva a kikötőbe, az a megnyugtató tény fogad, hogy egyértelműen látszik, hol a vendéghely, azaz nem kell egy idegen helyen forgolódni, kérdezősködni, a kikötőmester pedig már ott is áll, hogy elkapja a kötelet.
A BFYC barátságosan és igazi vendégszeretettel várja a vízről érkezőket, jöjjenek akár túracélpontként több éjszakára, akár egy ebédre vagy egy jó kávéra. Behajózva a kikötőbe, az a megnyugtató tény fogad, hogy egyértelműen látszik, hol a vendéghely, azaz nem kell egy idegen helyen forgolódni, kérdezősködni, a kikötőmester pedig már ott is áll, hogy elkapja a kötelet.
Pázmándon, elragadó természeti környezetben található a Velencei-tó környéki szőlészeti- és borkultúrát bemutató Bálint Borárium. A kézműves kovácsmester által készített bortárlókban a környékbeli borászatok minőségi nedűi, míg az ország más vidékeiről kizárólag minősített bioborok kerültek elhelyezésre.
Pázmándon, elragadó természeti környezetben található a Velencei-tó környéki szőlészeti- és borkultúrát bemutató Bálint Borárium. A kézműves kovácsmester által készített bortárlókban a környékbeli borászatok minőségi nedűi, míg az ország más vidékeiről kizárólag minősített bioborok kerültek elhelyezésre.
Pázmándon, elragadó természeti környezetben található a Velencei-tó környéki szőlészeti- és borkultúrát bemutató Bálint Borárium. A kézműves kovácsmester által készített bortárlókban a környékbeli borászatok minőségi nedűi, míg az ország más vidékeiről kizárólag minősített bioborok kerültek elhelyezésre.
Az Európán egyedülálló, 1200 löszfalba vájt pincékből álló hajósi Pincefalu szívében (a Kadar utcában) található pincénk. Alsó pincénk 108 fős befogadóképességű. Hangulatos alsó pincés leülési lehetőséget nyújt borkóstolókhoz, rendezvényekhez, borbarát társasági összejövetelekhez. Pincénkhez „Borterasz` tartozik, ahol további 240 fő részére tudunk biztosítani kültéri leülési lehetőséget, kerti kiülőinken. Lehetőség van , kültéri sütésre/főzésre.
Az Európán egyedülálló, 1200 löszfalba vájt pincékből álló hajósi Pincefalu szívében (a Kadar utcában) található pincénk. Alsó pincénk 108 fős befogadóképességű. Hangulatos alsó pincés leülési lehetőséget nyújt borkóstolókhoz, rendezvényekhez, borbarát társasági összejövetelekhez. Pincénkhez „Borterasz` tartozik, ahol további 240 fő részére tudunk biztosítani kültéri leülési lehetőséget, kerti kiülőinken. Lehetőség van , kültéri sütésre/főzésre.
Az Európán egyedülálló, 1200 löszfalba vájt pincékből álló hajósi Pincefalu szívében (a Kadar utcában) található pincénk. Alsó pincénk 108 fős befogadóképességű. Hangulatos alsó pincés leülési lehetőséget nyújt borkóstolókhoz, rendezvényekhez, borbarát társasági összejövetelekhez. Pincénkhez „Borterasz` tartozik, ahol további 240 fő részére tudunk biztosítani kültéri leülési lehetőséget, kerti kiülőinken. Lehetőség van , kültéri sütésre/főzésre.
Bisztrókonyha a balkán kapujában. Olyan vendéglátóhelyet képzeltünk el, ahol szó szerint és komolyan vesszük a bisztró, a bisztrókonyha jelentését. A középpontban a jó alapanyagok felhasználásával készült friss, házias ízű ételek vannak, kötetlenebb, lazább formában tálalva, otthonos környezetben, jó ár-érték arányban.
Bisztrókonyha a balkán kapujában. Olyan vendéglátóhelyet képzeltünk el, ahol szó szerint és komolyan vesszük a bisztró, a bisztrókonyha jelentését. A középpontban a jó alapanyagok felhasználásával készült friss, házias ízű ételek vannak, kötetlenebb, lazább formában tálalva, otthonos környezetben, jó ár-érték arányban.
Bisztrókonyha a balkán kapujában. Olyan vendéglátóhelyet képzeltünk el, ahol szó szerint és komolyan vesszük a bisztró, a bisztrókonyha jelentését. A középpontban a jó alapanyagok felhasználásával készült friss, házias ízű ételek vannak, kötetlenebb, lazább formában tálalva, otthonos környezetben, jó ár-érték arányban.
A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.
A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.
A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.
Éttermeink alapkövei a friss, lokálisan beszerzett alapanyagok, az extravagáns burger kombinációk, és a házilag készülő speciális mártogatós szószok. Folyamatosan fejlődünk mind minőségben (prémium magyar Hortobágy Angus húspogácsa, teljes kiőrlésű zsömle), mind pedig kínálatban (folyamatosan megújuló havi ajánlatok), hiszen nem csak elkápráztatni, hanem megtartani is szeretnénk vendégeinket. Látogassatok el hozzánk, hogy megtudjátok, milyen is a valódi Bamba élmény!
Éttermeink alapkövei a friss, lokálisan beszerzett alapanyagok, az extravagáns burger kombinációk, és a házilag készülő speciális mártogatós szószok. Folyamatosan fejlődünk mind minőségben (prémium magyar Hortobágy Angus húspogácsa, teljes kiőrlésű zsömle), mind pedig kínálatban (folyamatosan megújuló havi ajánlatok), hiszen nem csak elkápráztatni, hanem megtartani is szeretnénk vendégeinket. Látogassatok el hozzánk, hogy megtudjátok, milyen is a valódi Bamba élmény!
Éttermeink alapkövei a friss, lokálisan beszerzett alapanyagok, az extravagáns burger kombinációk, és a házilag készülő speciális mártogatós szószok. Folyamatosan fejlődünk mind minőségben (prémium magyar Hortobágy Angus húspogácsa, teljes kiőrlésű zsömle), mind pedig kínálatban (folyamatosan megújuló havi ajánlatok), hiszen nem csak elkápráztatni, hanem megtartani is szeretnénk vendégeinket. Látogassatok el hozzánk, hogy megtudjátok, milyen is a valódi Bamba élmény!
Modern, európai bisztrókonyhánkban, ételeink összeállításánál nagy figyelmet szentelünk a glutén-, és tejérzékeny vendégeink igényeire, így étlapunkon minden évszakban fellelhetőek a vegetáriánus és a vegán fogások is. Az italkínálatban kizárólag magyar Ginből készült italok és minőségi champagne válogatások szerepelnek. A vegán ételek mellett, idén is nagy sikere van a sós eperrel készült kacsamájnak és az óriás túrógombócnak. Látogasson el éttermünkbe akkor is, amennyiben nem a Zen Garden Resotban szállt meg.
Modern, európai bisztrókonyhánkban, ételeink összeállításánál nagy figyelmet szentelünk a glutén-, és tejérzékeny vendégeink igényeire, így étlapunkon minden évszakban fellelhetőek a vegetáriánus és a vegán fogások is. Az italkínálatban kizárólag magyar Ginből készült italok és minőségi champagne válogatások szerepelnek. A vegán ételek mellett, idén is nagy sikere van a sós eperrel készült kacsamájnak és az óriás túrógombócnak. Látogasson el éttermünkbe akkor is, amennyiben nem a Zen Garden Resotban szállt meg.
Modern, európai bisztrókonyhánkban, ételeink összeállításánál nagy figyelmet szentelünk a glutén-, és tejérzékeny vendégeink igényeire, így étlapunkon minden évszakban fellelhetőek a vegetáriánus és a vegán fogások is. Az italkínálatban kizárólag magyar Ginből készült italok és minőségi champagne válogatások szerepelnek. A vegán ételek mellett, idén is nagy sikere van a sós eperrel készült kacsamájnak és az óriás túrógombócnak. Látogasson el éttermünkbe akkor is, amennyiben nem a Zen Garden Resotban szállt meg.