A Thetis Birtok a Balaton északi partján, Balatonfüredtől és Tihanytól 5 kilométerre fekvő Balatonszőlősön található. A Balatonfüred-Csopaki Borvidéken Balatonfüreden a Bocsár dűlőben készítjük borainkat. A fehér boraink jellemzőjen reduktívak, a vörös borainkat pedig barrique tölgyfahordókban érlejük. A Thetis Birtok része egy két szinten 80 fő (–földszinten 50 fő, emeleten 30 fő–) befogadására alkalmas épület, amely teraszán további 120 fő tud helyet foglalni. Kiváló helyszín esküvőre, születésnapra, céges sütögetésre, borkóstolóra. A rendezvényház mögötti vincellér házban gyönyörű panorámával a szőlődombokra és a Balatonra, hét romantikus vintage hangulatú szobával várjuk vendégeinket egész évben.
A Thetis Birtok a Balaton északi partján, Balatonfüredtől és Tihanytól 5 kilométerre fekvő Balatonszőlősön található. A Balatonfüred-Csopaki Borvidéken Balatonfüreden a Bocsár dűlőben készítjük borainkat. A fehér boraink jellemzőjen reduktívak, a vörös borainkat pedig barrique tölgyfahordókban érlejük. A Thetis Birtok része egy két szinten 80 fő (–földszinten 50 fő, emeleten 30 fő–) befogadására alkalmas épület, amely teraszán további 120 fő tud helyet foglalni. Kiváló helyszín esküvőre, születésnapra, céges sütögetésre, borkóstolóra. A rendezvényház mögötti vincellér házban gyönyörű panorámával a szőlődombokra és a Balatonra, hét romantikus vintage hangulatú szobával várjuk vendégeinket egész évben.
A Thetis Birtok a Balaton északi partján, Balatonfüredtől és Tihanytól 5 kilométerre fekvő Balatonszőlősön található. A Balatonfüred-Csopaki Borvidéken Balatonfüreden a Bocsár dűlőben készítjük borainkat. A fehér boraink jellemzőjen reduktívak, a vörös borainkat pedig barrique tölgyfahordókban érlejük. A Thetis Birtok része egy két szinten 80 fő (–földszinten 50 fő, emeleten 30 fő–) befogadására alkalmas épület, amely teraszán további 120 fő tud helyet foglalni. Kiváló helyszín esküvőre, születésnapra, céges sütögetésre, borkóstolóra. A rendezvényház mögötti vincellér házban gyönyörű panorámával a szőlődombokra és a Balatonra, hét romantikus vintage hangulatú szobával várjuk vendégeinket egész évben.
A Thomas Breitling Bistro & Cafe létrehozásakor a cél az volt, hogy az a minőséget és életfilozófiát, amit sokan már a ruházati termékeinket megismerve átéltek, más környezetbe is átültessük. Ínycsiklandó és különleges harapnivalókkal várunk bennetek. Kóstolj bele a mediterrán hangulatú különleges étel- és italkínálatunkba, hiszen mindezt vagány, és kényelmes helyen teheted meg!
A Thomas Breitling Bistro & Cafe létrehozásakor a cél az volt, hogy az a minőséget és életfilozófiát, amit sokan már a ruházati termékeinket megismerve átéltek, más környezetbe is átültessük. Ínycsiklandó és különleges harapnivalókkal várunk bennetek. Kóstolj bele a mediterrán hangulatú különleges étel- és italkínálatunkba, hiszen mindezt vagány, és kényelmes helyen teheted meg!
A Thomas Breitling Bistro & Cafe létrehozásakor a cél az volt, hogy az a minőséget és életfilozófiát, amit sokan már a ruházati termékeinket megismerve átéltek, más környezetbe is átültessük. Ínycsiklandó és különleges harapnivalókkal várunk bennetek. Kóstolj bele a mediterrán hangulatú különleges étel- és italkínálatunkba, hiszen mindezt vagány, és kényelmes helyen teheted meg!
A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.
A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.
A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.
Ismerkedjen meg a spanyol kultúrával Győrben! Akár átutazóban van, akár kikapcsolódásra vágyik, legyen a kedvesével, a barátaival vagy családjával, ha szereti a mediterrán ételeket és latin temperamentumot, akkor a Tia Maria Panzió és a Tio Pepe étterem a legjobb választás. Foglaljon szobát Győr szívében a Tia Maria Hosteria panzióban, ahol nyugodt helyen, barátságos légkörben, zöldövezetben várjuk vendégeinket az év minden napján és fogyassza a Tio Pepe spanyol étterem legkiválóbb fogásait, tapasait és borait.
Ismerkedjen meg a spanyol kultúrával Győrben! Akár átutazóban van, akár kikapcsolódásra vágyik, legyen a kedvesével, a barátaival vagy családjával, ha szereti a mediterrán ételeket és latin temperamentumot, akkor a Tia Maria Panzió és a Tio Pepe étterem a legjobb választás. Foglaljon szobát Győr szívében a Tia Maria Hosteria panzióban, ahol nyugodt helyen, barátságos légkörben, zöldövezetben várjuk vendégeinket az év minden napján és fogyassza a Tio Pepe spanyol étterem legkiválóbb fogásait, tapasait és borait.
Ismerkedjen meg a spanyol kultúrával Győrben! Akár átutazóban van, akár kikapcsolódásra vágyik, legyen a kedvesével, a barátaival vagy családjával, ha szereti a mediterrán ételeket és latin temperamentumot, akkor a Tia Maria Panzió és a Tio Pepe étterem a legjobb választás. Foglaljon szobát Győr szívében a Tia Maria Hosteria panzióban, ahol nyugodt helyen, barátságos légkörben, zöldövezetben várjuk vendégeinket az év minden napján és fogyassza a Tio Pepe spanyol étterem legkiválóbb fogásait, tapasait és borait.
A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.
A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.
A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.
Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.
Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.
Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.
Vendéglőnk kellemes környezetben a hagyományos értelemben vett családias vendéglátást valósítja meg. Ha Ön házias ízekre vágyik, vagy éppen arra, hogy a nagymamája által készített ételek ízét újra érezze – ezeket nálunk mind megtalálja. Ételeink jó része kemencében készül, vagy valamelyik alkotóeleme kapcsolódik a kemencéhez, amely vendéglőnk ékessége. A vendég szeme láttára készülnek a hagyományos fafűtéses kemencében az ínycsiklandó vendégváró ételek.
Vendéglőnk kellemes környezetben a hagyományos értelemben vett családias vendéglátást valósítja meg. Ha Ön házias ízekre vágyik, vagy éppen arra, hogy a nagymamája által készített ételek ízét újra érezze – ezeket nálunk mind megtalálja. Ételeink jó része kemencében készül, vagy valamelyik alkotóeleme kapcsolódik a kemencéhez, amely vendéglőnk ékessége. A vendég szeme láttára készülnek a hagyományos fafűtéses kemencében az ínycsiklandó vendégváró ételek.
Vendéglőnk kellemes környezetben a hagyományos értelemben vett családias vendéglátást valósítja meg. Ha Ön házias ízekre vágyik, vagy éppen arra, hogy a nagymamája által készített ételek ízét újra érezze – ezeket nálunk mind megtalálja. Ételeink jó része kemencében készül, vagy valamelyik alkotóeleme kapcsolódik a kemencéhez, amely vendéglőnk ékessége. A vendég szeme láttára készülnek a hagyományos fafűtéses kemencében az ínycsiklandó vendégváró ételek.
A borlovagrend célkitűzése ápolni és átadni Tihany-félsziget szőlészeti borászati hagyományait. Népszerűsíteni a kulturált borfogyasztást, hogy a borgasztronómia turisztikai vonzerővé váljon. Mindezt úgy, hogy közben Tihany jó híre növekedjen. A tihanyi borrend zászlósbora a Tihanyi Cabernet. A tihanyi félszigeten termett bor íz- gazdagsága és eleganciája utolérhetetlen, illata rabul ejtő, a fogyasztónak csodálatos élményt nyújt. Színgazdagsága a tihanyi bércek ékköve.
A borlovagrend célkitűzése ápolni és átadni Tihany-félsziget szőlészeti borászati hagyományait. Népszerűsíteni a kulturált borfogyasztást, hogy a borgasztronómia turisztikai vonzerővé váljon. Mindezt úgy, hogy közben Tihany jó híre növekedjen. A tihanyi borrend zászlósbora a Tihanyi Cabernet. A tihanyi félszigeten termett bor íz- gazdagsága és eleganciája utolérhetetlen, illata rabul ejtő, a fogyasztónak csodálatos élményt nyújt. Színgazdagsága a tihanyi bércek ékköve.
A borlovagrend célkitűzése ápolni és átadni Tihany-félsziget szőlészeti borászati hagyományait. Népszerűsíteni a kulturált borfogyasztást, hogy a borgasztronómia turisztikai vonzerővé váljon. Mindezt úgy, hogy közben Tihany jó híre növekedjen. A tihanyi borrend zászlósbora a Tihanyi Cabernet. A tihanyi félszigeten termett bor íz- gazdagsága és eleganciája utolérhetetlen, illata rabul ejtő, a fogyasztónak csodálatos élményt nyújt. Színgazdagsága a tihanyi bércek ékköve.