Az Európán egyedülálló, 1200 löszfalba vájt pincékből álló hajósi Pincefalu szívében (a Kadar utcában) található pincénk. Alsó pincénk 108 fős befogadóképességű. Hangulatos alsó pincés leülési lehetőséget nyújt borkóstolókhoz, rendezvényekhez, borbarát társasági összejövetelekhez. Pincénkhez „Borterasz` tartozik, ahol további 240 fő részére tudunk biztosítani kültéri leülési lehetőséget, kerti kiülőinken. Lehetőség van , kültéri sütésre/főzésre.
Az Európán egyedülálló, 1200 löszfalba vájt pincékből álló hajósi Pincefalu szívében (a Kadar utcában) található pincénk. Alsó pincénk 108 fős befogadóképességű. Hangulatos alsó pincés leülési lehetőséget nyújt borkóstolókhoz, rendezvényekhez, borbarát társasági összejövetelekhez. Pincénkhez „Borterasz` tartozik, ahol további 240 fő részére tudunk biztosítani kültéri leülési lehetőséget, kerti kiülőinken. Lehetőség van , kültéri sütésre/főzésre.
Az Európán egyedülálló, 1200 löszfalba vájt pincékből álló hajósi Pincefalu szívében (a Kadar utcában) található pincénk. Alsó pincénk 108 fős befogadóképességű. Hangulatos alsó pincés leülési lehetőséget nyújt borkóstolókhoz, rendezvényekhez, borbarát társasági összejövetelekhez. Pincénkhez „Borterasz` tartozik, ahol további 240 fő részére tudunk biztosítani kültéri leülési lehetőséget, kerti kiülőinken. Lehetőség van , kültéri sütésre/főzésre.
Bisztrókonyha a balkán kapujában. Olyan vendéglátóhelyet képzeltünk el, ahol szó szerint és komolyan vesszük a bisztró, a bisztrókonyha jelentését. A középpontban a jó alapanyagok felhasználásával készült friss, házias ízű ételek vannak, kötetlenebb, lazább formában tálalva, otthonos környezetben, jó ár-érték arányban.
Bisztrókonyha a balkán kapujában. Olyan vendéglátóhelyet képzeltünk el, ahol szó szerint és komolyan vesszük a bisztró, a bisztrókonyha jelentését. A középpontban a jó alapanyagok felhasználásával készült friss, házias ízű ételek vannak, kötetlenebb, lazább formában tálalva, otthonos környezetben, jó ár-érték arányban.
Bisztrókonyha a balkán kapujában. Olyan vendéglátóhelyet képzeltünk el, ahol szó szerint és komolyan vesszük a bisztró, a bisztrókonyha jelentését. A középpontban a jó alapanyagok felhasználásával készült friss, házias ízű ételek vannak, kötetlenebb, lazább formában tálalva, otthonos környezetben, jó ár-érték arányban.
A Bálna Sétány leghosszabb terasszal rendelkező vendéglátóhelye a Bálna Terasz, mely minden nap várja vendégeit, két teraszon és egy belső részen a Bálna Bisztróban. Az alsó duna-parti szakaszon és a felső nagy teraszon felszolgálók segítségével lehet salátákat, grill ételeket, hamburgereket, desszerteket és természetesen a Bálna Terasz italait rendelni.
A Bálna Sétány leghosszabb terasszal rendelkező vendéglátóhelye a Bálna Terasz, mely minden nap várja vendégeit, két teraszon és egy belső részen a Bálna Bisztróban. Az alsó duna-parti szakaszon és a felső nagy teraszon felszolgálók segítségével lehet salátákat, grill ételeket, hamburgereket, desszerteket és természetesen a Bálna Terasz italait rendelni.
A Bálna Sétány leghosszabb terasszal rendelkező vendéglátóhelye a Bálna Terasz, mely minden nap várja vendégeit, két teraszon és egy belső részen a Bálna Bisztróban. Az alsó duna-parti szakaszon és a felső nagy teraszon felszolgálók segítségével lehet salátákat, grill ételeket, hamburgereket, desszerteket és természetesen a Bálna Terasz italait rendelni.
A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.
A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.
A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.
A pincészet Pécselyen, a Balatonfüred-Csopaki borvidéken dolgozik, 18 hektár szőlőt művel. Jellemzően családi borászat és pincészet, a munka nagy részét mezőgazdasági gépek segítségével a családtagok végzik. Jellemző szőlőtípusaik: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, rizling, muscat ottonel, szürkebarát, sauvignon blanc, chardonnay. Vendéglátó kapacitásuk zárt térben 15-18 fő, nyitott teraszon 30-40 fő. Egész évben nyitva tartanak. Borkóstoláshoz előzetes bejelentkezés szükséges.
A pincészet Pécselyen, a Balatonfüred-Csopaki borvidéken dolgozik, 18 hektár szőlőt művel. Jellemzően családi borászat és pincészet, a munka nagy részét mezőgazdasági gépek segítségével a családtagok végzik. Jellemző szőlőtípusaik: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, rizling, muscat ottonel, szürkebarát, sauvignon blanc, chardonnay. Vendéglátó kapacitásuk zárt térben 15-18 fő, nyitott teraszon 30-40 fő. Egész évben nyitva tartanak. Borkóstoláshoz előzetes bejelentkezés szükséges.
A pincészet Pécselyen, a Balatonfüred-Csopaki borvidéken dolgozik, 18 hektár szőlőt művel. Jellemzően családi borászat és pincészet, a munka nagy részét mezőgazdasági gépek segítségével a családtagok végzik. Jellemző szőlőtípusaik: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, rizling, muscat ottonel, szürkebarát, sauvignon blanc, chardonnay. Vendéglátó kapacitásuk zárt térben 15-18 fő, nyitott teraszon 30-40 fő. Egész évben nyitva tartanak. Borkóstoláshoz előzetes bejelentkezés szükséges.
Éttermeink alapkövei a friss, lokálisan beszerzett alapanyagok, az extravagáns burger kombinációk, és a házilag készülő speciális mártogatós szószok. Folyamatosan fejlődünk mind minőségben (prémium magyar Hortobágy Angus húspogácsa, teljes kiőrlésű zsömle), mind pedig kínálatban (folyamatosan megújuló havi ajánlatok), hiszen nem csak elkápráztatni, hanem megtartani is szeretnénk vendégeinket. Látogassatok el hozzánk, hogy megtudjátok, milyen is a valódi Bamba élmény!
Éttermeink alapkövei a friss, lokálisan beszerzett alapanyagok, az extravagáns burger kombinációk, és a házilag készülő speciális mártogatós szószok. Folyamatosan fejlődünk mind minőségben (prémium magyar Hortobágy Angus húspogácsa, teljes kiőrlésű zsömle), mind pedig kínálatban (folyamatosan megújuló havi ajánlatok), hiszen nem csak elkápráztatni, hanem megtartani is szeretnénk vendégeinket. Látogassatok el hozzánk, hogy megtudjátok, milyen is a valódi Bamba élmény!
Éttermeink alapkövei a friss, lokálisan beszerzett alapanyagok, az extravagáns burger kombinációk, és a házilag készülő speciális mártogatós szószok. Folyamatosan fejlődünk mind minőségben (prémium magyar Hortobágy Angus húspogácsa, teljes kiőrlésű zsömle), mind pedig kínálatban (folyamatosan megújuló havi ajánlatok), hiszen nem csak elkápráztatni, hanem megtartani is szeretnénk vendégeinket. Látogassatok el hozzánk, hogy megtudjátok, milyen is a valódi Bamba élmény!
Modern, európai bisztrókonyhánkban, ételeink összeállításánál nagy figyelmet szentelünk a glutén-, és tejérzékeny vendégeink igényeire, így étlapunkon minden évszakban fellelhetőek a vegetáriánus és a vegán fogások is. Az italkínálatban kizárólag magyar Ginből készült italok és minőségi champagne válogatások szerepelnek. A vegán ételek mellett, idén is nagy sikere van a sós eperrel készült kacsamájnak és az óriás túrógombócnak. Látogasson el éttermünkbe akkor is, amennyiben nem a Zen Garden Resotban szállt meg.
Modern, európai bisztrókonyhánkban, ételeink összeállításánál nagy figyelmet szentelünk a glutén-, és tejérzékeny vendégeink igényeire, így étlapunkon minden évszakban fellelhetőek a vegetáriánus és a vegán fogások is. Az italkínálatban kizárólag magyar Ginből készült italok és minőségi champagne válogatások szerepelnek. A vegán ételek mellett, idén is nagy sikere van a sós eperrel készült kacsamájnak és az óriás túrógombócnak. Látogasson el éttermünkbe akkor is, amennyiben nem a Zen Garden Resotban szállt meg.
Modern, európai bisztrókonyhánkban, ételeink összeállításánál nagy figyelmet szentelünk a glutén-, és tejérzékeny vendégeink igényeire, így étlapunkon minden évszakban fellelhetőek a vegetáriánus és a vegán fogások is. Az italkínálatban kizárólag magyar Ginből készült italok és minőségi champagne válogatások szerepelnek. A vegán ételek mellett, idén is nagy sikere van a sós eperrel készült kacsamájnak és az óriás túrógombócnak. Látogasson el éttermünkbe akkor is, amennyiben nem a Zen Garden Resotban szállt meg.
Éttermünk a japán hagyományoknak és stílusnak megfelelően lett berendezve, kialakítva. Harmonikus környezet, tiszta letisztult formák, kellemes nyugtató színek jellemzik a belső tereket. Magyarországon egyedülállóan éttermünkben kóstolhatja meg házilag készített, kézzel gyúrt japán tésztakülönlegességeinket. A gasztronómiai gyönyörökön túl megismertetjük különleges étkezési szokásokkal, eloszlatjuk a japán ételekkel kapcsolatosan kialakult tévhiteket.
Éttermünk a japán hagyományoknak és stílusnak megfelelően lett berendezve, kialakítva. Harmonikus környezet, tiszta letisztult formák, kellemes nyugtató színek jellemzik a belső tereket. Magyarországon egyedülállóan éttermünkben kóstolhatja meg házilag készített, kézzel gyúrt japán tésztakülönlegességeinket. A gasztronómiai gyönyörökön túl megismertetjük különleges étkezési szokásokkal, eloszlatjuk a japán ételekkel kapcsolatosan kialakult tévhiteket.
Éttermünk a japán hagyományoknak és stílusnak megfelelően lett berendezve, kialakítva. Harmonikus környezet, tiszta letisztult formák, kellemes nyugtató színek jellemzik a belső tereket. Magyarországon egyedülállóan éttermünkben kóstolhatja meg házilag készített, kézzel gyúrt japán tésztakülönlegességeinket. A gasztronómiai gyönyörökön túl megismertetjük különleges étkezési szokásokkal, eloszlatjuk a japán ételekkel kapcsolatosan kialakult tévhiteket.
A Bandula Kisvendéglő kisvárosi környezetben lévő családias vendéglő. Gyors és készséges személyzet, figyelemre méltó borlap fogadja a betérőt a Bandula Kisvendéglőben Hódmezővásárhelyen. Specialitásaik a köcsögleves, a hatalmas, fokhagymás olajban pácolt bécsi szelet, a nagymamánk vasárnapi asztaláról ismert rántott csirkecombfilé vagy akár a kishomoki saláta.
A Bandula Kisvendéglő kisvárosi környezetben lévő családias vendéglő. Gyors és készséges személyzet, figyelemre méltó borlap fogadja a betérőt a Bandula Kisvendéglőben Hódmezővásárhelyen. Specialitásaik a köcsögleves, a hatalmas, fokhagymás olajban pácolt bécsi szelet, a nagymamánk vasárnapi asztaláról ismert rántott csirkecombfilé vagy akár a kishomoki saláta.
A Bandula Kisvendéglő kisvárosi környezetben lévő családias vendéglő. Gyors és készséges személyzet, figyelemre méltó borlap fogadja a betérőt a Bandula Kisvendéglőben Hódmezővásárhelyen. Specialitásaik a köcsögleves, a hatalmas, fokhagymás olajban pácolt bécsi szelet, a nagymamánk vasárnapi asztaláról ismert rántott csirkecombfilé vagy akár a kishomoki saláta.