Pincészetünk a Somló déli oldalán a Kőkonyha szomszédságában található. A Badacsonyi borvidéken, Csobánc-hegy dél-keleti részén is rendelkezünk szőlőterületekkel. Összesen öt hektáron gazdálkodunk, melynek egy részét béreljük. Fajtáink: furmint, juhfark, hárslevelű és olaszrizling. Mindenkit szeretettel várunk, aki kedvet kapott egy somlói borkóstoláshoz, kiránduláshoz.
Pincészetünk a Somló déli oldalán a Kőkonyha szomszédságában található. A Badacsonyi borvidéken, Csobánc-hegy dél-keleti részén is rendelkezünk szőlőterületekkel. Összesen öt hektáron gazdálkodunk, melynek egy részét béreljük. Fajtáink: furmint, juhfark, hárslevelű és olaszrizling. Mindenkit szeretettel várunk, aki kedvet kapott egy somlói borkóstoláshoz, kiránduláshoz.
Pincészetünk a Somló déli oldalán a Kőkonyha szomszédságában található. A Badacsonyi borvidéken, Csobánc-hegy dél-keleti részén is rendelkezünk szőlőterületekkel. Összesen öt hektáron gazdálkodunk, melynek egy részét béreljük. Fajtáink: furmint, juhfark, hárslevelű és olaszrizling. Mindenkit szeretettel várunk, aki kedvet kapott egy somlói borkóstoláshoz, kiránduláshoz.
Az igényesen kialakított patinás birtokközpontban a francia örökség találkozik az arisztokratikus múlttal, a modern technológia a világjáró borász, Molnár Ádám gondolkodásával. Jelenleg 9 ha szőlő képezi a birtokot. Birtokunk egyelőre előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Vállaljuk kis létszámú baráti összejövetelek, vagy esküvők szervezését is.
Az igényesen kialakított patinás birtokközpontban a francia örökség találkozik az arisztokratikus múlttal, a modern technológia a világjáró borász, Molnár Ádám gondolkodásával. Jelenleg 9 ha szőlő képezi a birtokot. Birtokunk egyelőre előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Vállaljuk kis létszámú baráti összejövetelek, vagy esküvők szervezését is.
Az igényesen kialakított patinás birtokközpontban a francia örökség találkozik az arisztokratikus múlttal, a modern technológia a világjáró borász, Molnár Ádám gondolkodásával. Jelenleg 9 ha szőlő képezi a birtokot. Birtokunk egyelőre előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Vállaljuk kis létszámú baráti összejövetelek, vagy esküvők szervezését is.
Borászatunk a mátrai borvidéken, Nagyrédén található családi vállalkozás, mely 10 ha-on gazdálkodik. A farkasmályi pincesor 22. Pince és borháza a látogatók számára nyitott, ahol a valóságos környezetben tekinthető meg, hol készülnek a borok és a kiválasztott fajták. Ugyanitt, az évjáratok kóstolási lehetősége biztosított. A borkóstoláshoz ajánlunk különböző hideg ételeket, de tájjellegű meleg ételspecialitások is megrendelhetők.
Borászatunk a mátrai borvidéken, Nagyrédén található családi vállalkozás, mely 10 ha-on gazdálkodik. A farkasmályi pincesor 22. Pince és borháza a látogatók számára nyitott, ahol a valóságos környezetben tekinthető meg, hol készülnek a borok és a kiválasztott fajták. Ugyanitt, az évjáratok kóstolási lehetősége biztosított. A borkóstoláshoz ajánlunk különböző hideg ételeket, de tájjellegű meleg ételspecialitások is megrendelhetők.
Borászatunk a mátrai borvidéken, Nagyrédén található családi vállalkozás, mely 10 ha-on gazdálkodik. A farkasmályi pincesor 22. Pince és borháza a látogatók számára nyitott, ahol a valóságos környezetben tekinthető meg, hol készülnek a borok és a kiválasztott fajták. Ugyanitt, az évjáratok kóstolási lehetősége biztosított. A borkóstoláshoz ajánlunk különböző hideg ételeket, de tájjellegű meleg ételspecialitások is megrendelhetők.
A Baricska csárda és vendéglő páratlan környezetben, ősszőlők között, Balatonfüred szívében, jelenleg is művelt szőlőbirtok mellett helyezkedik el. A Vadszőlővel fedett teraszról pompás kilátás nyílik a Balatonra. Az 1811-ben kialakított Csárda 2013. nyár eleji megnyitásától kezdve már nem csak a Balaton kiváló halait és a nép szokásait őrző ételeket kínálja, mégis hű marad a tradíciókhoz. Az újra nyíló Baricska Csárda tulajdonosai azt a célt tűzték maguk elé, hogy e vendéglátóhely legyen a gasztronómia, a borkultúra, s a kultúra egy olyan szentélye, amely hirdeti a környékbeli borászatok és magyar ételkészítés hagyományait, hírnevét.
A Baricska csárda és vendéglő páratlan környezetben, ősszőlők között, Balatonfüred szívében, jelenleg is művelt szőlőbirtok mellett helyezkedik el. A Vadszőlővel fedett teraszról pompás kilátás nyílik a Balatonra. Az 1811-ben kialakított Csárda 2013. nyár eleji megnyitásától kezdve már nem csak a Balaton kiváló halait és a nép szokásait őrző ételeket kínálja, mégis hű marad a tradíciókhoz. Az újra nyíló Baricska Csárda tulajdonosai azt a célt tűzték maguk elé, hogy e vendéglátóhely legyen a gasztronómia, a borkultúra, s a kultúra egy olyan szentélye, amely hirdeti a környékbeli borászatok és magyar ételkészítés hagyományait, hírnevét.
A Baricska csárda és vendéglő páratlan környezetben, ősszőlők között, Balatonfüred szívében, jelenleg is művelt szőlőbirtok mellett helyezkedik el. A Vadszőlővel fedett teraszról pompás kilátás nyílik a Balatonra. Az 1811-ben kialakított Csárda 2013. nyár eleji megnyitásától kezdve már nem csak a Balaton kiváló halait és a nép szokásait őrző ételeket kínálja, mégis hű marad a tradíciókhoz. Az újra nyíló Baricska Csárda tulajdonosai azt a célt tűzték maguk elé, hogy e vendéglátóhely legyen a gasztronómia, a borkultúra, s a kultúra egy olyan szentélye, amely hirdeti a környékbeli borászatok és magyar ételkészítés hagyományait, hírnevét.
Halsütő és palacsintázó üzletünk Balatonszemes központjában helyezkedik el a Kisfaludy utcában, mely a község egyik legforgalmasabb része. Fő profilunk a hal, de frissensültek, lángosok, hamburgerek is szerepelnek étlapunkon, nem is beszélve a palacsintákról. A nyári forróságban klimatizált helyiséggel is tudunk szolgálni. Eredeti cseh sör csapolva, illetve magyar kézműves barna és meggyes barna sör is található választékunkban. Az üzlettel szemben nagy parkoló, kerékpáros pihenőhely is van.
Halsütő és palacsintázó üzletünk Balatonszemes központjában helyezkedik el a Kisfaludy utcában, mely a község egyik legforgalmasabb része. Fő profilunk a hal, de frissensültek, lángosok, hamburgerek is szerepelnek étlapunkon, nem is beszélve a palacsintákról. A nyári forróságban klimatizált helyiséggel is tudunk szolgálni. Eredeti cseh sör csapolva, illetve magyar kézműves barna és meggyes barna sör is található választékunkban. Az üzlettel szemben nagy parkoló, kerékpáros pihenőhely is van.
Halsütő és palacsintázó üzletünk Balatonszemes központjában helyezkedik el a Kisfaludy utcában, mely a község egyik legforgalmasabb része. Fő profilunk a hal, de frissensültek, lángosok, hamburgerek is szerepelnek étlapunkon, nem is beszélve a palacsintákról. A nyári forróságban klimatizált helyiséggel is tudunk szolgálni. Eredeti cseh sör csapolva, illetve magyar kézműves barna és meggyes barna sör is található választékunkban. Az üzlettel szemben nagy parkoló, kerékpáros pihenőhely is van.
Családi stílusú étterem. Reggeli, ebéd, vacsora - hétvégén pedig fergeteges bulihangulat a Bárka fedélzetén! Szeged belvárosában, a Roosevelt tér és Móra Ferenc Múzeum között félúton, a belvárosi híd alatt található, 2021 májusában nyíló, melegkonyhával és széleskörű italkínálattal rendelkező bár vagyunk. Exkluzív környezetben igyekszünk, kiemelkedő élményt nyújtani a hozzánk látogatóknak! Hogy mi is az a Bárka élmény, amellyel tőlünk távozhatsz? Képzeld magad a Tisza partjára, mégis a nyüzsgő belváros közepére egy olyan helyre, ahol nap mint nap kellemesen töltheted az időt különböző zenés, kulturális programokkal vagy meccsnézéssel egybekötve.
Családi stílusú étterem. Reggeli, ebéd, vacsora - hétvégén pedig fergeteges bulihangulat a Bárka fedélzetén! Szeged belvárosában, a Roosevelt tér és Móra Ferenc Múzeum között félúton, a belvárosi híd alatt található, 2021 májusában nyíló, melegkonyhával és széleskörű italkínálattal rendelkező bár vagyunk. Exkluzív környezetben igyekszünk, kiemelkedő élményt nyújtani a hozzánk látogatóknak! Hogy mi is az a Bárka élmény, amellyel tőlünk távozhatsz? Képzeld magad a Tisza partjára, mégis a nyüzsgő belváros közepére egy olyan helyre, ahol nap mint nap kellemesen töltheted az időt különböző zenés, kulturális programokkal vagy meccsnézéssel egybekötve.
Családi stílusú étterem. Reggeli, ebéd, vacsora - hétvégén pedig fergeteges bulihangulat a Bárka fedélzetén! Szeged belvárosában, a Roosevelt tér és Móra Ferenc Múzeum között félúton, a belvárosi híd alatt található, 2021 májusában nyíló, melegkonyhával és széleskörű italkínálattal rendelkező bár vagyunk. Exkluzív környezetben igyekszünk, kiemelkedő élményt nyújtani a hozzánk látogatóknak! Hogy mi is az a Bárka élmény, amellyel tőlünk távozhatsz? Képzeld magad a Tisza partjára, mégis a nyüzsgő belváros közepére egy olyan helyre, ahol nap mint nap kellemesen töltheted az időt különböző zenés, kulturális programokkal vagy meccsnézéssel egybekötve.
Komárom belvárosában 2008 óta várjuk szeretettel kedves vendégeinket. A helyiség kialakítása során célunk - az elnevezés jellemzőinek megőrzése mellett - egy egyedi, barátságos hely megalkotása volt. A hajó, mint a szabadság, az utazás, a kaland és a felfedezés szimbóluma szolgált iránytűként munkánk során.
Komárom belvárosában 2008 óta várjuk szeretettel kedves vendégeinket. A helyiség kialakítása során célunk - az elnevezés jellemzőinek megőrzése mellett - egy egyedi, barátságos hely megalkotása volt. A hajó, mint a szabadság, az utazás, a kaland és a felfedezés szimbóluma szolgált iránytűként munkánk során.
Komárom belvárosában 2008 óta várjuk szeretettel kedves vendégeinket. A helyiség kialakítása során célunk - az elnevezés jellemzőinek megőrzése mellett - egy egyedi, barátságos hely megalkotása volt. A hajó, mint a szabadság, az utazás, a kaland és a felfedezés szimbóluma szolgált iránytűként munkánk során.
A családi borászat a borkészítésben ötvözi a tradíciót és a technológiai újításokat. A termékpaletta gerincét az elegáns száraz, és a kevés maradékcukrot tartalmazó félszáraz furmint és hárslevelű borok adják, de készül hárslevelű és sárgamuskotály házasításából létrejött félszáraz cuvée, kiegészülve édes Tokaji borkülönlegességekkel. A cél a nagy minőségű, egyedi borok készítése.
A családi borászat a borkészítésben ötvözi a tradíciót és a technológiai újításokat. A termékpaletta gerincét az elegáns száraz, és a kevés maradékcukrot tartalmazó félszáraz furmint és hárslevelű borok adják, de készül hárslevelű és sárgamuskotály házasításából létrejött félszáraz cuvée, kiegészülve édes Tokaji borkülönlegességekkel. A cél a nagy minőségű, egyedi borok készítése.
A családi borászat a borkészítésben ötvözi a tradíciót és a technológiai újításokat. A termékpaletta gerincét az elegáns száraz, és a kevés maradékcukrot tartalmazó félszáraz furmint és hárslevelű borok adják, de készül hárslevelű és sárgamuskotály házasításából létrejött félszáraz cuvée, kiegészülve édes Tokaji borkülönlegességekkel. A cél a nagy minőségű, egyedi borok készítése.