Zala megyében, három határ ölelésében két órára Budapesttől várunk mindenkit egy másik világba. Több száz hektár érintetlen erdő mellett, csend és nyugalom lesz a társa annak, aki hozzánk érkezik. A madárcsicsergés mellé, számtalan díjat nyert konyha, helyben sült házi kenyér, folyamatosan frissülő étlap és jobbnál jobb zalai nedűk várnak.
Zala megyében, három határ ölelésében két órára Budapesttől várunk mindenkit egy másik világba. Több száz hektár érintetlen erdő mellett, csend és nyugalom lesz a társa annak, aki hozzánk érkezik. A madárcsicsergés mellé, számtalan díjat nyert konyha, helyben sült házi kenyér, folyamatosan frissülő étlap és jobbnál jobb zalai nedűk várnak.
Zala megyében, három határ ölelésében két órára Budapesttől várunk mindenkit egy másik világba. Több száz hektár érintetlen erdő mellett, csend és nyugalom lesz a társa annak, aki hozzánk érkezik. A madárcsicsergés mellé, számtalan díjat nyert konyha, helyben sült házi kenyér, folyamatosan frissülő étlap és jobbnál jobb zalai nedűk várnak.
A Bonnie Restro-ban egy igazán fiatalos, lendületes csapat vár, ahol nem csak a titkokra derül fény, hanem arra is, hogy milyen varázslat történik a konyhában, hogy milyen jó kávéval és reggelivel indíthatod a napod, hogy a pincehelyiségben milyen jót szórakozhatsz DJ-vel, vagy akár milyen jót szurkolhatsz a kivetítőn zajló meccseken!
A Bonnie Restro-ban egy igazán fiatalos, lendületes csapat vár, ahol nem csak a titkokra derül fény, hanem arra is, hogy milyen varázslat történik a konyhában, hogy milyen jó kávéval és reggelivel indíthatod a napod, hogy a pincehelyiségben milyen jót szórakozhatsz DJ-vel, vagy akár milyen jót szurkolhatsz a kivetítőn zajló meccseken!
A Bonnie Restro-ban egy igazán fiatalos, lendületes csapat vár, ahol nem csak a titkokra derül fény, hanem arra is, hogy milyen varázslat történik a konyhában, hogy milyen jó kávéval és reggelivel indíthatod a napod, hogy a pincehelyiségben milyen jót szórakozhatsz DJ-vel, vagy akár milyen jót szurkolhatsz a kivetítőn zajló meccseken!
A badacsonyi táj, a szőlő és a bor tisztelete, szeretete határozta meg családunk szakmaválasztását. Borbély Gyula és Gabriella 1981-ben telepítették el első közös ültetvényüket egy nászajándékba kapott régi családi területen, Badacsonytomajon, ekkor még nem sejtve, hogy a későbbi birtok központ alapjait tették le. A Borbély Családi Pincészetet több generációs családi hagyományú szőlőtermesztésre és borkészítésre épülve, apáról fiúra szállva alapítottuk újjá 1996-ban. 21 ha-os családi birtokunkon a borvidékre jellemző, kiváló szőlőfajtákkal, kiemelkedő dűlőinkkel, a modern és tradícionális technológiák segítségével törekszünk a frissebb stílusútól az egyedi minerális ízvilágú, tartalmas borok termelésére.
A badacsonyi táj, a szőlő és a bor tisztelete, szeretete határozta meg családunk szakmaválasztását. Borbély Gyula és Gabriella 1981-ben telepítették el első közös ültetvényüket egy nászajándékba kapott régi családi területen, Badacsonytomajon, ekkor még nem sejtve, hogy a későbbi birtok központ alapjait tették le. A Borbély Családi Pincészetet több generációs családi hagyományú szőlőtermesztésre és borkészítésre épülve, apáról fiúra szállva alapítottuk újjá 1996-ban. 21 ha-os családi birtokunkon a borvidékre jellemző, kiváló szőlőfajtákkal, kiemelkedő dűlőinkkel, a modern és tradícionális technológiák segítségével törekszünk a frissebb stílusútól az egyedi minerális ízvilágú, tartalmas borok termelésére.
A badacsonyi táj, a szőlő és a bor tisztelete, szeretete határozta meg családunk szakmaválasztását. Borbély Gyula és Gabriella 1981-ben telepítették el első közös ültetvényüket egy nászajándékba kapott régi családi területen, Badacsonytomajon, ekkor még nem sejtve, hogy a későbbi birtok központ alapjait tették le. A Borbély Családi Pincészetet több generációs családi hagyományú szőlőtermesztésre és borkészítésre épülve, apáról fiúra szállva alapítottuk újjá 1996-ban. 21 ha-os családi birtokunkon a borvidékre jellemző, kiváló szőlőfajtákkal, kiemelkedő dűlőinkkel, a modern és tradícionális technológiák segítségével törekszünk a frissebb stílusútól az egyedi minerális ízvilágú, tartalmas borok termelésére.