A Budapest belvárosában található Culinaris Étterem minden nap változatos, friss és szezonális alapanyagokból készített menüsorral várja a gasztronómia és a minőségi ételek szerelmeseit. A reggeli kínálatban megtalálhatók válogatott alapanyagokból készült müzlik, fenséges tojásételek, helyben sütött különleges péksütemények és melegszendvicsek is. A naponta megújuló ebédmenü klasszikus fogásaival (Waldorf saláta, Cobb saláta) és egyedi ételkölteményeivel várják a vendégeket.
A Budapest belvárosában található Culinaris Étterem minden nap változatos, friss és szezonális alapanyagokból készített menüsorral várja a gasztronómia és a minőségi ételek szerelmeseit. A reggeli kínálatban megtalálhatók válogatott alapanyagokból készült müzlik, fenséges tojásételek, helyben sütött különleges péksütemények és melegszendvicsek is. A naponta megújuló ebédmenü klasszikus fogásaival (Waldorf saláta, Cobb saláta) és egyedi ételkölteményeivel várják a vendégeket.
A Budapest belvárosában található Culinaris Étterem minden nap változatos, friss és szezonális alapanyagokból készített menüsorral várja a gasztronómia és a minőségi ételek szerelmeseit. A reggeli kínálatban megtalálhatók válogatott alapanyagokból készült müzlik, fenséges tojásételek, helyben sütött különleges péksütemények és melegszendvicsek is. A naponta megújuló ebédmenü klasszikus fogásaival (Waldorf saláta, Cobb saláta) és egyedi ételkölteményeivel várják a vendégeket.
Óbuda szívében, a régi Goldberger textilgyár impozáns, indusztriális épületében megnyílt Buda legújabb bisztró étterme! A Cut & Barrel Bisztro egyedülálló építészeti megoldásokkal rendelkezik, szezonális alapanyagokkal és magas minőségű konyhatechnológiát alkalmazva készíti a maradandó élményt jelentő ételeit. A baszk és a latin-amerikai kultúra alapjait vegyítő contact-cousine fogásokkal szeretnék megismertetni vendégeiket. A kétféle kultúra összekapcsolásával, egymást harmonikusan kiegészítő, egyedi válogatást hoztak létre. Az ételre, az étkezésekre, mint közösségépítő erőre tekintenek.
Óbuda szívében, a régi Goldberger textilgyár impozáns, indusztriális épületében megnyílt Buda legújabb bisztró étterme! A Cut & Barrel Bisztro egyedülálló építészeti megoldásokkal rendelkezik, szezonális alapanyagokkal és magas minőségű konyhatechnológiát alkalmazva készíti a maradandó élményt jelentő ételeit. A baszk és a latin-amerikai kultúra alapjait vegyítő contact-cousine fogásokkal szeretnék megismertetni vendégeiket. A kétféle kultúra összekapcsolásával, egymást harmonikusan kiegészítő, egyedi válogatást hoztak létre. Az ételre, az étkezésekre, mint közösségépítő erőre tekintenek.
Óbuda szívében, a régi Goldberger textilgyár impozáns, indusztriális épületében megnyílt Buda legújabb bisztró étterme! A Cut & Barrel Bisztro egyedülálló építészeti megoldásokkal rendelkezik, szezonális alapanyagokkal és magas minőségű konyhatechnológiát alkalmazva készíti a maradandó élményt jelentő ételeit. A baszk és a latin-amerikai kultúra alapjait vegyítő contact-cousine fogásokkal szeretnék megismertetni vendégeiket. A kétféle kultúra összekapcsolásával, egymást harmonikusan kiegészítő, egyedi válogatást hoztak létre. Az ételre, az étkezésekre, mint közösségépítő erőre tekintenek.
A Czemiczki család a Tolcsva környéki Rány-, Csető- és Serédi -történelmi besorolás szerint első osztályú- dűlőkben termeszt szőlőt. A Tokaj-Hegyaljai hagyományok, tradíciók valamint a legújabb technológiák ötvözésével készíti borait. Ismerje meg a borászatot személyesen is, jelentkezzen be borkóstolóra vagy látogasson el valamelyik rendezvényükre. Boraikat kényelmesen otthonról webshopon keresztül is megvásárolhatja.
A Czemiczki család a Tolcsva környéki Rány-, Csető- és Serédi -történelmi besorolás szerint első osztályú- dűlőkben termeszt szőlőt. A Tokaj-Hegyaljai hagyományok, tradíciók valamint a legújabb technológiák ötvözésével készíti borait. Ismerje meg a borászatot személyesen is, jelentkezzen be borkóstolóra vagy látogasson el valamelyik rendezvényükre. Boraikat kényelmesen otthonról webshopon keresztül is megvásárolhatja.
A Czemiczki család a Tolcsva környéki Rány-, Csető- és Serédi -történelmi besorolás szerint első osztályú- dűlőkben termeszt szőlőt. A Tokaj-Hegyaljai hagyományok, tradíciók valamint a legújabb technológiák ötvözésével készíti borait. Ismerje meg a borászatot személyesen is, jelentkezzen be borkóstolóra vagy látogasson el valamelyik rendezvényükre. Boraikat kényelmesen otthonról webshopon keresztül is megvásárolhatja.