Ahány évszak, annyi gyümölcs. Már tavasszal elkezdődnek a gyümölcsfesztiválok a gyümölcsfák virágzásának idején. Nyáron beérnek a gyümölcsök, már lehet kóstolni is őket. Az őszi gyümölcs fesztiválok már a gyümölcsök téli tárolásáról is szólnak. Indulnak a lekvárfőzős fesztiválok. Ahány gyümölcs, annyi fesztivál. Főszerepben az alma, a meggy, a szilva, a ribizli, az eper, a cseresznye és még sok ízletes gyümölcs.
Ahány évszak, annyi gyümölcs. Már tavasszal elkezdődnek a gyümölcsfesztiválok a gyümölcsfák virágzásának idején. Nyáron beérnek a gyümölcsök, már lehet kóstolni is őket. Az őszi gyümölcs fesztiválok már a gyümölcsök téli tárolásáról is szólnak. Indulnak a lekvárfőzős fesztiválok. Ahány gyümölcs, annyi fesztivál. Főszerepben az alma, a meggy, a szilva, a ribizli, az eper, a cseresznye és még sok ízletes gyümölcs.
Gyümölcsfesztivál ajánló
Ahány évszak, annyi gyümölcs. Már tavasszal elkezdődnek a gyümölcsfesztiválok a gyümölcsfák virágzásának idején. Nyáron beérnek a gyümölcsök, már lehet kóstolni is őket. Az őszi gyümölcs fesztiválok már a gyümölcsök téli tárolásáról is szólnak. Indulnak a lekvárfőzős fesztiválok. Ahány gyümölcs, annyi fesztivál. Főszerepben az alma, a meggy, a szilva, a ribizli, az eper, a cseresznye és még sok ízletes gyümölcs.
A XXIII. Vecsési Káposztafeszten ismét színvonalas programok várják az érdeklődőket. 2025. szeptember 20-21-én, az egyedülálló gasztronómiai fogások mellett hagyományőrző kulturális csoportok és népszerű zenei előadók szórakoztatják a közönséget. A rendezvény középpontjában a híres vecsési savanyúságok és a káposzta, valamint az abból készült ételek állnak. A sváb hagyományokat énekkel, tánccal, zenével és a népviselet bemutatásával tárjuk a nagyközönség elé.
A XXIII. Vecsési Káposztafeszten ismét színvonalas programok várják az érdeklődőket. 2025. szeptember 20-21-én, az egyedülálló gasztronómiai fogások mellett hagyományőrző kulturális csoportok és népszerű zenei előadók szórakoztatják a közönséget. A rendezvény középpontjában a híres vecsési savanyúságok és a káposzta, valamint az abból készült ételek állnak. A sváb hagyományokat énekkel, tánccal, zenével és a népviselet bemutatásával tárjuk a nagyközönség elé.
A XXIII. Vecsési Káposztafeszten ismét színvonalas programok várják az érdeklődőket. 2025. szeptember 20-21-én, az egyedülálló gasztronómiai fogások mellett hagyományőrző kulturális csoportok és népszerű zenei előadók szórakoztatják a közönséget. A rendezvény középpontjában a híres vecsési savanyúságok és a káposzta, valamint az abból készült ételek állnak. A sváb hagyományokat énekkel, tánccal, zenével és a népviselet bemutatásával tárjuk a nagyközönség elé.