Braun Bősz Pincészet és Wein&Speiz Panzió
A györkönyi Pincehegy közepén két présházban és a présházakat összekötő pincében készítjük, érleljük és tároljuk borainkat. Fehér szőlőből irsai olivért és cserszegi fűszerest készítünk. Vörösboraink nagy része kékfrankos. Természetesen a rosé sem maradhat ki, mely szintén kékfrankosból készül. Rendezünk csoportoknak borkóstolót és borvacsorát. Panziónkban akár 43 főnek is tudunk szállást biztosítani. Wein&Speiz Fogadónkban 10-110 főig várjuk családi, baráti, üzleti rendezvényekre.
Borvacsorák
Szeretünk sok féle ételt kipróbálni és a jól sikerültekhez bort párosítani elsősorban persze a saját készítésű borainkat, de akár az étel nemzetiségéhez illeszkedőt is. Az ilyen párosításokat ősztől tavaszig a havonta megrendezésre kerülő borvacsoráinkon lehet kipróbálni.
Étterem
Éttermünk pénteken és szombaton 17:00 - 23:00 óráig tart nyitva.
Csoportokat, baráti társaságokat, családokat éttermünk 60 főig fogadja.
Borkóstoló
Borkóstolót csoportoknak tartunk.
Svábasztal
A svédasztal alapján mindenki saját maga választ a felkínált ételekből. Viszont a svábasztal Györköny helyi termékeiből, hagyományos ételeiből épül fel. Sonka, szalonna, kolbász, szalámi, töpörtyű, túró, lilahagyma, paprika, alma mindez puha kenyérrel, lekvárokkal, mézzel. Ital is választható az ételekhez.
Rendezvényterem
Rendezvénytermünkben különböző családi céges rendezvényeket lehet tartani. A rendezvényterem az étteremtől külön bejáratokkal, vizesblokkal, bárpulttal, és terasszal rendelkezik. Lakodalmat 110 főig beltérben, a terasz felhasználásával 140 főig tudunk megrendezni.
2021.01.01 - 2021.12.31 |

Falumúzeum Györköny
Az 1983 - ban megnyílt múzeum hagyományosan berendezett lakásbelsőt mutat be - bútorokkal, konyhai és kézműves eszközökkel. A berendezési tárgyakat a lakosok gyűjtötték Kuti Imre kezdeményezése és vezetése mellett. Maga az épület valamikor az 1900 - as évek elején épült a kor építkezési szokásai ... Bővebben