Czemiczki Pincészet
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!

Czemiczki Pincészet


A Czemiczki család a Tolcsva környéki Rány-, Csető- és Serédi -történelmi besorolás szerint első osztályú- dűlőkben termeszt szőlőt. A Tokaj-Hegyaljai hagyományok, tradíciók valamint a legújabb technológiák ötvözésével készíti borait. Ismerje meg a borászatot személyesen is, jelentkezzen be borkóstolóra vagy látogasson el valamelyik rendezvényükre. Boraikat kényelmesen otthonról webshopon keresztül is megvásárolhatja.

Czemiczki Pincészet

Családi borászatunk története 1987-ben 2 hektár bérszőlő művelésével kezdődött. Édesapánk, id. Czemiczki István szőlőtermesztéssel foglalkozott melynek bevételét újbóli területek megvásárlására és betelepítésére fordította. Szőlészként a mai napig arra törekszik, hogy a legmagasabb minőségű bogyókat tudjuk leszüretelni minden évben. Közben testvéremmel, Istvánnal felcseperedtünk és borászati iskolában folytattuk tanulmányainkat, hogy a kiváló alapanyagból a megfelelő szaktudással a Tokaji névhez méltó bort készíthessünk. Legfiatalabb testvérem, Bence a konyhaművészet világát választotta, tudásával borászatunk előtt egy újabb lehetőség nyílt meg: a gasztronómia.

Szüleinket a kitartás jellemzi, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy ma már 17 hektáron gondozzuk és alakítjuk ültetvényeinket. Mindezt tesszük a Tokaj-Hegyaljai hagyományok, tradíciók valamint a legújabb technológiák ötvözésével.

Dűlőterületeink Tolcsván a Rány-, Csető-, Petrács- és Serédi-területeken találhatók. A szőlőfeldolgozó valamint a pince is családi házunk telkén került kialakításra. Borászatunk mára már 500 hl tárolási kapacitással rendelkezik, melyet évről évre bővítünk és korszerűsítünk.

Arra törekszünk, hogy minél többen megismerjenek bennünket. Szívünk szerint a helyszínen mutatnánk meg, milyen is az a Furmint, Hárslevelű, Sárgamuskotály, Kabar, Kövérszőlő vagy Zéta melyekből borainkat készítjük!

Borkostoló

Időpont: folyamatos
Minimum 6 fős  csoportok esetében 5 vagy 7 tételes borkostolás a pincében. Felár ellenében kérhető mellé borkorcsolya.

Forrás: A pincészet honlapja

2021.01.01 - 2021.12.31

Találatok száma: 1
Tolcsva Piac 2021

Tolcsva Piac 2021 2021. március 4.

Termelői piac Tolcsván. A piac minden héten csütörtökön és szombaton tart nyitva 6 és 15 óra között. Bővebben
Találatok száma: 2

Bormúzeum és Borászati Kultúra Háza Tolcsva

Bormúzeum és Borászati Kultúra Háza Tolcsva

Az egykori neves görög borkereskedő dinasztia nevét őrző Constantin-házban berendezett múzeum Tokaj-Hegyalja történelmi borvidékét, az uradalmi, kincstári, állami pincészetek történetét mutatja be. Bővebben


Tolcsvai Szirmay-Waldbott-kastély Látogatóközpont

Tolcsvai Szirmay-Waldbott-kastély Látogatóközpont

A kastély kiállításának középpontjában az egykori nemesi rezidencia fordulatos története és régi birtokosai, a Szirmay és a Waldbott nemesi családok egykor e falak között zajló életének, hétköznapjainak és ünnepeinek a bemutatása áll. A termeken végighaladva audioguide-os vezetés és érintőképernyős ... Bővebben

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Tolcsva Piac 2021
Tolcsva Piac 2021
  • Tolcsva
2021. március 4.

Ez is érdekelheti!


Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás