Élmények egész évben, szeretettel várjuk!

Helia-D Herba-kastély programok 2017

2017. július 29. 3934 Tolcsva, Szent Imre utca 4.

A Helia-D Herba-kastély Tolcsván szeretettel várja érdekelődő vendégeit, látogatóit. A Helia-D Herba-Kastély Gyógynövény- és Szépségközpont a világszerte híres Tokaji Borvidék szívében, Tolcsván nyitotta meg kapuit a szépségápolás és a borvidék örömeire egyaránt fogékony közönség számára. Ez a szemet gyönyörködtető terület a bölcsője a gyógyhatásáról legendásan híres tokaji eszenciának, és itt fogant meg a Helia-D Tokaji Aszús termékcsaládjának az ötlete is.


Események, programok

2017. július 29. szombat 14:00 — 16:00
EGZOTIKUS TESTVAJ-KÉSZÍTÉS

ARGÁN, BARACK, KAKÓ, MANGO, SHEA

Mi a közös bennünk? Mindből készül szépségápolásra alkalmas növényi vaj, melyekkel gyakran találkozhatsz kozmetikumaid összetevő listáján. De vajon, mi fán teremnek? Hogy néznek ki? Milyen az illatuk és állaguk? Melyik mire jó? Most megtudhatod! Sőt, nálunk egy varázsos, egzotikus testvajat is készíthetsz belőlük, saját igényedre szabva, melyet természetesen magaddal vihetsz. Akik a Zelka Testvajat kedvelik, ezért a kozmetikumért is rajongani fognak. Gyertek, csatlakozzatok hozzánk!

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

RÉSZVÉTELI DÍJ

Early bird ár: 3900 Ft/fő, 2017. július 22-ig történő regisztrációval

Teljes ár: 4900 Ft/fő

Minimum létszám: 5 fő, maximum létszám: 10 fő

EXTRA AJÁNLAT: résztvevőink vendégeink egy gyógynövényes frissítőre és 15 % ÁRENGEDMÉNYT kapnak a Herba-kastély Caféban kapható ZELKA kozmetikumokra.

VÁRUNK SZERETETTEL!

Forrás: Szervezők


2017.07.29.