Élmények egész évben, szeretettel várjuk!
Élmények egész évben, szeretettel várjuk!

Helia-D Herba-kastély programok 2017

A Helia-D Herba-kastély Tolcsván szeretettel várja érdekelődő vendégeit, látogatóit. A Helia-D Herba-Kastély Gyógynövény- és Szépségközpont a világszerte híres Tokaji Borvidék szívében, Tolcsván nyitotta meg kapuit a szépségápolás és a borvidék örömeire egyaránt fogékony közönség számára. Ez a szemet gyönyörködtető terület a bölcsője a gyógyhatásáról legendásan híres tokaji eszenciának, és itt fogant meg a Helia-D Tokaji Aszús termékcsaládjának az ötlete is.


Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Események, programok

Nyári gyógynövénytúra Tolcsván
2017. augusztus 12., 10:00–12:30

GYÓGYNÖVÉNY-TÚRA
Nyár derekán dúskálunk a gyógynövényekben. Orbáncfű, katángkóró,, cickafark, vadmajoránna, menták sokasága… Igazi növényáradat fogad minket a határban. A Herba-kastély Szépségkertje is szivárványszínben hullámzik a virágok tengerétől. Kihagyhatatlan időszak a gyógynövény-gyűjtésre és feldolgozásra. Botanikusunkkal most a Boglyas-dűlőbe indulunk Tolcsva határába, hogy mindent megtudjunk az itt tenyésző növényekről. Csatlakozz hozzánk!

INDULÁS: 10:00 a Helia-D Herba-kastély Szépségkertjéből
ÉRKEZÉS: 11:30, Helia-D Herba-kastély Caféba, ahol a résztvevők vendégeink egy 1 csésze jeges herbateáara

RÉSZVÉTELI DÍJ: 1500 Ft / fő
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Minimum létszám: 5 fő

HERBA-KOZMETIKUM KÉSZÍTÉS
Hallottál már az orbáncfű csodálatos ránctalanító hatásáról? Megismerheted a Szent János vértanúról elnevezett vérvörös orbáncolaj titkát és orbáncfű-tinktúrát is készítünk a résztvevőkkel. A nyári hőség legyőzésére pedig egy igazán frissítő, bőrmegújító mentás testradír kikeverése lesz a záróakkord. A sikerre jeges herba-teával koccintunk!

IDŐPONT: 2017.08.12., 11:30-12:30
Helyszín: Helia-D Herba-kastély (Tolcsva, Szent Imre u. 4.), Gyógynövény-feldolgozó

RÉSZVÉTELI DÍJ: 1500 Ft / fő
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Minimum létszám: 5 fő

Forrás: Szervezők