Fedezze fel velünk az őszi színekben pompázó természetet a mesebeli Tisza-tónál!
Fedezze fel velünk az őszi színekben pompázó természetet a mesebeli Tisza-tónál!
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Tóparti wellness pihenés idilli környezetben Gyopárosfürdőn!
Tóparti wellness pihenés idilli környezetben Gyopárosfürdőn!

Kempingünkben 200 diófa enyhet adó lombja várja a sátorozókat. Keletről a város, délről és nyugatról szántók, míg északról keskeny erdősáv határolja több mint egy hektár területünket. A kemping három csillag besorolású, parkosított, sima, füves talajú.


Kempingünk Balatonföldvár nyugati határában található egy dombtetőn a 70-es út felett. Keletről a város, délről és nyugatról szántók, míg északról keskeny erdősáv határolja.

Három csillagos besorolású, területe több mint egy hektár, parkosított, sima, füves talajú, ahol majd kétszáz diófa nyújt enyhülést a pihenni vágyóknak. Szerencsés fekvésének köszönhetően még a legnagyobb melegben is enyhe szellő enyhíti a forróságot .

1992-ben nyitottunk, célunk egy barátságos, családias hangulatú kemping létrehozása volt. Olyan kis szigetre gondoltunk ahol a kisgyermekes családok, diákok és fiatalok, de az idősebb párok is jól érzik magukat, ahol "világmegváltó" beszélgetéseket lehet folytatni az esti tábortűznél egy pohár ital mellett, vagy hajnalig tartó kártyacsatákat a teraszon. Olyan kis szigetre, ahol köszönnek egymásnak, és beszélgetnek egymással az emberek, ahol barátságok szövődnek, ahol a külföldi vendégekkel beszélgetve rájöhetünk, mennyire hasonlóak vagyunk.

A vonattal érkezőkért (előzetes egyeztetés alapján) az állomásra megyünk és távozáskor ugyanoda vissza is szállítjuk őket.

Főzőhelységünk gáztűzhellyel, mikróval és hűtővel is felszerelt.

A szabadtűz mestereinek különböző méretű bográcsokkal, nyársakkal, esetleg tüzifával is szolgálhatunk, és ha mégsem sikerül az étel - akkor sincs baj – pizza is rendelhető nálunk.

Balatoni motorcsónak kirándulások, sétahajózások megszervezésében is segítünk, de ha csak a gumimatracokat kell felfújni - azt is megoldjuk .

A gyereket EU komform játszótér várja hintával, homokozóval, csúzdavárral.

Az "idősebbeknek" pedig –kérésre- internet hozzáférést biztosítunk.

A lakókocsik 4-5 fő részére nyújtanak szállást, ennek megfelelően vannak ágyneművel (kis és nagy párna,paplan + ágynemű huzat) valamint evőeszközökkel (pohár ,tányérok stb) felszerelve, az elősátorban kertibútor és szőnyeg található.

A telepített lakókocsik napidíja magában foglalja a lakók szállásdíját (a névleges kapacitásig) és az áramdíjat is – az idegenforgalmi adó külön fizetendő


Szolgáltatásaink: vasalási lehetőség, meleg ital hűtő, tűzrakó hely, elsősegély nyújtás, főzőhelyiség, árnyas camping, állatot engedünk, kerített camping, elektromos csatlakozók, melegvizes mosogatók, melegvizes mosdók, melegvíz használat, hideg-meleg vizes mosdó, fedett társalgó, játszótér, 3csillagos camping

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Diós Camping