Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Diós Camping
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Diós Camping

Kempingünkben 200 diófa enyhet adó lombja várja a sátorozókat. Keletről a város, délről és nyugatról szántók, míg északról keskeny erdősáv határolja több mint egy hektár területünket. A kemping három csillag besorolású, parkosított, sima, füves talajú.

További információk


Még több a településen (Balatonföldvár):

Kempingünk Balatonföldvár nyugati határában található egy dombtetőn a 70-es út felett. Keletről a város, délről és nyugatról szántók, míg északról keskeny erdősáv határolja.

Három csillagos besorolású, területe több mint egy hektár, parkosított, sima, füves talajú, ahol majd kétszáz diófa nyújt enyhülést a pihenni vágyóknak. Szerencsés fekvésének köszönhetően még a legnagyobb melegben is enyhe szellő enyhíti a forróságot .

1992-ben nyitottunk, célunk egy barátságos, családias hangulatú kemping létrehozása volt. Olyan kis szigetre gondoltunk ahol a kisgyermekes családok, diákok és fiatalok, de az idősebb párok is jól érzik magukat, ahol "világmegváltó" beszélgetéseket lehet folytatni az esti tábortűznél egy pohár ital mellett, vagy hajnalig tartó kártyacsatákat a teraszon. Olyan kis szigetre, ahol köszönnek egymásnak, és beszélgetnek egymással az emberek, ahol barátságok szövődnek, ahol a külföldi vendégekkel beszélgetve rájöhetünk, mennyire hasonlóak vagyunk.

A vonattal érkezőkért (előzetes egyeztetés alapján) az állomásra megyünk és távozáskor ugyanoda vissza is szállítjuk őket.

Főzőhelységünk gáztűzhellyel, mikróval és hűtővel is felszerelt.

A szabadtűz mestereinek különböző méretű bográcsokkal, nyársakkal, esetleg tüzifával is szolgálhatunk, és ha mégsem sikerül az étel - akkor sincs baj – pizza is rendelhető nálunk.

Balatoni motorcsónak kirándulások, sétahajózások megszervezésében is segítünk, de ha csak a gumimatracokat kell felfújni - azt is megoldjuk .

A gyereket EU komform játszótér várja hintával, homokozóval, csúzdavárral.

Az "idősebbeknek" pedig –kérésre- internet hozzáférést biztosítunk.

A lakókocsik 4-5 fő részére nyújtanak szállást, ennek megfelelően vannak ágyneművel (kis és nagy párna,paplan + ágynemű huzat) valamint evőeszközökkel (pohár ,tányérok stb) felszerelve, az elősátorban kertibútor és szőnyeg található.

A telepített lakókocsik napidíja magában foglalja a lakók szállásdíját (a névleges kapacitásig) és az áramdíjat is – az idegenforgalmi adó külön fizetendő


Szolgáltatásaink: vasalási lehetőség, meleg ital hűtő, tűzrakó hely, elsősegély nyújtás, főzőhelyiség, árnyas camping, állatot engedünk, kerített camping, elektromos csatlakozók, melegvizes mosogatók, melegvizes mosdók, melegvíz használat, hideg-meleg vizes mosdó, fedett társalgó, játszótér, 3csillagos camping

Még több a településen (Balatonföldvár):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer