Euro-Ring Versenypálya és Rendezvényközpont Örkény
Gyere és tölts el egy felejthetetlen gyereknapi hétvégét a családdal!
Gyere és tölts el egy felejthetetlen gyereknapi hétvégét a családdal!
Rövidesen megnyit az Interaktív Bányászati Kiállítás a Tulipános Házban!
Rövidesen megnyit az Interaktív Bányászati Kiállítás a Tulipános Házban!
Pünkösdi Fesztivállal indul a siófoki nyár sok izgalmas programmal!
Pünkösdi Fesztivállal indul a siófoki nyár sok izgalmas programmal!
Bor, zene, boldogság… ez a BOLDOGkisfalud Feszt Tokaj-Hegyalja szívében
Bor, zene, boldogság… ez a BOLDOGkisfalud Feszt Tokaj-Hegyalja szívében
Gyulai nyári wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai nyári wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Euro-Ring Versenypálya és Rendezvényközpont Örkény


Autó és motorversenyek, márkabemutatók, konferenciák, szakmai tréningek, filmforgatások, sajtórendezvények, csapatépítések, állófogadások az Euró-Ring versenypálya és rendezvényközpont szolgáltatásai.

Versenypálya

Az Euro-Ring Versenypálya és Rendezvényközpont Budapesttől 52 kilométerre, az M5-ös autópálya mentén, Örkény határában található. A komplexum gyakorlatilag az autópálya mellett fekszik – a lehajtó közvetlenül a létesítmény bejáratához vezet. A versenypálya teljes hossza 2750m – ebből a célegyenes 330 m. A célegyenesben elérhető legnagyobb sebesség megközelítőleg 180 km/h. A pálya szélessége a célegyenesben 12 méter, a többi szakaszon, – átlagosan – 10 méterre csökken. A 9 cm-es aszfaltvastagságú versenypálya kiváló minőségű burkolata minden igényt kielégít, mind a nagyközönség számára szervezett nyílt napokra, mind pedig a professzionális feltételeket igénylő autó és motor versenyekre is alkalmas.

A 2750 m hosszú Euro-Ring rendkívül technikás versenypálya. Speciális építésmódjának köszönhetően több alternatív vonalvezetés kialakításra nyújt lehetőséget. A pálya fennállása óta számos motor, gokart illetve autóversenyeknek adott otthont. A versenyek mellett egyedi elbírálás alapján szívesen biztosítunk lehetőséget különböző kategóriájú versenyautók és motorok edzéseinek.

Gokart pálya

Az Euro-Ring Versenypálya és Rendezvényközpont szabadtéri gokart pályája 600 méter hosszú, gumifalakkal határolt, átlagosan 8 méter szélességben áll rendelkezésre. Mind gyakorlásra, mind pedig versenyzésre is kiválóan alkalmas. Pályánk az elmúlt évek során számos professzionális gokart rendezvénynek biztosított helyszínt. A kimondottan technikásra kialakított pályavonal tanulásra és versenyzésre is kiválóan alkalmas, melyben nagy szerepe van a kiváló minőségű aszfalt miatti megfelelő tapadásnak.

Off road pálya

Az Euro-Ring Versenypálya és Rendezvényközpont sokrétű Off-Road pályája igazán nagy kihívás sofőr és jármű részére is. Kapaszkodó és ereszkedő, oldaldőlés és ingoványos talajon való manőverezés is pályánk sajátossága, mely 5000 nm-en terül el. Saját szervezésű, egész évben működő off-road élmény és vezetéstechnikai programokkal, valamint egyedi pályabérlési lehetőségekkel is állunk az érdeklődők rendelkezésére.

A pálya folyamatos továbbfejlesztése egyre újabb és újabb lehetőségeket biztosít vendégeik számára. Az áthelyezett főbejárat, az újjáépült büfé, a 310 négyzetméternyi új konferenciaterem, az új VIP-részleg mind azt a célt szolgálják, hogy jelenlegi és jövőbeni partnereik még komfortosabban érezzék magukat. Immár 24 db felújított box várja a versenyzőket és csapatukat. Az új toronyépület ad helyet a versenybíróságnak, az újonnan épített járható teraszról pedig az egész pálya beláthatóvá vált.

Vezetéstechnikai tanpálya

Az Euro-Ring Versenypálya és Rendezvényközpont vezetéstechnikai tanpálya a versenypálya északi részén helyezkedik el. Kialakítását és technikai felszereltségét tekintve alkalmas vizes és jeges úti szimulációk, vészfékezés-célfékezés, ABS rendszer tapasztalása, helyes manőverezés, kerülés és ESP rendszer tapasztalása, íveken történő autózás, alacsony majd közepes tempójú kerülő manőverezés gyakorlására. Vezetéstechnikai tréningeink célja, hogy tapasztalt szakinstruktoraink segítségével oktassuk a résztvevőknek, hogy veszélyes helyzetekben miként reagáljanak magabiztosan, ezzel elkerülhetővé téve a súlyos közlekedési baleseteket.

EGYEDI RENDEZVÉNYEK

A pályát fekvése, fővároshoz való közelsége, valamint infrastruktúrája tökéletesen alkalmassá teszi egyedi rendezvények lebonyolítására. Autóbemutatók, márkatalálkozók, szakmai tréningek, sajtórendezvények, céges tréningek és állófogadások – az Euro-Ring fennálása óta számos sikeres rendezvénynek adott otthont.

Két – egyenként 750 négyzetméteres – változatosan berendezhető, könnyen szeparálható, jól bevilágítható hangáruk kiválóan alkalmas nagyobb teret igénylő, akár több száz résztvevős események lebonyolítására. VIP részlegük, valamint jól felszerelt – 180, ill. 130 négyzetméteres alapterületű – konferencia-termeik tökéletesen alkalmasak prezentációk, üzleti tárgyalások lebonyolítására. A pályán a helikopteres leszállási lehetőség is biztosított.

Kiemelt partnerként kezelik a rendezvényszervező cégeket, PR-ügynökségeket, valamint a belföldi utazásszervező-irodákat. A pálya által nyújtott lehetőségek különösképpen alkalmasak egész napos programok megszervezésére.

Az Euro-Ring által nyújtott szolgáltatások összessége (vezetéstechnikai tréning, off-road pálya, go-kart, drift) kiválóan alkalmas csapatépítő, ösztönző és egyben kikapcsolódást jelentő tréningek lebonyolítására.

Partnereik a programokhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásokhoz (catering, hostess-szolgálat, kiállítás-kivitelezők, szakmai előadók) saját alvállalkozójukat is igénybe vehetik. Amennyiben szükséges, úgy e speciális rendezvények egyedi igényeinek kielégítésében is segítséget nyújtanak.

Forrás: Euro-Ring weboldala

2022.01.01 - 2022.12.31

Találatok száma: 1
Karthago koncertek 2022

Karthago koncertek 2022 2022. július 16.

A KARTHAGO együttes ma Magyarországon és közép-Európában is, az egyetlen olyan élő, igazi rocklegenda, amelynek tagjai, az 1979-es megalakulásuktól kezdődően, a mai napig is aktívan, változtatás nélkül, együtt muzsikálnak! Ennek a kivételes hitelességnek és természetesen az erőteljes, emellett ... Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 3 000 Ft JEGYVÁSÁRLÁSTalálatok száma: 2
Csutorás Nemzetközi Népzenei és Néptánc Tábor 2022

Csutorás Nemzetközi Népzenei és Néptánc Tábor 2022 2022. augusztus 7 - 14.

A Csutorás Nemzetközi Népzenei és Néptánc tábor már évtizedek óta találkozási pont, ahol hivatásos zenészek, táncosok, népművelők, adatközlők, népművészek és a tanulni vágyók új csoportjai - országhatáron innen és túl - teremtenek évről évre életre szóló élményt. Bővebben


Örkény Piac 2022

Örkény Piac 2022 2022.01.01. - 12.31.

Örkény városi piac. A piac szombat és szerdai napokon reggel 6 és 12 óra közt tart nyitva. Bővebben
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Érdemes felkeresni!


Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Örkényi programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események