Euro-Ring Versenypálya és Rendezvényközpont Örkény
Irány Székesfehérvár! Kedvezménykártya szállóvendégeknek.
Irány Székesfehérvár! Kedvezménykártya szállóvendégeknek.
Új autó nagycsaládos támogatássa?  Touran már 5 915 000 Ft-tól Porsche Bónusz finanszírozással!
Új autó nagycsaládos támogatássa?  Touran már 5 915 000 Ft-tól Porsche Bónusz finanszírozással!
Új autó jó áron! SUV modellek már 5 912 000 Ft-tól!
Új autó jó áron! SUV modellek már 5 912 000 Ft-tól!
Újra vár Hévíz felnőttbarát szállodája a BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Újra vár Hévíz felnőttbarát szállodája a BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Gyulai pünködi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai pünködi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!

Euro-Ring Versenypálya és Rendezvényközpont Örkény


Autó és motorversenyek, márkabemutatók, konferenciák, szakmai tréningek, filmforgatások, sajtórendezvények, csapatépítések, állófogadások az Euró-Ring versenypálya és rendezvényközpont szolgáltatásai.

Versenypálya

Az Euro-Ring Versenypálya és Rendezvényközpont Budapesttől 52 kilométerre, az M5-ös autópálya mentén, Örkény határában található. A komplexum gyakorlatilag az autópálya mellett fekszik – a lehajtó közvetlenül a létesítmény bejáratához vezet. A versenypálya teljes hossza 2750m – ebből a célegyenes 330 m. A célegyenesben elérhető legnagyobb sebesség megközelítőleg 180 km/h. A pálya szélessége a célegyenesben 12 méter, a többi szakaszon, – átlagosan – 10 méterre csökken. A 9 cm-es aszfaltvastagságú versenypálya kiváló minőségű burkolata minden igényt kielégít, mind a nagyközönség számára szervezett nyílt napokra, mind pedig a professzionális feltételeket igénylő autó és motor versenyekre is alkalmas.

A 2750 m hosszú Euro-Ring rendkívül technikás versenypálya. Speciális építésmódjának köszönhetően több alternatív vonalvezetés kialakításra nyújt lehetőséget. A pálya fennállása óta számos motor, gokart illetve autóversenyeknek adott otthont. A versenyek mellett egyedi elbírálás alapján szívesen biztosítunk lehetőséget különböző kategóriájú versenyautók és motorok edzéseinek.

Gokart pálya

Az Euro-Ring Versenypálya és Rendezvényközpont szabadtéri gokart pályája 600 méter hosszú, gumifalakkal határolt, átlagosan 8 méter szélességben áll rendelkezésre. Mind gyakorlásra, mind pedig versenyzésre is kiválóan alkalmas. Pályánk az elmúlt évek során számos professzionális gokart rendezvénynek biztosított helyszínt. A kimondottan technikásra kialakított pályavonal tanulásra és versenyzésre is kiválóan alkalmas, melyben nagy szerepe van a kiváló minőségű aszfalt miatti megfelelő tapadásnak.

Off road pálya

Az Euro-Ring Versenypálya és Rendezvényközpont sokrétű Off-Road pályája igazán nagy kihívás sofőr és jármű részére is. Kapaszkodó és ereszkedő, oldaldőlés és ingoványos talajon való manőverezés is pályánk sajátossága, mely 5000 nm-en terül el. Saját szervezésű, egész évben működő off-road élmény és vezetéstechnikai programokkal, valamint egyedi pályabérlési lehetőségekkel is állunk az érdeklődők rendelkezésére.

A pálya folyamatos továbbfejlesztése egyre újabb és újabb lehetőségeket biztosít vendégeik számára. Az áthelyezett főbejárat, az újjáépült büfé, a 310 négyzetméternyi új konferenciaterem, az új VIP-részleg mind azt a célt szolgálják, hogy jelenlegi és jövőbeni partnereik még komfortosabban érezzék magukat. Immár 24 db felújított box várja a versenyzőket és csapatukat. Az új toronyépület ad helyet a versenybíróságnak, az újonnan épített járható teraszról pedig az egész pálya beláthatóvá vált.

Vezetéstechnikai tanpálya

Az Euro-Ring Versenypálya és Rendezvényközpont vezetéstechnikai tanpálya a versenypálya északi részén helyezkedik el. Kialakítását és technikai felszereltségét tekintve alkalmas vizes és jeges úti szimulációk, vészfékezés-célfékezés, ABS rendszer tapasztalása, helyes manőverezés, kerülés és ESP rendszer tapasztalása, íveken történő autózás, alacsony majd közepes tempójú kerülő manőverezés gyakorlására. Vezetéstechnikai tréningeink célja, hogy tapasztalt szakinstruktoraink segítségével oktassuk a résztvevőknek, hogy veszélyes helyzetekben miként reagáljanak magabiztosan, ezzel elkerülhetővé téve a súlyos közlekedési baleseteket.

EGYEDI RENDEZVÉNYEK

A pályát fekvése, fővároshoz való közelsége, valamint infrastruktúrája tökéletesen alkalmassá teszi egyedi rendezvények lebonyolítására. Autóbemutatók, márkatalálkozók, szakmai tréningek, sajtórendezvények, céges tréningek és állófogadások – az Euro-Ring fennálása óta számos sikeres rendezvénynek adott otthont.

Két – egyenként 750 négyzetméteres – változatosan berendezhető, könnyen szeparálható, jól bevilágítható hangáruk kiválóan alkalmas nagyobb teret igénylő, akár több száz résztvevős események lebonyolítására. VIP részlegük, valamint jól felszerelt – 180, ill. 130 négyzetméteres alapterületű – konferencia-termeik tökéletesen alkalmasak prezentációk, üzleti tárgyalások lebonyolítására. A pályán a helikopteres leszállási lehetőség is biztosított.

Kiemelt partnerként kezelik a rendezvényszervező cégeket, PR-ügynökségeket, valamint a belföldi utazásszervező-irodákat. A pálya által nyújtott lehetőségek különösképpen alkalmasak egész napos programok megszervezésére.

Az Euro-Ring által nyújtott szolgáltatások összessége (vezetéstechnikai tréning, off-road pálya, go-kart, drift) kiválóan alkalmas csapatépítő, ösztönző és egyben kikapcsolódást jelentő tréningek lebonyolítására.

Partnereik a programokhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásokhoz (catering, hostess-szolgálat, kiállítás-kivitelezők, szakmai előadók) saját alvállalkozójukat is igénybe vehetik. Amennyiben szükséges, úgy e speciális rendezvények egyedi igényeinek kielégítésében is segítséget nyújtanak.

Forrás: Euro-Ring weboldala

2021.01.01 - 2021.12.31

Találatok száma: 2
Örkény Piac 2021

Örkény Piac 2021 2021. május 19.

Örkény városi piac. A piac szombat és szerdai napokon reggel 6 és 12 óra közt tart nyitva. Bővebben


Porsche Racing Day pályanap és márka találkozó 2021 Örkény

Porsche Racing Day pályanap és márka találkozó 2021 Örkény 2021. augusztus 22.

A 2021-es Nemzetközi Skoda Találkozó és Racing Day keretein belül - de külön Porsche futamokkal és elkülönített Porsche részen megrendezésre kerülő pályanapunk helyszíne az Euroring versenypálya. A létszám limitált és betelt! Az időmérést a Chronomoto fogja végezni, transzponderes rendszerrel, élő ... Bővebben
Találatok száma: 1
Csutorás Nemzetközi Népzenei és Néptánc Tábor 2021

Csutorás Nemzetközi Népzenei és Néptánc Tábor 2021 2021. augusztus 1 - 8.

A Csutorás Nemzetközi Népzenei és Néptánc tábor már évtizedek óta találkozási pont, ahol hivatásos zenészek, táncosok, népművelők, adatközlők, népművészek és a tanulni vágyók új csoportjai - országhatáron innen és túl - teremtenek évről évre életre szóló élményt. A következő Csutorás Tábor időpontja: ... Bővebben
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Örkény Piac 2021
Örkény Piac 2021
  • Örkény
2021. május 19.

Érdemes felkeresni!

Ez is érdekelheti!

Aktív Park Budapest
Aktív Park Budapest
  • Budapest
  • XVII. kerület

Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Örkényi programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események