Extrém Paintball Pestszentimre
Irány Székesfehérvár! Kedvezménykártya szállóvendégeknek.
Irány Székesfehérvár! Kedvezménykártya szállóvendégeknek.
Új autó nagycsaládos támogatássa?  Touran már 5 915 000 Ft-tól Porsche Bónusz finanszírozással!
Új autó nagycsaládos támogatássa?  Touran már 5 915 000 Ft-tól Porsche Bónusz finanszírozással!
Új autó jó áron! SUV modellek már 5 912 000 Ft-tól!
Új autó jó áron! SUV modellek már 5 912 000 Ft-tól!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!

Extrém Paintball Pestszentimre


Változatos, izgalmas, paintball helyszínt keresel, vadregényes környezetben, Budapest határán belül? A legjobb helyen jársz, várunk kültéri paintball pályánkon Budapesten a 18. kerületben, a Szövet utcai volt Légvédelmi Laktanya területén.

Pestszentimrei paintball pálya - Budapesten a 18. kerületben

Be kell vallanunk, hogy bár 1998 óta szervezünk paintball játékokat Pestszentimrei helyszínünkön, még mindig minden egyes belépéskor megdobogtatja szívünket a hely varázsa. Reméljük, a hatás nálad sem marad el, hiszen egy autentikus környezettel semmi sem ér fel, ha paintball helyszínről van szó.

A hatalmas, 27 hektáros kiterjedésű helyszínen 9 különböző típusú, változatos pályát alakítottunk ki, melyeken körforgásszerű rendben, egyik pályáról a másikra haladva zajlik a játék. Teszteld a különböző stílusú pályákat, és derítsd ki, milyen típusú játékos vagy! A sokszínűség garantált, mint ahogyan az is, hogy előbb fáradsz el, minthogy a tesztelés végére érnél.

Paintball pályánk területén a kulturált játék biztosítására öltözőt, zuhanyzót, WC-t, illetve őrzött parkolót alakítottunk ki játékosaink számára.

1-2. Speed pályák robbanékony típusoknak, vagy egyszerűen a gyorsaság kedvelőinek
A pályarendszer első egységét a Laktanya bevezető részénél elhelyezkedő, fás-bokros és természetes fedezékekkel teletűzdelt speed pályák alkotják, amelyek gyors, pörgő ütemű játékra adnak lehetőséget. Az intenzív kezdést további izgalmak követik!

3-4. Fás-dombos paintball pályák a woodsball szerelmeseinek
A laktanya második nagy egysége a volt rakétabázis, kilövőállásokkal, bunkerekkel és kisebb kiszolgáló épületekkel. Az egykori tervezők ideális paintball területet varázsoltak ide, hiszen a mesterséges dombokkal, kisebb-nagyobb facsoportokkal álcázott terület optimális környezetet nyújt komoly, akár 50-100 fős ütközetek lebonyolítására is. Emellett természetesen kisebb csapatok is találnak maguknak megfelelően körülhatárolt hadszíntereket.

5-6-7-8. Épületek által tagolt paintball pályák az eredeti atmoszféra varázsával
A területet több ponton is épületes részek tagolják, melyek már puszta jelenlétükkel is képesek különleges hangulatot kölcsönözni az általuk határolt paintball pályáknak. Közéjük tartozik a volt legénységi szállás, étterem, parancsnoki épület, és egyéb más kiszolgáló helyiségek.

9. Erdős-bokros paintball pálya a taktikai elemek szerelmeseinek
A Központ hátsó részét foglalja el a több részre osztott, sokak szerint leghangulatosabb terület, egy nagyobb méretű, összefüggő erdő, melyet gyér aljnövényzete kiválóan alkalmassá tesz a játékra.

Szolgáltatások

Paintball baráti társaságoknak
Várunk szeretettel Téged és barátaidat, egészen néhány főtől akár száz feletti létszámban is. Pályáink változatos kialakítása, minőségi felszereléseink, valamint játékvezetőink tapasztalata garanciát jelent számodra az élménnyel teli játékra. Mivel tudjuk, hogy mint minden más kikapcsolódás esetén, a jó paintball rendezvénnyel kapcsolatos elképzelések is személyenként eltérőek lehetnek, igyekszünk különböző tudásszintű, habitusú és életkorú játékosaink igényeit figyelembe venni. Légy tehát akár 12, akár 99 éves, teljesen kezdő, vagy tapasztalt, haladó szinten, biztos lehetsz benne, hogy nálunk megtalálod a számodra megfelelő pályát, és játékváltozatot.

Rendezvényeinken a paintball nem az egyszerű egymásra lövöldözést jelenti, hanem sokkal több ennél: önmagukban is regényes helyszíneinken, izgalmas tereptárgyak között változatos és élvezetes feladatsorokkal, forgatókönyvekkel, scenariókkal várunk.

A lehetőségek az egyszerűtől a komplexig terjednek, melyek közül ízelítőként álljon néhány egyszerű, de mégis népszerű alaptípus a következőkben.

Paintball programok gyermekeknek
Tapasztalataink szerint már a 12-18 éves korosztály számára is remek választás különleges programként a paintball, születésnapi ajándékként pedig egyszerűen páratlan. 

Praktikus tudnivaló, hogy a 12 és 18 év közötti korosztály élvezetes játékához a saját korcsoportból kikerülő játékostársak szükségeltetnek, a felnőttek elleni küzdelem, akárcsak a kisebb gyerekek nagyobbak elleni csatája nem javasolt. A jelentkezéshez ezért célszerű megfelelő létszámú - min. 6-8 fős - társaságot szervezni hasonló korúakból.

12 és 18 év között a gyerekektől a paintball játékban való részvételt jóváhagyó írásos szülői engedélyt kérünk, 12 és 14 év között pedig emellett legalább egy felnőtt kísérő jelenléte is szükséges.

Gyermek paintball szervezésében meglévő több éves hátterünknek köszönhetően nemcsak a szükséges elméleti és gyakorlati tudnivalóknak, hanem a megfelelő felszereléseknek is birtokában vagyunk, így a gyerekeket korosztályuk méreteinek megfelelő védőoverállal és mellkasvédővel várjuk.

Paintball rendezvények céges alkalmakra - ajánlatunk cégeknek
Rendezvényeink remek fő- vagy háttérprogramként szolgálnak a legkülönbözőbb vállalati alkalmakkor, legyen szó csapatépítésről, családi napról, vagy két szakmai program közötti lazításról. Munkatársaink a vállalati paintball rendezvények szervezése terén több éves tapasztalattal rendelkeznek, s ennek köszönhetően felkészültek vagyunk magas színvonalú, testre szabott szolgáltatás nyújtására. Fontos számunkra, hogy rugalmas szervezéssel, a felmerülő igényeknek minden szempontból megfelelő programok összeállításával, emlékezetes és minőségi rendezvényeket hozzunk létre. Kiegészítő szolgáltatásaink révén komplex programlehetőségeket tudunk ajánlani.

Paintball partik születésnapra, legény- és leánybúcsúkra
Paintball pályáink egyre népszerűbbé válnak születésnapi partik, legény- és leánybúcsúk és egyéb speciális alkalmak helyszíneként is. Kiegészítő szolgáltatásaink is rendelkezésre állnak a nap további színesítéséhez. Az már csak hab a tortán, hogy az ünnepeltet 10 fős összlétszám felett cégünk alapdíj-mentes játékkal várja.

Forrás: A pálya honlapja

2021.01.01 - 2021.12.31

Találatok száma: 14
Bolhapiac Budapest 2021. Lőrinci Bolhapiac

Bolhapiac Budapest 2021. Lőrinci Bolhapiac 2021. május 4 - 9.

Bolhapiacunk 4526 m2 (73 x 62 m) alapterületű használt cikk piac 300 fedett árusító hellyel, 52 árusító pavilonnal. Hétfő kivételével a hét minden napján várjuk az ide látogatókat, reggel 6:00 h –tól 14:00 h-ig. Minden szombaton kiemelt látogatói nap, óriási kínálattal! Bővebben

TOP 10-es ajánlat
Kiemelt ajánlat

Kiállításmegnyitók Budapest 2021

Kiállításmegnyitók Budapest 2021 2021. május 12. 18:00

PATYI FOTÓSTÚDIÓ • online kiállításmegnyitó

Állandó és időszaki kiállításmegnyitó események Budapesten művészeti, kulturális intézményekben 2021-ben. Bővebben


Bókay Piac 2021 Budapest. Termelői és Kézműves Piac a Bókay-kertben

Bókay Piac 2021 Budapest. Termelői és Kézműves Piac a Bókay-kertben 2021. május 14.

Szeretettel várunk mindenkit péntekenként 14:00-19:00 óra között a Bókay-Kertben. Újdonságokkal is készültünk Nektek, többek között lesz elektromos kisautó gyerekeknek, ingyenes kézműves foglalkozás, húsok, sajtok, pástétomok, lekvárok, szörpök, zöldség, gyümölcs, rétes, pékárú, vegán termékek, gasztro ... Bővebben


Old Motors börze 2021. Veteránmotor, autó, kerékpár, járműalkatrész és régiség piac Pestlőrinc

Old Motors börze 2021. Veteránmotor, autó, kerékpár, járműalkatrész és régiség piac Pestlőrinc 2021. május 30.

A Pestszentlőrinci Veteránvásár szervezői optimistán néznek a 2021-es év elé, épp ezért összeállították az éves börzenaptárukat is. Várják az érdeklődőket az ország egyik legnagyobb veterán börzéjére, ahol minden megtalálható, ami már az üzletek polcairól régen elfogyott. A piacon bárki vehet és ... Bővebben


Szünidei programok Budapest 2021. Online jegyvásárlás

Szünidei programok Budapest 2021. Online jegyvásárlás 2021.06.01. - 08.31.

Szünidei programok Budapesten. Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 1 Ft -tól 960 000 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Műtárgyak Éjszakája Fesztivál 2021

Műtárgyak Éjszakája Fesztivál 2021 2021. június 17 - 19.

A június 17-19. között megrendezésre kerülő háromnapos rendezvény Budapest 50 helyszínén, több mint 100 programmal várja a műtárgyak izgalmas világa iránt érdeklődő közönséget. Bővebben


Puskás Aréna programok 2021

Puskás Aréna programok 2021 2021. július 12.

Az új budapesti Puskás Aréna kiemelkedő szerepet kíván betölteni a nemzeti sportéletben, kiváló adottságainak köszönhetően a főváros és az ország ikonikus, megkerülhetetlen helyszíne és a magyar labdarúgó válogatott elsődleges hazai pályája és innovatív, modern építészeti megoldásai új szintre emelik ... Bővebben


Duna Ünnepe 2021

Duna Ünnepe 2021 2021. július 22.

A XIX. Duna Ünnepe megemlékezést Budapesten a Vigadó kikötőben tartjuk. A Duna Ünnepe az 1456. évi nándorfehérvári győzelem évfordulóján azon közös emlékeinket és örökségünket mutatja, amelyek bármilyen kirekesztődés nélkül legszélesebb közösségünk tagja számára is vállalhatóak, amelyek megbecsültek ... Bővebben


Művészeti tábor 2021. Táncos, énekes, zenés foglalkozások a Zsadon Művészeti Stúdió táborában

Művészeti tábor 2021. Táncos, énekes, zenés foglalkozások a Zsadon Művészeti Stúdió táborában 2021. július 26 - 31.

Gyermekében egy kis művész lakozik? Esetleg érdekli a színház, a színjátszás varázslatos világa? Netán egy kis örökmozgó, tele energiával? Ne is keressen tovább, a Zsadon Művészeti Stúdió táborában mindent megtalál! Bővebben


Budapest100 építészeti kulturális fesztivál 2021

Budapest100 építészeti kulturális fesztivál 2021 2021. szeptember 11 - 12.

A Budapest100 sikeres civil ünnep, a közösségek és a város fesztiválja, egy hétvége a mindennapos értékek jegyében, ami közelebb hozza egymáshoz a városlakókat, a szomszédokat, a generációkat. A város szellemét a házak őrzik – a történeteket a lakók tudják továbbadni, és erre mindig jó alkalom a ... Bővebben


1 2   


Találatok száma: 18
Kondor Béla Közösségi Ház programok 2021 Budapest

Kondor Béla Közösségi Ház programok 2021 Budapest 2021. május 8 - 28.

XVIII. kerületi Művészeti Egyesület : XV. Tavaszi Tárlat

Kondor Béla Közösségi Ház programjai, rendezvényei. Bővebben


Repülőtér látogatás Budapesten a Liszt Ferenc Repülőtéren, titokzatos kisváros a kulisszák mögött

Repülőtér látogatás Budapesten a Liszt Ferenc Repülőtéren, titokzatos kisváros a kulisszák mögött 2021.05.20. - 12.31.

Érdekli a repülés világa? Kíváncsi, hogy működik egy forgalmas légikikötő? Szeretne betekinteni a kulisszák mögé? Jelentkezzen programunkra! Utunk során eljutunk a repülőtér olyan területeire is, ami nemcsak az utasok, de még a reptéri dolgozók jelentős része elől is elzárt! Megnézzük a forgalmi és műszaki ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Budapest Pride 2021

Budapest Pride 2021 2021.06.25. - 07.25.

A koronavírus-járványhoz kapcsolódó korlátozások miatt szokásosnál kicsit később, július 24-én tartjuk idén a Budapest Pride Felvonulást. Az egy hónapos Budapest Pride Fesztivál így június 25-én indul majd és július 25-én ér véget. A Felvonulást már megszokott módon az ország legnagyobb LMBTQ bulija, ... Bővebben


Aeropark programok Budapest 2021. Események, rendezvények

Aeropark programok Budapest 2021. Események, rendezvények 2021.01.01. - 12.30.

Aeromozi - Online rövid dokumentumfilmek a repülés világáról

Aeropark események, rendezvények Budapesten. Bővebben

Kiemelt ajánlat

Csapatépítés Budapesten az Aeroparkban egyedülálló rendezvényhelyszínen

Csapatépítés Budapesten az Aeroparkban egyedülálló rendezvényhelyszínen 2021.01.01. - 12.31.

Az Aeropark ideális választás csapatépítő rendezvények lebonyolítására. Kis létszámú rendezvényekre a kiállított repülőgépeink kibérelhetőek, nagyobb létszámú események esetén, a füves területen rendezvénysátor is felállítható. Az Aeropark Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közvetlen ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Esküvői fotó helyszín Budapesten különleges helyszínen az Aeroparkban

Esküvői fotó helyszín Budapesten különleges helyszínen az Aeroparkban 2021.01.01. - 12.31.

Az Aeropark ideális helyszín azoknak a Pároknak, akik a nagy nap előtt vagy után a repülőgépek közvetlen közelében szeretnék életük legemlékezetesebb pillanatait megörökíteni. Esküvői fotózás csomagunk keretében lehetőséget biztosítunk a kiállított repülőgépekben, pilótafülkében és szabadban történő ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Repülés Budapest felett, nosztalgia sétarepülés az Aeropark szervezésében

Repülés Budapest felett, nosztalgia sétarepülés az Aeropark szervezésében 2021.01.01. - 12.31.

Repülj Malév Li-2 repülőgéppel Budapest felett! Gyere velünk egy Budapest feletti sétarepülésre a világ egyetlen Liszunov Li-2 repülőgépével! Felszállás Ferihegyről, a műemlék 1-es terminálról! Bővebben

Kiemelt ajánlat

Repülőgép bérlés Budapesten rendezvényekhez az Aeroparkban

Repülőgép bérlés Budapesten rendezvényekhez az Aeroparkban 2021.01.01. - 12.31.

A Közép-Kelet Európai régió vezető repülőmúzeuma, különleges, világviszonylatban is egyedülálló rendezvényhelyszín. A kiállított repülőgépek, a magyar repüléstörténeti értékek, a természetes, zöld környezet különleges hangulatot kölcsönöznek az itt zajló rendezvényeknek. Bővebben

Kiemelt ajánlat

Repülőgép szimulátor Budapesten az Aeroparkban, éld át vagy ajándékozd a repülőgép vezetés élményét!

Repülőgép szimulátor Budapesten az Aeroparkban, éld át vagy ajándékozd a repülőgép vezetés élményét! 2021.01.01. - 12.31.

Különleges élményre vágysz? Érdekel a repülés? Kipróbálnád, milyen vezetni a világ egyik legmodernebb repülőgépét? Élményt ajándékoznál ismerőseidnek, barátaidnak? Az Aeropark új Airbus A320Neo szimulátora csak Rád vár! Elkészült az Aeropark új Airbus A320Neo szimulátora, ahol kipróbálhatod, hogyan dolgoznak ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Repülős szülinap Budapesten az Aeroparkban ünnepelje a különleges napot különleges helyen!

Repülős szülinap Budapesten az Aeroparkban ünnepelje a különleges napot különleges helyen! 2021.01.01. - 12.31.

Az Aeropark ideális választás felnőtt és gyermek születésnapi rendezvények lebonyolítására. A Közép-Kelet Európai régió vezető repülőmúzeuma, különleges, világviszonylatban is egyedülálló rendezvényhelyszín. A kiállított repülőgépek, a magyar repüléstörténeti értékek, a természetes, zöld környezet ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

1 2   


Találatok száma: 4

Repülőgép Múzeum Budapest

Repülőgép Múzeum Budapest

A repülőgép múzeumban megtekinthető a magyar közforgalmú repülés elmúlt 60 évének szinte teljes fejlődéstörténete, a Li–2 típustól kezdve egészen az ezredfordulóig szolgálatban lévő Tu–154-esen át a manapság is aktív L-410-es típusig, valamint számos repülőtéri kiszolgáló eszköz. Az iskolai ... Bővebben

Kiemelt partner

Hercules Villa

Hercules Villa

Az aquincumi helytartóság nem csak a helytartói palota egyetlen reprezentatív épületéből állt, hanem ide sorolhatók mindazok a díszes paloták, fürdők, szentélyek és gazdag lakóházak, amelyek a Duna-ág óbudai oldalán a helytartói palotával szemközt, az egykori katonaváros északkeleti és északi sávjában ... Bővebben

Kiemelt partner

Bókay-kert

Bókay-kert

A Bókay-kert a kerület mindenki által ismert parkja, számos helyi rendezvény helyszíne. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ennyire változatos programokat, kikapcsolódási és sportolási lehetőségeket biztosító helyszín nincs több a fővárosban. A 16 hektáros árnyas park területén stranddal, uszodával, ... Bővebben


Tomory Lajos Múzeum

Tomory Lajos Múzeum

Gyűjteményünk a százezres lakosú XVIII. kerület egyetlen, múzeumi működési engedéllyel rendelkező, forrásőrző intézménye. Bővebben

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Érdemes felkeresni!

Joe Bácsi Étterem Budapest
Joe Bácsi Étterem Budapest
  • Budapest
  • XVIII. kerület
Nemes Vendéglő Budapest
Nemes Vendéglő Budapest
  • Budapest
  • XVIII. kerület

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események