Fodorvin Családi Pincészet Borház
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Tartsa esküvőjét exkluzív és különleges környezetben! Várjuk Móron, a Paulus Bormúzeum Étteremben!
Tartsa esküvőjét exkluzív és különleges környezetben! Várjuk Móron, a Paulus Bormúzeum Étteremben!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!

Fodorvin Családi Pincészet Borház


Borházunkban saját- és vendégborok széles választékával várjuk a kedves vásárlókat. Kiváló minőségű, saját termésű palackos- és folyóborok a Balatonfüred-Csopaki, Balaton-felvidéki és a Badacsonyi borvidékről.

Üdvözöljük a Fodorvin családi pincészetben!

Családunkban hagyományai vannak a szőlőtermesztésnek és a borkészítésnek. A Fodorvin Családi Pincészetet 1990-ben alapítottuk.  A pincészetet Szentbékkállán építettük meg.

Munkánk során a korszerű technológia megvalósítása mellett a hagyományok tiszteletben tartása volt a célunk. Szentbékkálla a Káli-medence ismert települése, a Balaton-felvidéki borvidék része. Az itt termelt kiváló minőségű borok már az Árpád-házi királyok asztalára is eljutottak. Pincészetünkben előzetes bejelentkezés alapján csoportoknak borkóstolókat is tartunk.

Pincészetünk

Pincészetünket a festői szépségű Káli-medence patinás településén, Szentbékkállán építettünk meg. Itt végezzük a szőlő feldolgozását, a borok kezelését, és palackozását. Munkánk során törekszünk korszerű technológiával üde friss gyümölcsös fehér borok készítésére, ezért ülepítjük a fehér szőlők mustjait, majd fajélesztő hozzáadásával irányítottan erjesztünk.

Vörös borainkat modern és hagyományos technológia alkalmazásával készítjük. Borainkat korszerű saválló tartályokban és tölgyfa hordókban tároljuk, érleljük. A 2000-es évben beindítottuk a borturizmusra alapozott vendéglátó tevékenységünket.

A Badacsonyi borút minősített állomása lettünk.

A hozzánk látogató vendégek megismerkedhetnek az általunk alkalmazott borkészítési technológiával. A borkóstoló után a vendégek megvásárolhatják az itt kialakított vinotékában a kóstolt borokat. 

A borház

Aszófőn a Fodorvin Borház Vinotéka impozáns épülete, és az eléje ültetett hordón könyöklő és borozgató szalmakalapos bábú csalogatja be a vendégeket a 71-es főútvonalról. Az üzletben lehetőség van a megvásárolni kívánt bor megkóstolására, egy kávé vagy üdítő elfogyasztására.

Saját termelésű palackos boraink teljes választékát helyeztük el a mennyezetig érő polcokon. A könnyebb tájékozódás végett az egyik oldalon a fehér borok a másik oldalon a vörös palackos borok kínálják magukat. A bejárattal szemben lévő polcon a muzeális, barrique borok, valamint egyedi csiszolású boros kelyhek, kancsók, dekanterek, dugóhúzó készletek találhatók. Az üzlet középső részén levő polcokon helyeztük el az akciós palackos, flakonos és kannás kiszerelésű borainkat, valamint egy másik polcon minőségi pálinkát, tokaji aszút és pezsgőt kínálunk.

A vinotéka alatti pincénkben 40-50 fő kóstoltatására van lehetőség, előzetes bejelentkezés alapján. A Balatonfüred és Környéke Borút minősített állomásaként várjuk a borkedvelő vendégeket. Térjen be hozzánk, légkondicionált üzletünkben kedvező árakkal, udvarias kiszolgálással várjuk.

Minden év augusztusában részt veszünk a Balatonfüredi Borheteken, amely a Tagore sétányon kellemes környezetben kerül megrendezésre.

2021.01.01 - 2021.12.31

Találatok száma: 1
Étel elvitelre előrendeléssel,  menüajánlat a Nagyi Kertjében

Étel elvitelre előrendeléssel, menüajánlat a Nagyi Kertjében 2021. január 22 - 24.

Várjuk megrendelését. Ételeink csak elvitelre vagy DÉLI kiszállítással kaphatók, helyben fogyasztásra nem. Bővebben

Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Érdemes felkeresni!

Ez is érdekelheti!


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Aszófői programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás