Vadon a város felett! Várjuk a Pécsi Állatkertben!
Vadon a város felett! Várjuk a Pécsi Állatkertben!
Várjuk wellness szállodánkban Pécs zöldövezetében.
Várjuk wellness szállodánkban Pécs zöldövezetében.

Hotel Mediterrán****

A négy csillagos Hotel Mediterrán Pécs történelmi belvárosához közel - helyi buszjárattal is megközelíthető helyen - a Mecsekoldalban, csendes, nyugodt környezetben várja a friss levegőre, pihenésre vágyókat. A Hotel Mediterrán a Vidámpark, az Állatkert és a TV-Torony szomszédságában található, amely kedvenc úticéljai a közeli erdő turistaútjain kirándulóknak. A közelben és a városban számos sportolási lehetőség, kulturális és szórakoztató program kínálkozik.


A három épületből álló szállodában 30 szoba és 2 apartman biztosítja 72 fő kényelmes elhelyezését. A szobák TV-vel, telefonnal és fürdőszobával vannak felszerelve. A hotelben ezek mellett étterem, drinkbár, billiárd- és fitness-terem, szauna vehető igénybe.

Barangolás a Mecseken. Állatkert. Tv-torony. Erdei kisvasút. Vidámpark. Villányi borkóstoló. Városnézés idegenvezetővel. Színházi est. Zsolnay Porcelánmanufaktúra látogatása idegenvezetővel. Múzeum látogatás. Akvárium. Terrárium. Mecsextém Park. Orfű. Abaliget. Harkányi gyógyfürdő. Siklós. Biliárd. Fitness. Szauna. Családi rendezvények. Esküvő. Konferencia. Tréning. Bankett. Borkóstoló. Programszervezés.

2017.01.01 - 2017.12.31