Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Keresztury Dezső Általános Művelődési Központ
Thermál Hotel*** Superior Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Keresztury Dezső Általános Művelődési Központ

Zalaegerszeg város közművelődési intézményrendszere 2007. szeptemberében jelentős változáson ment keresztül. A város fenntartásában működő, a közművelődési feladatellátás tevékenységeinek legnagyobb hányadát végző két intézmény, a Gönczi Ferenc ÁMK és Közép-Európai Kulturális Intézet valamint a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem egy intézményben egyesült.

További információk


Még több a településen (Zalaegerszeg):

A Keresztury Dezső nevét viselő Általános Művelődési Központ a hagyományosnak tekintett tevékenységeken túl (közművelődési, felnőttképzés) működteti a gébárti Kézművesek Házát, az Art Mozit valamint az Alapfokú Művészetoktatási Intézményt, amelyben több mint 400 diák tanul modern- és társastánc tanszakon.

Az intézmény környezete meghatározó szereplője, mintegy közművelődési-integráló szerepkört betöltve. Az egyes intézményegységek (Közművelődési- és felnőttképzés, Alapfokú művészeti iskola, Hangverseny- és Kiállítóterem, Kézművesek Háza) eltérő adottságai révén más-más kulturális igényt elégítenek ki, egymástól eltérő feladatprofilt képviselnek.

A Keresztury Dezső VMK megalakulása óta valamennyi intézményében az innovációt és a teljes nyitást tűzte ki maga elé. Belső funkció-átalakításokkal (pl.: „Ákom-Bákom Játszoda” kialakítása a főépületben) kívánja barátságosabbá, közönségbarátabbá tenni intézményeit. Rendezvényterve összeállításánál nagy hangsúlyt fektet az újdonságok, a város eddigi kulturális kínálatában még nem szereplő összművészeti fesztiválok megszervezésére, lebonyolítására, mindezt természetesen a nézők, a hallgatóság igényeire építve!

Szeretnénk, ha rendezvényeink, programjaink minél több információs csatornán (hírlevél, weblap, műsorfüzet, helyi média, információs kiadványok) keresztül eljutnának a célcsoportokhoz, továbbra is olyan színvonalon és elérhető áron, ahogy azt már megszokhatta tőlünk a kedves Közönség!

Forrás: A művelődési központ honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Zalaegerszeg):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer