ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
Újra Húsvéti Nyuladalom Siófokon! 4 napon át szuper programok sora vár minden korosztályt.
Újra Húsvéti Nyuladalom Siófokon! 4 napon át szuper programok sora vár minden korosztályt.
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Március 15-ei hosszú hétvége Gyulán - teljes panziós akcióval!
Március 15-ei hosszú hétvége Gyulán - teljes panziós akcióval!

Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ programok 2024 Zalaegerszeg

2024. március 3. (vasárnap)

Keresztury Dezső Általános Művelődési Központ Zalaegerszeg programok, események, rendezvények.

Keresztury Dezső Általános Művelődési Központ programajánló 2024

2. Zalaegerszegi KépregényBörze
2024. március 03., vasárnap - 10:00

Képregény adok-veszek
Ruhák
Figurák
Jelmezek
Játékok
Man Cave Kiállítás - otthon egy képregényrajongó szemével

Belépő: 1000 Ft, Egerszeg Kártyával 800 Ft

VILÁGJÁRÓ / Irán
2024. március 05., kedd - 18:00

Márciusi úti cél: Irán
Előadó: Simigh Agnes

"A médián keresztül Irán egy veszélyes országként jelenik meg. Én azonban egyedül nőként utazva egy egész más arcát is megismertem meg az országnak. Ilyen vendégszeretettel ugyanis még korábban nem találkoztam. Az előadás során lesz szó Irán közelmúltbeli történetéről, arról, hogy mi vezetett az 1979-es iszlám forradalomhoz és hogy változtatta meg gyökeresen a Pahlavi sáh távozása és Khomeini ajatollah érkezése az irániak életét. De lesz szó a nők helyzetéről, és arról, hogy milyen korlátozások mellett élnek az irániak, és hogy milyen az élet Iránban a nemzetközi szankciók alatt.

Az előadás második felében szót ejtünk a látnivalókról is Iszfahántól Teheránig, ami miatt Irán az egyik legideálisabb turista célpont és azt is elárulom mit jelent a perzsa kultúra alapját jelentő „taarof”.

Az előadás végére pedig sokkal többet megtudhat minden résztvevő arról milyen a valódi Irán!"

Road koncert 2024
2024. március 08., péntek - 20:30

2024-ben 20 éves a ROAD zenekar!

A meglepetésekkel tarkított jubileumi évünk “Első felvonása” a tavaszi Akusztik&Metal turné, ahol egyes városokban, egy este két koncerttel állunk majd színpadra. Első körben egy áthangszerelt, akusztikus műsorral készülünk, a saját dalaink átírtából, majd az est második felében az elmúlt 20 év zenekar- és közönségkedvenc dalaiból válogatunk, jó hangosan, jó karcosan!

FONTOS! Utoljára 5 évvel ezelőtt volt látható élőben a ROAD AKUSZTIK & METAL turné és terveink szerint, a tavaszt követően, jó ideig nem várhatóak hasonló a dupla koncertes esték!
Tehát ne sokat hezitálj, mert ez a tavasz, AZ A TAVASZ!
Találkozzunk!

Menetrend:
19:00 Kapunyitás
19:20 Dedikálás, fotózás
20:30 ROAD 20 - jubileumi akusztik koncert
21:45 ROAD 20 - Best Of

Jegyek:
4999 Ft  Early Bird - elfogyott
5999 Ft  Elővételben 1. - limitált (!)
6999 Ft  Elővételben 2. - 2024.03.07-ig
7999 Ft 

Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus előadása
2024. március 12., kedd - 18:00

Intimitás hosszú távon
Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus előadása

Hazánk 1. számú szexuálpszichológus szakembere bonyolult érzések és vágyak labirintusában vezet minket körbe, és rávilágít, hogy milyen összekapcsolódás van a szexualitás és az emberi psziché között. Azt este folyamán megvizsgáljuk, mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk merülhetnek fel a párkapcsolatokban? Milyen hatásokat gyakorol ránk a modern kor pornó- és internetkultúrája? Hogyan formálja, befolyásolja ez a szexuális vágyainkat? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya? Hogyan tehetünk a hosszú távú párkapcsolatok ellaposodása, kiürülése ellen? Milyen egyéb okok lehetnek a szexuális problémák hátterében, mi lehet a megoldás?

Dr. Hevesi Krisztina egészségfejlesztő szakpszichológus, egyetemi oktató, végzettsége szerint közgazdász, újságíró, pszichológus és pszichológia tanár; majd sportszakpszichológus (SOTE TF) és egészségfejlesztő szakpszichológus (ELTE PPK) képzettséget szerzett. Az ELTE PPK Személyiség és Egészségpszichológiai Tanszék és az ELTE PPK Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézet oktatója. Kiemelt kutatási területe: a stressz és megküzdés, valamint a fizikai aktivitás és a szexuális elégedettség szerepe a jól-létben, mentális egészségben.Alapító tagja a Magyar Pszichológia Társaság Egészségpszichológiai szekciójának; tagja a Magyar Fájdalomtársaságnak, a Magyar Hipnózis Társaságnak és a Magyar Szexuális Medicina Társaságnak. Az ELTE egészség- és pozitív pszichológiai szemléletének megfelelően az élettel való elégedettség, boldogság, a pozitív élmények és érzelmek, a tartalmas kapcsolatok keretében értelmezi a szexuális egészséget. A pozitív szexualitást minden életkorban a teljes élet részének tekinti - főképp a fiatalok számára elérhető, megfelelő információátadást, illetve a hosszú távú kapcsolatokban az intimitás magas szintjének fenntartását állítja a fókuszba.

Belépő: 4900 Ft, Egerszeg Kártyával 3920 Ft

Tudományos Stand Up Estek- Mikroműanyagok, mit tehetünk?
2024. március 13., szerda - 18:30

Dr. Ürge-Vorsatz Diana fizikus, klímakutató előadása:

Mikroműanyagok - Mit tehetünk?

A legújabb kutatások kimutatták, hogy a mikroműanyagok - amiknek széleskörű toxikus hatásai vannak, már ott vannak a vérünkben és az agyunkban is. A csecsemő nemcsak, hogy a cumisüvegből minden csepp tápszerrel milliárdnyi mikroműanyag részecskét kortyol, az anyatej sem menedék, mert már az is szennyezett. Sőt, az újszülött sem jön "tisztán" világra, mert a méhlepényben is megtalálták ezeket a szennyezőket. A műanyagok nagyon hasznosak és el sem lehet a modern életet képzelni nélkülük - de mit tehetünk akkor, hogy megőrizzük a környezetünk és saját egészségünket? Ezekre a kérdésekre ad választ Dr. Ürge-Vorsatz Diana előadása.

Dr. Ürge-Vorsatz Diana szakmai életrajza:

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerzett fizikusi diplomát asztrofizika szakon. 1996-ban a kaliforniai egyetemen környezettudományból doktorált. 2001-től a budapesti Közép-európai Egyetem környezetvédelmi tanszékének professzora. 2002 óta részt vesz az ENSZ Éghajlatváltozási Kormányközi Testületének (IPCC) munkájában; az IPCC tevékenységét 2007-ben Nobel-békedíjjal ismerték el. 2007-től a Közép-európai Egyetem éghajlati és fenntartható energiapolitikai kutatóközpontjának vezetője. 2008-ban a tudományos munkásságáért a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztje kitüntetést kapta.

Tudományos Stand Up Estek bérlet: 13000 Ft

Belépőjegy: 5500 Ft, Egerszeg Kártyával 4400 Ft

Díszmadár Kiállítás 2024.
2024. március 16., szombat - 10:00

Díszmadár kiállítás és börze

Adok - Veszek - Cserélek

Díszhal kiállítás - és vásár

Wolfpack Makett Egyesület bemutatója

Kézműves vásár

Helyszíni rajzverseny: Rajzold le a kiállításon látott kedvenc madarad! A legjobb alkotásokat díjazzuk! Eredményhirdetés: 2024. március 17. vasárnap 15.00

Kísérőprogramok:

Madarász kerekasztal beszélgetés

Madár tartással kapcsolatos tanácsadás

Vasárnap 14.00 órától MINI PAPAGÁJ SHOW - Savaria Díszmadártenyésztő és Állatbarát Egyesület

Fotózkodj papagájjal!

Időpont:

2024. március 16. szombat 10.00-18.00

2024. március 17. vasárnap 9.00-16.00

Belépő: 1500 Ft; Egerszeg Kártyával 1200 Ft (A belépőjegy megvásárlása egy napi belépésre jogosít)

Esti Kornél koncert
2024. március 23., szombat - 21:00

A több mint 15 éves Esti Kornél zenekar eddig hat nagylemezt és egy újrahangszerelt dalokat tartalmazó, egyórás filmmel kiegészített válogatáslemezt jelentetett meg.

Teltházas budapesti koncertjeik mellett a vidéki klubok és a fesztiválok állandó fellépői. 2021-ben dupla Akvárium NagyHallos koncerttel ünnepelték 15 éves fennállásukat, 2022 tavaszán jelent meg hatodik, Nyitva hagytam című albumuk. Idén pedig érkezik a hetedik nagylemezük, melynek előfutára, a Nem viszlek tovább című dal 2023 nyarán jelent meg egy sinco-féle videoklip kíséretében.

Jegyek: early bird 4000 Ft/ kedvezményes elővétel 4500 Ft / koncert napján 5000 Ft

VILÁGJÁRÓ / Nepál, Himalája
2024. április 02., kedd - 18:00

Előadó: Füle Krisztián

2,5 hét a Himalájában 8000 méteres hegyek társaságában. Az előadó egy átlag ember szemével igyekszik bemutatni, hogy miként lehet felkészülni egy ilyen túrára, hogy telnek egy hegymászó napjai, mit eszik, hol alszik az ember, milyen felszerelései vannak. Csodálatos környezet, fizikai és mentális kihívások, sikerek, nehézségek.

Belépő: 500 Ft

Tudományos Stand Up Estek A globális elit
2024. április 03., szerda - 18:00

Dr. Pogátsa Zoltán közgazdász, szociológus előadása

A globális elit

Kikből áll korunk globális elitje? Miből szerezték vagyonukat, és milyen úton? Hol élnek és hogyan? Ahhoz a nemzethez kötődnek, amelynek tagjaként meggazdagodtak, vagy igazi kozmopoliták? Hogyan ejtik foglyul az államokat? Hogyan rejtik adóparadicsomokba a pénzüket? Őszinte-e a jótékonykodásuk? Ilyen és hasonló kérdésekre keresi a választ Pogátsa Zoltán közgazdász-társadalomkutató.

Dr. Pogátsa Zoltán szakmai életrajza:

Felsőfokú tanulmányokat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen folytatott szociológia szakon, 1999-ben szerzett szociológus diplomát kutatói szakirányon.1997-98-ban kijutott Londonba, a Westminsteri Egyetemre, ahol politológiát és nemzetközi kapcsolatokat tanult. Az ELTE elvégzése után 1999-2000-ben a budapesti CEU-n MA hallgató lett Délkelet-Európai Tanulmányok szakon. Közben már PhD hallgató volt 1998-2004 közt Brightonban, ahol 2004-ben elnyerte a PhD tudományos fokozatot. 2001-2003 közt a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen MBA mesterképzést végzett gazdasági és pénzügyi szakirányon.1999-től a Nyugat-magyarországi Egyetem Társadalom és Európa tanulmányok Intézetének oktatója, kutatója, majd egyetemi docense, közben a BME tanársegédje és kutatója 2000 és 2005 között. Kutatási területe az európai integráció, különös tekintettel a periféria országaira.

Belépő: 5500 Ft,

Egerszeg Kártyával 4400 Ft

Mondjad Atikám! Vecsei H. Miklós és Balla Gergely (Platon Karataev) József Attila estje
2024. április 12., péntek - 19:00

Mit jelent nekünk József Attila? Ismerjük az életét. Van kedvenc versünk tőle. Életszakaszainkban újra- és újraértelmezzük sorait. De ritkán gondolkozunk el azon, hogy milyen pusztító szenvedély és szeretni vágyás élt benne. „József Attila az őrület erejével, egy-egy szavával néha mélyebbre nyúlt, mint bárki más előtte” – írja róla naplójában Márai Sándor. Ebből a mélységből merít Vecsei H. Miklós, innen próbálja megmutatni a költő életútját, szerelmeit és versrészleteit.

A darab 2018 óta fut a Vígszínház repertoárján, amelynek utaztatható verziójában a Platon Karataev frontembere, Balla Gergely is szerepel.

Az előadás hossza 110 perc szünet nélkül, csak 14 éven felüli nézőknek ajánljuk!

Az előadás után dedikálási lehetőséget biztosítunk!

Belépő: 4500 Ft, Egerszeg Kártyával 3600 Ft

Leander Kills Örökzöldek turné
2024. április 13., szombat - 21:00

Különleges Leander Kills koncert Zalaegerszegen! Az Örökzöldek turné során a legismertebb saját dalok és a legizgalmasabb feldolgozások csendülnek majd fel. A Keresztury VMK-ban a vendégünk a New Friend Request lesz.

Menetrend:
19:00 Kapunyitás
20:00 NFR koncert
21:00 Leander Kills koncert

Jegyek:
Early Bird: 6000 Ft december 31. éjfélig (online)
Kedvezményes: 7000 Ft január 1-től március 29. éjfélig (online)
Normál: 7500 Ft március 30-tól április 13-ig online és a koncert helyszínén a koncert napján kapunyitástól

Paulina - Rubin koncert
2024. április 19., péntek - 20:30

Paulina 2021-ben az X-Faktorban saját dalaival jutott a döntőbe, ahol a legjobb női énekesként zárta a műsort, és Ő nyerte a különdíjat, mellyel lehetőséget kapott fellépni 2022-ben a Sziget fesztiválon is. Azóta turnézott a Honeybeasttel és önállóan, határon innen és túl is. 2023-ban annak a megtisztelő felkérésnek tehetett eleget, hogy az Év Sportolója Gálán a Magyar Állami Operaházban énekelhette a Himnuszt.
Az énekesnő bulijainak titka, ahogy a dalok Paulina és a zenekar összeadódó, szinte kimeríthetetlennek tűnő színpadi energiáival nyernek új értelmet.

Menetrend:

Kapunyitás: 20.00
Kezdés: 21.00

Jegyek: Early Bird /korlátozott számban/ 2800 Ft, kedvezményes elővét 3400 Ft, normál /koncert napján/ 4000 Ft. Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető.

Kepes András előadása
2024. április 30., kedd - 18:00

Két macska voltam

Kepes András legújabb könyvének címe: „Két macska voltam”, amely egyúttal előadásának címéül is szolgál.

Kepes András ezúttal dolgozószobája műhelytitkait osztja meg. Arról mesél, hogy sok évtizednyi televíziózás után miért döntött a szépirodalom mellett, illetve hogyan születtek könyvei, köztük legújabb regénye: a Két macska voltam. A lélektani krimik izgalmával vetekedő, érzelmes és fanyar történet főhőse a tisztesség és a bűn között ingadozik egy olyan korban, amikor a politika és az önzés felülírja az emberséget, és az „okosság” a csalás szinonimája lesz.

Belépő: 5000 Ft, Egerszeg Kártyával 4000 Ft

Für Anikó - Hrutka Róbert zenés irodalmi estje
2024. május 10., péntek - 19:00

Minden Titok

Für Anikó - Hrutka Róbert zenés irodalmi estje

„Lélekfrissítő zenés irodalmi inhaláció”

A két ihletett művész előadásában hallhatók lesznek versben és dalban elmesélve többek között József Attila, Ady Endre, Kaffka Margit, Bereményi Géza, Zelk Zoltán és Pilinszky János legszebb költeményei, megfűszerezve Hrutka-Bereményi dalokkal.

Belépő: 4900 Ft, Egerszeg Kártyával 3920 Ft

Tudományos Stand Up Estek Mesterséges intelligencia
2024. május 14., kedd - 18:00

Dr. Mérő László matematikus, pszichológus előadása

Mesterséges intelligencia

Hol tart a mesterséges intelligenciakutatás a XXI. században? Miként határozzák meg napjainkat, és az előttünk álló jövőt az általunk teremtett intelligens gépek és programok, jogos-e a hollywoodi filmek által felvázolt félelem a gépek hatalomátvételétől?

Dr. Mérő László matematikus, pszichológus és publicista (korábban mesterséges intelligencia-kutató) előadása a mesterséges intelligenciák többféle nézőpontját érinti, így a hallgatóság képet kaphat arról az elképzelt jövőről, melyben már jelenleg is élünk, és amely felé még robog az emberiség, valamint megismerheti egy általunk teremtett mesterséges tudat egyénre gyakorolt pszichológiai és egyéb, akár élettani hatásait is.

Dr. Mérő László szakmai életrajza:

1974-ben végzett az ELTE matematikus szakán. 1980-ban megszerezte a műszaki tudományok kandidátusa (C.Sc.) fokozatot. 1974-1984-ig a MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetben dolgozott, ahol eleinte képfeldolgozással.1984-2004 között az ELTE egyetemi docense. Kutatásokat végzett a gazdaságpszichológiai, gondolkodási és döntési folyamatok, játékelmélet, pszichofizika, transzlogika témaköreiben.

1987-2003-ig Phone2Play Számítástechnikai Fejlesztő RT-nél és elődeinél alapítótárs, ügyvezető igazgató, amely sikeres játékokat készített amerikai, japán és európai megrendelőknek. Főbb projectek: 12 videójáték fejlesztése amerikai cégek számára, mobiltelefonos játékok a Nokia, AT&T, Walt Disney Inc. számára, a Rubik’s Games c. játék CD kifejlesztése – Rubik Ernővel együttműködve.

2000-ben habilitált a pszichológia tudományágban. 2005-től az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pszichológiai Intézetének egyetemi tanára. Első könyve, az Észjárások 1989-ben jelent meg, ekkor indult el sikeres könyveinek sorozata itthon és külföldön is.

Belépő: 5500 Ft, Egerszeg Kártyával 4400 Ft

Forrás: A Művelődési Központ honlapja


2024.03.03.
2024.03.05.
2024.03.08.
2024.03.12.
2024.03.13.
2024.03.16. - 2024.03.17.
2024.03.23.
2024.04.02. - 2024.04.03.
2024.04.03.
2024.04.12.
2024.04.13.
2024.04.19.
2024.04.30.
2024.05.10.
2024.05.14.
2024.05.14.
További ajánlataink

2024.03.03.
2024.03.04.
2024.03.05.
5 990 Ft - 8 990 Ft Jegyvásárlás
2024.03.05.
2024.03.08.
2024.03.08.
2024.03.09.
2024.03.12.
2024.03.13.
2024.03.13.
2024.03.15. - 2024.03.17.
2024.03.18.
6 500 Ft - 6 900 Ft Jegyvásárlás
2024.03.18.
2024.03.20.
2024.03.20.
2024.03.23.
2024.03.23.
2024.03.23.
2024.03.23.
2024.03.23.
2024.03.24.
2024.03.26.
2024.04.06.
2024.04.06.
5 900 Ft - 11 900 Ft Jegyvásárlás
2024.04.06.
2024.04.10.
2024.04.11.
2024.04.13.
2024.04.18.
9 990 Ft - 12 990 Ft Jegyvásárlás
2024.04.18.
2024.04.19.
2024.04.24.
2024.04.25.
2024.04.26.
2024.04.27.
2024.04.30.
2024.05.04.
2024.05.04.
2024.05.07.
10 990 Ft - 12 990 Ft Jegyvásárlás
2024.05.07.
2024.05.10.
2024.05.20.
2024.05.26.
2024.05.28.
2024.05.31.
2024.06.07.
2024.06.13. - 2024.06.19.
2024.06.14. - 2024.06.16.
2024.06.17. - 2024.08.21.
2024.09.06. - 2024.09.08.
2024.09.14.
2024.02.01. - 2024.03.28.
2024.02.11. - 2024.03.28.
Találatok száma: 12

Aquatherma Termálfalu és Kemping Zalaegerszeg

Aquatherma Termálfalu és Kemping Zalaegerszeg

A zalaegerszegi Aquacity Vízicsúszda és Élménypark szomszédságában épült a festői szépségű létesítmény, mely környezetét és sokszínűségét tekintve egyaránt méltán említhetjük egy lapon, más nyugat-európai kempingekkel. Zalaegerszeg peremén, a Gébárti-tó és erdők ölelésében, a Termálfürdő és az ...

Göcsej Palatinus Étterem Panzió Zalaegerszeg

Göcsej Palatinus Étterem Panzió Zalaegerszeg

Kitűnő szállás és étterem Zalaegerszeg szívében! Hangulatos borestek, kulináris élvezeteket nyújtó rendezvények, esküvők lebonyolítása. Sokszínű étel választék, remek árak!

Jánkahegyi Gyuri Vendégház

Jánkahegyi Gyuri Vendégház

A Zalaegerszeg zöldövezetében található Jánkahegyi Gyuri Csárda és Vendégház teraszáról csodálatos panoráma tárul az ide látogató vendég elé. A város felett varázslatos környezetben élvezhetik a finom ételeink, boraink, pálinkáink ízeit, zamatát.

Kovács Vendégház Zalaegerszeg

Kovács Vendégház Zalaegerszeg

A Kovács Vendégház Zalaegerszeg Neszele Városrészében, csendes nyugodt környezetben a Gébárti tótól a termálfürdőtől és a Dunántúl legnagyobb Aquaparkjától 800 m-re található. A vendégház egész évben fogad vendégeket.

Piccolo Panzió Vendéglő Zalaegerszeg

Piccolo Panzió Vendéglő Zalaegerszeg

Családias hangulatú négycsillagos panziónk Zalaegerszeg belvárosában található, ahol szobáink az épület felső részében és hátsó szárnyában helyezkednek el. A kontinentális reggelit és igény esetén a teljes vagy félpanziós ellátást polgári stílusú éttermünkben szolgáljuk fel.

Vándor Vigadó Zalaegerszeg

Vándor Vigadó Zalaegerszeg

A Vándor Vigadó Zalaegerszeg határában, a Zalai dombság közepén fekszik. Amellett, hogy ideális feltételeket kínál a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz, megfelelő kiindulópont a környékre - a közeli Gébárti tó, az Aquacity és termálfürdő, az Őrség, Zalakaros, Hévíz, Kehidakustány, a Balaton - vagy akár ...

Arany Bárány Hotel *** superior Zalaegerszeg

Arany Bárány Hotel *** superior Zalaegerszeg

Az egész évben nyitva tartó 3 csillag „superior” minősítésű szállodánk Zalaegerszeg központjában található. Standard szobáink egy- és kétágyasak, fürdőszobásak, TV, minibár, telefon található bennük. Minden szobában internet hozzáférést biztosítunk vendégeinknek. Lakosztályaink, kislakosztályaink ...

Kiskondás Étterem és Panzió Zalaegerszeg

Kiskondás Étterem és Panzió Zalaegerszeg

Kiskondás Étterem és Panzió. A panzió és étterem vállalja családi és céges rendezvények megszervezését 170 főig, és 10 szobájában szállást is tud biztosítani vendégei részére.

TÓ-KA Étterem és Panzió Zalaegerszeg

TÓ-KA Étterem és Panzió Zalaegerszeg

Egy, két és három ágyas szobát kínálunk reggelivel. 8 személyt tudunk egyszerre elhelyezni. Éttermünk 180 fő befogadaására alkalmas. Az éttermünkhöz tartozik egy 100 fő befogadására alkalmas kerthelyiség.

Willis Hotel**** Business & Wellness Zalaegerszeg

Willis Hotel**** Business & Wellness Zalaegerszeg

A Willis Hotel**** Business & Wellness Zalaegerszeg városközpontjában, a zalai dombság szívében, ami csak arra vár, hogy felfedezze! Vendégeinket 64 új szoba várja, ízléses modern berendezéssel, amelyek kellemes földszíneivel a garantált pihenést szolgálják. Az eleganciát a sok márvány felület, ...

1 2   
Találatok száma: 10

Aquatherma Termálfalu és Kemping Zalaegerszeg

Aquatherma Termálfalu és Kemping Zalaegerszeg

A zalaegerszegi Aquacity Vízicsúszda és Élménypark szomszédságában épült a festői szépségű létesítmény, mely környezetét és sokszínűségét tekintve egyaránt méltán említhetjük egy lapon, más nyugat-európai kempingekkel. Zalaegerszeg peremén, a Gébárti-tó és erdők ölelésében, a Termálfürdő és az ...

Gerő Cukrászda Zalaegerszeg

Gerő Cukrászda Zalaegerszeg

Gerő Cukrászda Zalaegerszegen is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor ...

Göcsej Palatinus Étterem Panzió Zalaegerszeg

Göcsej Palatinus Étterem Panzió Zalaegerszeg

Kitűnő szállás és étterem Zalaegerszeg szívében! Hangulatos borestek, kulináris élvezeteket nyújtó rendezvények, esküvők lebonyolítása. Sokszínű étel választék, remek árak!

Jánkahegyi Gyuri Csárda Zalaegerszeg

Jánkahegyi Gyuri Csárda Zalaegerszeg

Csendes, természet közeli városrész a Jánkahegy, de mégis alig karnyújtásnyira a város forgatagától. Elérhető közelségben tehát a mai kor kevésbé ráérős, rohanó városi embere számára, aki mégis olykor igazi, de közeli felüdülésre vágyik. A Zalaegerszeg zöldövezetében található Jánkahegyi Gyuri Csárda és ...

Piccolo Panzió Vendéglő Zalaegerszeg

Piccolo Panzió Vendéglő Zalaegerszeg

Családias hangulatú négycsillagos panziónk Zalaegerszeg belvárosában található, ahol szobáink az épület felső részében és hátsó szárnyában helyezkednek el. A kontinentális reggelit és igény esetén a teljes vagy félpanziós ellátást polgári stílusú éttermünkben szolgáljuk fel.

Robinson Music Pub Étterem Zalaegerszeg

Robinson Music Pub Étterem Zalaegerszeg

A magyaros ízek mellett a mediterrán konyha remekeit és nemzetközi ízvilágnak is megfelelő házias ételeket kínálunk elérhető árakon. Akár hagyományos vagy különleges ételre vágyik, ezt mind megtálalhatja a Robinson Étteremben! A prószától, a csirkemell csíkoktól, a szüzérmétől kezdve a kenguruig, a ...

Vándor Vigadó Zalaegerszeg

Vándor Vigadó Zalaegerszeg

A Vándor Vigadó Zalaegerszeg határában, a Zalai dombság közepén fekszik. Amellett, hogy ideális feltételeket kínál a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz, megfelelő kiindulópont a környékre - a közeli Gébárti tó, az Aquacity és termálfürdő, az Őrség, Zalakaros, Hévíz, Kehidakustány, a Balaton - vagy akár ...

Kiskakas Étterem Zalaegerszeg

Kiskakas Étterem Zalaegerszeg

Házias ízek, családias hangulat, délben finom menü vár.

Kiskondás Étterem és Panzió Zalaegerszeg

Kiskondás Étterem és Panzió Zalaegerszeg

Kiskondás Étterem és Panzió. A panzió és étterem vállalja családi és céges rendezvények megszervezését 170 főig, és 10 szobájában szállást is tud biztosítani vendégei részére.

Szalon Étterem és Söröző Zalaegerszeg

Szalon Étterem és Söröző Zalaegerszeg

Az étterem 80, 30, 20 és 12 fős helyiségekből áll. A különböző méretek alkalmassá teszik lakodalmak, állófogadások, cégek és családi rendezvények lebonyolítására. A vendégeink számára őrzött parkoló áll a rendelkezésre. Az étteremben szagelszívó, légkondicionáló és elkülönített dohányzó rész ...

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Korona Szalon programok 2024 Korona Szalon programok 2024
  • Zalaegerszeg
2024. március 4. (hétfő)
Zalaegerszeg Art Mozi programok 2024 Zalaegerszeg Art Mozi programok 2024
  • Zalaegerszeg
2024. március 5. (kedd)

Közeli ajánlatok

Nőnapi buli Zalaegerszeg 2024 Nőnapi buli Zalaegerszeg 2024
  • Zalaegerszeg
2024. március 9. (szombat)
Zalaegerszegi Gyereknap 2024 Zalaegerszegi Gyereknap 2024
  • Zalaegerszeg
2024. május 26. (vasárnap)
Zalaegerszeg Hevesi Sándor Színház előadások, programok 2024 Zalaegerszeg Hevesi Sándor Színház előadások, programok 2024
  • Zalaegerszeg
2024. március 1. (péntek) - 2024. március 2. (szombat)

Hasonló ajánlatok

Goldmark Károly Művelődési Központ programok 2024 Keszthely Goldmark Károly Művelődési Központ programok 2024 Keszthely
  • Keszthely
2024. március 1. (péntek) - 2024. március 31. (vasárnap)
Pilisvörösvári programok 2024. Rendezvények, események Pilisvörösvári programok 2024. Rendezvények, események
  • Pilisvörösvár
2024. március 8. (péntek)
Kovács Pál Művelődési Központ programok 2024 Tiszafüred Kovács Pál Művelődési Központ programok 2024 Tiszafüred
  • Tiszafüred
2024. március 2. (szombat)
Kapcsolat, elérhetőség
Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon? Partner információ

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program